Ben al bijna 6 maanden opzoek naar een Volvo XC40. Enkele autos bezichtigd in Nederland en ook in Belgie. Uiteindelijk een hele nette tegen gekomen in Breda bij Lok Automotive. Deal snel gesloten. Vri... Toon meer
Eerste ervaring was positief. Was nog een soort van bekende ook.Was op zoek naar een superb 2.0 4x4 en deze stond bij Lok. Niet te oud en weinig km’s 75dkm.na prijsdaling gaan kijken. Na een eerste ko... Toon meer
Aanvankelijk bij Lok Automotive terecht gekomen voor een auto die op de site aangeboden werd. We werden netjes geholpen, maar dit bleek helaas niet de juiste auto voor ons te zijn. Het contact verlie... Toon meer
Na het eerste contact voelde het al heel vertrouwd, maar omdat het de eerste auto was die ik kocht wilde ik een aankoopkeuring alten uitvoeren. was allemaal geen probleem dus heel relaxt met de g... Toon meer
Lok Automotive uw partner in premium jong gebruikte auto’s. Lok Automotive is gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte auto’s van uitsluitend hoogwaardige merken zoals Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Volvo en Cupra. Met een scherp oog voor kwaliteit en betrouwbaarheid selecteren wij alleen voertuigen die voldoen aan de hoogste standaarden, zodat u verzekerd bent van rijplezier en zorgeloos bezit. Als erkend Bovag-lid garanderen wij transparantie, zekerheid en uitstekende service. Onze klanten profiteren van heldere garanties, deskundig advies en een klantgerichte benadering waarin vertrouwen en tevredenheid centraal staan. Of u nu op zoek bent naar sportieve prestaties, luxe comfort of praktische betrouwbaarheid bij Lok automotive vindt u een zorgvuldig samengesteld aanbod dat aansluit op uw wensen. Lok Automotive kwaliteit in beweging.
spinveld 62, 4815ht, Breda, Nederland
- 06 40458111
- info@lok-automotive.nl
- lok-automotive.nl
Maand geleden mooie Ford Focus gekocht…
Maand geleden mooie Ford Focus gekocht bij Joey. Eerlijk en duidelijk verhaal zowel in ons telefonische kennismaking en tijdens het verkoop gesprek. Top zeer tevreden met onze aankoop.
Top ervaring!
was allemaal geen probleem dus heel relaxt met de gang van zaken.
vandaag de auto opgehaald, op het station zelfs opgehaald! Koffie gekregen en verder alles in orde en heel netjes werd de auto geleverd en zeker een goede prijs, daarbij extra vertrouwen omdat er nog 3 maanden garantie op zit van Lok Automotieve zelf (op de grote onderdelen).
kortom: snel, professioneel, vriendelijk en betrouwbaar zeker een aanrader!
Auto hier gekocht
Auto hier gekocht. Later ook nog onderhoud(nieuwe banden, APK, distriutieriem) via hem laten doen.
altijd goed gekolpen. Goeie prijs/kwaliteit verhoudingen op de autos!
Professioneel autobedrijf
Professioneel autobedrijf, altijd netjes richting de klant.
Mijn eerste auto hier gekocht en erg…
Mijn eerste auto hier gekocht en erg tevreden met de aankoop, aardige eigenaar die weet waar hij het over heeft en erg service gericht is!