Nooit meer iets regelen via deze organisatie. Wij hebben een ticket geboekt en dat leek allemaal goed te gaan. Netjes een mailtje dat ze nog op de bevestiging van de luchtvaartmaatschappij zaten... Toon meer

Ik heb gisteravond een boeking gedaan voor Hotel Ravel House in Barcelona , betaalt met mijn creditcard ,en daarna niets meer gehoord of gezien . Ook geen PNR nummer ontvangen . Ik wacht op reactie va... Toon meer

1. Reiszoekmachine

Find out best deals on scheduled flights, hotels, rental cars and enjoy a brand new way to travel

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

2K reviews

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Trekt op niks

Trekt op niks! Het lukte me niet om online de tickets te betalen...ik ben dan maar elders gegaan...

4 april 2026

De slechtste service ooit

De slechtste service ooit! blijf alsjeblieft ver bij Lol Travel vandaan!

Wij hebben via Lol Travel onze heen- en terugvlucht naar Thailand geboekt, met vertrek vanuit Brussel. Wat denk je? Er wordt nergens duidelijk vermeld welk vliegveld in Brussel! Wij komen uit Nederland en hadden geen idee dat België twee vliegvelden heeft in Brussel. Gevolg: wij stonden op het verkeerde vliegveld. In pure paniek een uur rijden naar het juiste vliegveld — en natuurlijk missen we de vlucht. Ja, dat was grotendeels onze fout, dat erkennen wij volledig.

Dan moet je gaan handelen:

Je móét contact opnemen met het bureau waar je geboekt hebt. Dus… Lol Travel.
Nou, succes daarmee.
Geen enkel contact. Geen hulp. Klantenservice is 24/7 “in gesprek”. Via mail krijg je iemand die of heel erg lijkt op AI of het is er echt iemand maar snapt er niks van, maar in ieder geval niemand die je helpt. We hebben de héle dag vastgezeten op het vliegveld, wachtend op een reactie die nooit kwam.

De luchtvaartmaatschappij zei: “Neem contact op met Lol Travel, misschien kunnen zij helpen met omboeken of in ieder geval iets regelen zodat je niet al je geld kwijt bent.”
Nou, mooi niet dus. Lol Travel laat je gewoon volledig vallen. Je kunt fluiten naar je geld én naar enige vorm van service.

DUS. BOEK. HIER. NIET.
Gaat er ooit iets mis, hoe klein ook, dan kun je het vergeten. Geen ondersteuning, geen oplossingen, alleen maar extra kosten en pure stress. Deze organisatie is één grote ramp. Neem dat risico alsjeblieft niet!

3 oktober 2025

Excessieve "beheerkost"

Het klopt dat ze als goedkoopste op de lijst staan, maar helemaal op het einde vlak voor je gaat boeken komen er €238 beheerskosten bij. Als je niet goed oplet heb je dus alsnog te veel betaald.
Ik heb dus niet bij hen geboekt en kan over andere service niets zeggen.

30 juni 2025

ze bieden een mooie prijs totdat je betaalt

ze bieden een mooie prijs, en op moment van betalen tellen ze er 380,- bij op.
wat een oplichters.

2 november 2024

Dear customer,

we are sorry for your evaluation. Please notice your PNR in order to identify your booking, price payed is exactly the amount showed and accepted before finalizing the payment.

lol.travel

Ook proberen te boeken bij LOL Travel…

Ook proberen te boeken bij LOL Travel betaling met Visacard (stond duidelijk vooraf bij Idealo aangegeven als geen extra kosten) toch € 194,50 erbij op het einde na alles ingevuld te hebben.

27 oktober 2024

Dear customer hello,

we are sorry for your experience. We would like to ask for you pnr in order to identify your case.

lol.travel

Boek nooit een vliegticket bij Lol…

Boek nooit een vliegticket bij Lol travel ! zij gooien boven op de prijs die ze op de site laten zien, nog eens ruim € 200 extra kosten.

27 oktober 2024

Dear customer hello,

Waardeloze club, oplichters

Waardeloze club. Heb geprobeerd een vliegticket te boeken. Zij schermen dat ze de goedkoopste zijn. Aan het einde van de boeking, na alles ingevuld te hebben, gooien ze er 200 euro bovenop en krijg ik daarna de melding dat deze prijs helaas niet meer beschikbaar is. Meerdere malen geprobeerd.

23 oktober 2024

Dear customer,
we are sorry for your disappointment. We would like to clarify a few points for you. When you book your flight, it is possible that the fare may be changed. These changes are made directly by the supplier, so the booking system informs you of the fare update. In addition to the fare, the total price of the booking also includes certain services and handling fees. For the sake of transparency and user protection, the handling fees are always indicated in full before the purchase commitment is finalised.

Please do not hesitate to contact us if you have any questions.

NOOIT MEER LOL-TRAVEL EN NOOIT MEER AIR CANADA

Hallo, 1ste keer geboekt bij lol travel... NOOIT meer! Wij hebben vluchten geboekt voor 4 personen met lol travel naar San Diego. Vertrek Brussel 6/9/24 naar San Diego via Munchen met Lufthansa en retour van San Diego 5/10/'24 naar Brussel via Montreal/ Canada met Air Canada... en dit was het probleem. Blijkbaar moet je steeds een visum hebben voor Canada als je daar in transit bent, ook al is dat maar 2 uur. Lol travel zei dat ze niet konden inchecken en we ons moesten melden aan de balie van Air Cananda. En daar begonnen de problemen, we mochten niet inchecken omdat we geen visum hadden en via gsm daar ter plaatse lukte niet.Air Canada negeerde ons en vroegen om te vertrekken. Lol travel trekt hun paraplu open en zeggen dat het onze verantwoordelijkheid is ook al hadden we bijbetaald om ons op voorhand in te checken! Zij hadden moeten weten dat we een visum voor Canada nodig hadden! We hebben via United airlines een nieuwe vlucht moeten boeken zodat we toch naar huis konden! Zij waren heel vriendelijk en gaven een oplossing... NOOIT MEER LOL-TRAVEL en NOOIT MEER AIR CANADA !!! Onze rondreis in USA is in mineur geëindigd met heel veel stress!
Patrick, Miriam, Roland en Myriam

5 oktober 2024

Dear client,

we regret what happened in your case.

In compliance with your kind request, we would like to inform you that it is your obligation to verify that you are in possession of the necessary requirements and documents for transit as well as for entry and stay in the countries on your travel itinerary. We do not deal with such documents, so the passenger will have to contact the competent authorities.

Best regards

Ticket Victoria Falls via helaas LOL.travels geboekt

Nov 2023 een ticket geboekt naar Zimbabwe (Victoria Falls) a 1190,12 euro bij Kenia Airlines, helaas had ik niet door dat er een boekingsburo tussen zat nml LOL.travels. Omdat ik al geboekt had, heb ik het zo gelaten. In jan '24 kwam er een mailtje dat de airline de terugvlucht met 5 minuten had verzet en dit kostte me 55,-- euro. |Ik ben niet gewend dat als een airline een tijdstip verandert dat de klant hiervoor moet betalen, dus ik was er klaar mee en wilde mijn boeking annuleren. Dit kon, ik zou 1008,34 terugkrijgen. Per 5 feb '24 mijn ticket gecanceld. Helaas wacht ik nog steeds op mijn refund van 1008,34. LOL travels houdt mij aan het lijntje door steeds te zeggen dat ze op Kenia Airlines wachten, als ik Kenia Airlines benader zeggen ze dat ik bij LOL travels moet zijn. Wat een schande om zo met je klanten om te gaan ! Het riekt naar een verschrikkelijke scam........We zitten nu inmiddels op 22 maart 2024........! Een dikke onvoldoende voor zowel LOL travels als voor Kenia Airlines !

quote van LOL travel "'
Federico (lol.travel)

Mar 22, 2024, 17:34 GMT+1

Dear customer,

we are pleased to inform you that your request is managed by the airline, the response may be longer than expected.

The response times depend on the airline, therefore we will contact you as soon as we have feedback from it.

Feel free to contact us for further information
Best regards

unquote

Maar het is vandaag al weer 2 april en ik heb nog steeds mijn geld niet terug of uberhaupt een tijdspad wanneer e.e.a. zou kunnen zijn afgehandeld. Ik bungel maar een beetje in het niets.

22 november 2023

Dear customer,

we are sorry that you had not a good experience. In your case what occured is that your flight has been changed and we found for you an alternative as there was no minimum connection time with the solution given. The management costs are indicated in the purchase conditions. We immediately opened a refund request once you requested it to us. The are waiting for the approval of your request, we will contact you as soon as we have a feedback from it.

Geen reden tot paniek

Wij hadden een hotel in Lanzarote geboekt via lol. Travel alvorens ik de reviews gelezen had. Het prijsverschil was aanzienlijk, zo’n 300 euro goedkoper dan booking.com. De reviews maakten mij toch ongerust. Was dit te mooi om waar te zijn?
Onze reis is achter de rug en mijn ongerustheid was ongegrond. Alles is vlekkeloos verlopen! Dus lol. Travel! Bedankt voor het uitsparen van 300 euro!

26 november 2023

Dear customer,

thank you for taking the time to share your experience.
We are glad everything went well and that you were happy with your stay.
We hope to see you soon on lol.travel

Thank you!

Oplichting

Nooit meer iets regelen via deze organisatie.
Wij hebben een ticket geboekt en dat leek allemaal goed te gaan.
Netjes een mailtje dat ze nog op de bevestiging van de luchtvaartmaatschappij zaten te wachten.
Kort daarna volgt er een mail met de melding dat de boeking niet succesvol was voltooid en dat ze een nieuwe boeking hadden klaar staan maar wel tegen een hogere prijs.
Wanneer je dan weer opnieuw zoekt naar een ticket staat deze er nog gewoon voor de prijs waarvoor wij geboekt hebben.
Dit zijn een stelletje oplichters !!!!

13 oktober 2023

Vliegticketten

Ondanks alle slechte reviews gelezen te hebben, heb ik toch de voordelige vliegticketten geboekt.
Alles ging vrij snel, de online check in was ook op tijd opgestuurd. Bedankt lol travel voor de snelle services.
Van mij krijgen jullie 10/10

15 augustus 2023

Top!

Goede prijs voor een hotel kunnen krijgen. Een paar maanden voor vertrek het hotel geboekt en een aantal weken voor aankomst bij het hotel gecheckt of de boeking was aangekomen. Dit was gelukt! Fijne ervaring

21 augustus 2023

Rectificatie op mijn vorige review !

Rectificatie op mijn vorige review ! In mijn vorige review schijf ik dat ik geen reactie en contact kreeg van LoL Travel kreeg ,maar hun reactie kwam binnen bij de spamberichten . Die had ik niet gecontroleerd , mijn fout !
Alles was prima geregeld , hotel reservering klopte.
Helemaal tevreden. Bij Booking.com was deze uitverkocht en bij lol travel goedkoper ! We hebben intussen er een geweldig hotel gehad !

29 augustus 2023

Beste Paul,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen.
We zijn erg blij dat u tevreden was met ons te hebben geboekt. We werken constant om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden door hen de beste tarieven op de markt te bieden, een snel en gemakkelijk boekingssysteem en een hooggekwalificeerde service.

We hopen je snel weer te zien op lol.travel om je volgende reis te organiseren!

Dank u,

lol.travel

Ik heb gisteravond een boeking gedaan…

Ik heb gisteravond een boeking gedaan voor Hotel Ravel House in Barcelona , betaalt met mijn creditcard ,en daarna niets meer gehoord of gezien . Ook geen PNR nummer ontvangen . Ik wacht op reactie van LOL travel

15 augustus 2023

Beste Paul,

bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

We hebben uw boeking geïdentificeerd, maar er is geen open verzoek om hulp bij uw probleem.
Als u hulp nodig heeft, staan wij tot uw beschikking.

Dank u,

Oplichters

Besrijf laat je zoeken op data, laat kamers zien en na het boeken blijkt er een andere datum op het voucher te staan. Annulering optie aangvinkt dus geen probleem zou je denken maar geld trrug ho maar. Echt OPLICHTERS!!!!

29 november 2022

Totaal prijs schiet zonder reden omhoog bij afrekenen

Wees gewaarschuwd.. Hierbij een update.

Ik vond een ticket via Idealo Vliegen met Lol.Travel. Nadat ik alles had ingevuld en ik bij de prijs uitkwam, was deze plotseling EUR 130,- duurder. Ik heb geen toestemming gegeven voor een prijsverhoging, ik ben tussentijds niet op de hoogte gebracht waar deze prijsstijging vandaan zou komen en (gelukkig) had ik een print screen gemaakt van de initiële prijs op Ideale en startpagina op hun eigen website. Ik wilde verhaal halen per telefoon, maar ook dat lukt niet, omdat ik continu een bandje krijg. Dit terwijl ze claimen 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Ik heb een mail gestuurd waarin ik verhaal haal. Ze claimen dat ze binnen 24 uur reactie geven.

Lang verhaal kort. Het is niet opgelost. Ik heb uiteindelijk wel reactie gekregen, maar dan op een inhoudelijke vraag over de ticket. Ze stappen gewoon over mijn andere vraag over de prijsstijging heen.

Zonde van mijn energie.

20 juli 2022