Sendte bestilling torsdag og modtog fredag, det kalder jeg hurtig levering 👍🏻 samtidig fik jeg den bedste vejledning af Kurt, som venligt og tålmodigt hjalp mig med min bestilling. Har allerede lave... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Printeren virker fin, jeg kunne dog godt have tænkt mig en dansk brugsanvisning, Havde det stået i annoncen at brugsanvisningen var på engelsk havde jeg nok ikke købt den. Appen kan ikke bruges til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det jeg bestilte svarede 100 % til mine forventninger ud fra det jeg havde læst mig til på hjemmesiden. En sjov lille printer til søde, kærlige, muntre gavebånd i mange farver. Måske en lille smule dy... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde ledt efter en lille printer, der kunne printe labels til sylteglas og lign, og faldt netop for den lille fikse sag fra LommePrinter. Det er super nemt at bruge den, med den tilhørende... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos LommePrinter ønsker vi at gøre udskrivning ubesværet og magisk. Sig farvel til pletter og spild - vores blækfrie teknologi sikrer uberørte udskrifter hver gang. Både børn og voksne kan bruge vores printer til at være kreative hver dag.
Agertoften 33, 6230, Rødekro, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det er super nemt at bruge den, med den tilhørende app, hvor man nemt kan designe sine egne labels.
Og så et kæmpe plus, er også at der fås forskellige farvet parpir til den lille sag.
Jeg har allerede fundet mange muligheder for anvendelse! og jeg elsker det..., og endnu et plus er, at den er super billig! Whats not to like?
Kæmpe anbefaling herfra

Antwoord van LommePrinter
Det er en fin lille ting - bare ærgerligt at man ikke kan printe farve uden at have et abonnement.

Antwoord van LommePrinter
Havde spørgsmål til ordren og skrev på chatten. Fik svar med det samme. Havde bestilt og trykket betal og opdagede så jeg i min indbakke havde fået en rabatkode. Det skrev jeg om på chatten og de ændrede min afgiven ordre så jeg fik velkomstrabatten.
Virkelig super service. Glæder mig til at modtage printeren.
Super fedt de på hjemmesiden har lavet en video om hvordan den virker - godt tænkt!

Antwoord van LommePrinter
Fin lille maskine. Laver nogle pæne og klare udskrifter med tekst. Ikke ret gode udskrift når det er billeder. Men til det jeg skal bruge den er den super fin

Antwoord van LommePrinter
Rigtig god service og meget hjælpsom.
Var lidt i tvivl i starten. Men har fået meget fin hjælpsom og service.

Antwoord van LommePrinter
Jeg synes kvaliteten er meget dårlig det er jeg skuffet over

Antwoord van LommePrinter
Godt overblik på hjemmesiden, og de produkter jeg havde brug for. Hurtig levering så jeg kunne komme i gang næsten ,ed det samme med at anvende produkter. Er meget tilfreds

Antwoord van LommePrinter
Super praktisk og nem lommeprinter at arbejde med. Jeg er så glad for den!
Og tak for god og hurtig kundeservice :-)

Super effektiv og god kvalitet. Kan varmt anbefale 🙌

Antwoord van LommePrinter
Super nemt og praktisk! Min søn er helt vild med Pokémon, og jeg bruger lommeprinteren til at printe forskellige Pokémon for ham, han elsker dem!

Antwoord van LommePrinter
Den er helt vildt smart og nem at have med at gøre. Helt klart en anbefaling!

Antwoord van LommePrinter
Lille og praktisk. Købte den til min teenage datter og hun er blevet rigtig glad for den. Hun bruger den mest til hendes dagbog og i skolen når hun tager notater.

Antwoord van LommePrinter
Lees meer over geverifieerde reviews.