Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sendte bestilling torsdag og modtog fredag, det kalder jeg hurtig levering 👍🏻 samtidig fik jeg den bedste vejledning af Kurt, som venligt og tålmodigt hjalp mig med min bestilling. Har allerede lave... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Printeren virker fin, jeg kunne dog godt have tænkt mig en dansk brugsanvisning, Havde det stået i annoncen at brugsanvisningen var på engelsk havde jeg nok ikke købt den. Appen kan ikke bruges til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det jeg bestilte svarede 100 % til mine forventninger ud fra det jeg havde læst mig til på hjemmesiden. En sjov lille printer til søde, kærlige, muntre gavebånd i mange farver. Måske en lille smule dy... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde ledt efter en lille printer, der kunne printe labels til sylteglas og lign, og faldt netop for den lille fikse sag fra LommePrinter. Det er super nemt at bruge den, med den tilhørende... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Printapparatuur en benodigdheden

Geschreven door het bedrijf

Hos LommePrinter ønsker vi at gøre udskrivning ubesværet og magisk. Sig farvel til pletter og spild - vores blækfrie teknologi sikrer uberørte udskrifter hver gang. Både børn og voksne kan bruge vores printer til at være kreative hver dag.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Whats not to like? <3

Det er super nemt at bruge den, med den tilhørende app, hvor man nemt kan designe sine egne labels.

Og så et kæmpe plus, er også at der fås forskellige farvet parpir til den lille sag.

Jeg har allerede fundet mange muligheder for anvendelse! og jeg elsker det..., og endnu et plus er, at den er super billig! Whats not to like?

Kæmpe anbefaling herfra

27 augustus 2025

Hej Iben,

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder rigtigt meget for os at vores kunder er tilfredse, så en feedback som denne viser at vi gør det rigtige! God fornøjelse med den 😊

LommePrinter

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er en fin lille ting

Det er en fin lille ting - bare ærgerligt at man ikke kan printe farve uden at have et abonnement.

28 juli 2025

Hej Martina,

Mange tak for din anmeldelse 🙂 Da det er en termisk printer som ikke indeholder en farvepatron eller blæk, så bliver printets farve altid det som papiret er lavet til. Vores hvide og kulørte papir samt den ene transparente variant vil altid være med sort print. Vi har noget nyt transparent papir i sortimentet, og der bliver printet så henholdsvis tyrkis, blåt eller pink afhængig af den papirrulle man sætter i. De er på lager igen om ca. en uges tid:

Så man behøver ikke noget abonnement eller betale noget i appen. Det er papiret det afhænger af.

LommePrinter

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og indtil nu kører den son den skal

28 juli 2025

Hej Vivian,

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os 😊

SUPER kundeservice

Havde spørgsmål til ordren og skrev på chatten. Fik svar med det samme. Havde bestilt og trykket betal og opdagede så jeg i min indbakke havde fået en rabatkode. Det skrev jeg om på chatten og de ændrede min afgiven ordre så jeg fik velkomstrabatten.

Virkelig super service. Glæder mig til at modtage printeren.

Super fedt de på hjemmesiden har lavet en video om hvordan den virker - godt tænkt!

4 augustus 2025

Hej Majbrith,

Tusind tak for din anmeldelse! Det hjælper os, så vi ved at vi gør det rigtige 🙂 Vi håber du får god glæde af den - den er pakket og klar til at blive sendt!

det fungerer bare.

det fungerer bare.

10 juli 2025

Hej Arne,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at det bare virker. God fornøjelse med den 😊

Fin lille maskine

Fin lille maskine. Laver nogle pæne og klare udskrifter med tekst. Ikke ret gode udskrift når det er billeder. Men til det jeg skal bruge den er den super fin

11 juli 2025

Hej Lillian,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du synes den printer tekst flot. Fotos kan godt give et lidt andet resultat pga. printerens opløsning da den er designet til at være lidt mere multifunktionel. Typisk kan fotos virke grynet i områder som på fotoet måske ser hvidt ud, men i virkeligheden er lidt mørk eller i hvert fald andet end hvid. Det kan man delvist kompensere for ved at prøve de forskellige filtre man gratis kan vælge mellem når man er er gået ind under "Print Images" og "Photo Editing". Filtrene er synlige i bunden, og især den sidste "Nost" hjælper med at lave de lyse områder mere "hvide" så der ikke printes grynet eller i hvert fald begrænset. Det kan du prøve 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og meget hjælpsom

Rigtig god service og meget hjælpsom.
Var lidt i tvivl i starten. Men har fået meget fin hjælpsom og service.

8 juli 2025

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og hjælp 😊

Hurtig levering.

Hurtig levering.

1 juni 2025

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen var hurtig - god fornøjelse med den 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldtud tilfreds med printeren.

Fuldt ud tilfreds med printeren.

18 mei 2025

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med printeren - god fornøjelse med den 😊

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg synes kvaliteten er meget dårlig…

Jeg synes kvaliteten er meget dårlig det er jeg skuffet over

16 mei 2025

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit køb. Du må meget gerne kontakte os med en nærmere forklaring, så vi kan blive bedre. Er der noget som ikke virker? Hvis det er udskriften du mener, har du så prøvet at justere kvaliteten lige inden udskrift (hastighed)? På hjemmesiden har vi et område med svar på typiske spørgsmål:

Husk også at vi har 30 dages tilfredshedsgaranti, så du har mulighed for at returnere i henhold til vores betingelser 😊

Meget tilfreds

Godt overblik på hjemmesiden, og de produkter jeg havde brug for. Hurtig levering så jeg kunne komme i gang næsten ,ed det samme med at anvende produkter. Er meget tilfreds

1 mei 2025

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord - det hjælper os videre 😊

Hej Steen,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du synes den er god og let at bruge. Det håber vi andre også synes 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super praktisk og nem lommeprinter at…

Super praktisk og nem lommeprinter at arbejde med. Jeg er så glad for den!
Og tak for god og hurtig kundeservice :-)

2 mei 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din anmeldelse, og det er rigtigt dejligt at høre, at du er blevet glad for den :-)

Fik fin hjælp af kundeservice

Fik fin hjælp af kundeservice

2 april 2025

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du fik den hjælpe du skulle bruge fra vores kundeservice 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super effektiv og god kvalitet

Super effektiv og god kvalitet. Kan varmt anbefale 🙌

1 april 2025

Hej Aseel,

Tak for de rosende ord - vi håber du bliver rigtig glad for den 😃

Super nemt og praktisk

Super nemt og praktisk! Min søn er helt vild med Pokémon, og jeg bruger lommeprinteren til at printe forskellige Pokémon for ham, han elsker dem!

27 maart 2025

Hej Karen,

Hvor er vi glade for at høre, at den også kan bruges til dét 😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den er helt vildt smart og nem at have…

Den er helt vildt smart og nem at have med at gøre. Helt klart en anbefaling!

20 maart 2025

Hej Anders,

Tak for din tilbagemelding - vi er glade for at du synes om den :-)

Lommeprinter

Virkelig smart og bekvemmelig printer

22 maart 2025

Hej Andres,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at du også synes den er smart - det synes vi også :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lille, praktisk og nem at bruge

Lille og praktisk. Købte den til min teenage datter og hun er blevet rigtig glad for den. Hun bruger den mest til hendes dagbog og i skolen når hun tager notater.

13 maart 2025

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at din datter er glad for den, og at hun kan bruge den i skolen og hendes dagbog.

Teamet bag LommePrinter

Lees meer over geverifieerde reviews.