Loodgieterregio Reviews 13

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Aangifte gedaan

Beste mensen,
Hierbij het advies om aangifte te doen tegen dit bedrijf. In eerste instantie wordt het afgeraden door de politie omdat het een civiele zaak betreft maar het is mij gelukt om alsnog aangifte te doen; hoe meer aangiftes hoe sneller ze worden opgepakt. Ik heb tevens camerabeelden van de 5 loodgieters aangeleverd dus de gezichten zijn bekend bij de politie. Vermeld alle informatie van het bedrijf, inlcusief telefoonnummers die ik eerder heb genoemd, het mailadres en rekeninghouder ‘Allroundbouw Z’, zodat alle dossiers aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Succes allemaal.

21 december 2024

Oplichters, leugenaars en sieraden dieven

085-0047941 Bel dit nummer nooit!!! Het zijn oplichters, leugenaars en sieraden dieven.
Afgelopen maandag heeft mijn vader dit nummer gebeld omdat wij problemen hebben met het douche putje.
Maandagmiddag zijn ze geweest. Voordat ze kwamen hadden ze het alleen nog gehad over wat de voorijkosten waren.
Toen ze bij ons voor de deur stonden vroeg papa wat het ongeveer kostte.
Startbedrag 500 euro + die 35 euro voorrij kosten en ( .. euro) zoveel euro per schoongemaakte m4. Dat bedrag weet papa niet meer.
Binnen 30 min waren ze klaar, gelijk betalen met de pin.
Uiteindelijke bedrag was 2500 euro zeiden de 2 jonge getinte mannen ‘belachelijk’ dacht papa maar wel betaald.
Uiteindelijk is er 3000 euro van de rekening afgegaan. Bij het laatste bedrag 495 euro zeiden de mannen dat hij het niet had gedaan dus of hij het nog een keer wilde proberen.
Factuur zou via de mail komen, papa geloofde hun!
Nu wilde ik vanochtend mijn ketting om doen , doosje weg waar mijn sieraden in zitten, ik zocht maar leg ze eigenlijk altijd op dezelfde plek weg. Ik keek verder op de plek waar ook mijn andere sieraden liggen, doosje waar mijn verlovingsring van een maand oud in zit weg, keek verder, doosje waar 2 horloges inzitten weg.

Ze zijn niet alleen in mijn slaapkamer geweest maar ook in de slaapkamer van mijn ouders en hebben daar ook alle sieraden meegenomen inclusief doosjes en inclusief trouwring.
Het zijn dus oplichters , leugenaars en ook sieraden !!!

13 januari 2025

Ipv de verstopping verhelpen hebben ze…

Ipv de verstopping verhelpen hebben ze erger gemaakt. Ik moest ze wel betalen, maar er zouden andere mensen komen om de klus af te maken. Nou jullie raden het al. Niemand anders kwam.
Ander bedrijf moeten inschakelen om de verstopping te verhelpen en om de schade te herstellen. Deze schade was ongeveer 1000 euro

30 december 2024

Zeer zeer slecht

Heel erg slecht. Vanwege lekkage gebeld. Ze komen ten eerste veel te laat. Ten tweede hebben ze in de kruipruimte een leiding beschadigd. Deze niet hersteld, maar wel gezegd dat alles hersteld was. 520 euro afgerekend. Bleek de volgende dagen dat hele kruipruimte nat was. Door een anders bedrijf moeten laten herstellen voor 200 euro. En dat alles voor een klein lekje van de kraan in de keuken. Ze nemen nu niet meer op. Absoluut geen aanrader. Nu ik de rest van de recensies heb gelezen, heb ik spijt. Trap er niet in!

5 december 2024

Oplichters deluxe

2 man voor een one man job. Diagnose gesteld die ik ook met mn telefoon heb kunnen vinden van mn cv. 2 uur geweest, geclaimd mijn warme water te hebben gemaakt, maar dat deed het al. Verwarmingsprobleem niet opgelost. Eerst een rekening van 860 euro.. na telefonisch contact tot 510 kunnen terugdringen, maar te bizar voor woorden. Daarna alle whatsapp gesprekken gewist.. oplichters eerste rang.

16 december 2024

Oplichters!

Oplichters!! Komen langs, je mag dik betalen en vervolgens na een grote klerenzooi achter laten nog steeds een verstopte wc en wel honderden euros armer.

5 januari 2024

Loodgieterregio Total Scammers

Let op. Dit zijn totale oplichters.
Ze nemen je geld aan, zeggen dat ze naar de bus gaan om gereedschap te halen, lopen naar buiten, laten de deur open en komen niet meer terug.
Vervolgens blokkeren ze je telefoonnummer.

6 januari 2024

Het zijn oplichters geloof er…

Het zijn oplichters geloof er alsjeblieft er niet in die monteur heeft geen kennis en komt met de prut gereedschappen draait alles met de hand de vervolgens overpriced rekenen het zit echt vast in mijn hoofd en ik ga het een keer achterhalen !

5 januari 2024

Let op dit zijn oplichters

Let op dit zijn oplichters. Check loodgieteroplichting. Via hen kun je ook je geld terugclaimen indien je al betaald hebt. Veel klikken op hun sites in google helpt ook dat jaagt ze op kosten evenals nep bestellingen doen.

28 december 2023
Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken