Ongelooflijk onprofessioneel bedrijf! Ik heb weken op mijn bestelling moeten wachten! Maken alleen maar fouten, en echt vriendelijk zijn jullie niet!!!! Ik zal hier NOOIT MEER IETS KOPEN aanbeve... Toon meer

Makkelijk te bestellen, goede prijzen. Mooie fietsjes. Contact is goed. Wel beetje jammer dat echt de uiterste dag van levering aangehouden wordt. Levertermijn was 3-5 werkdagen. Bestelling kwam... Toon meer

Erg goed geholpen, de mensen zijn erg behulpzaam! Ik had per ongeluk een artikel retour gestuurd. Omdat dit het laatste artikel was moest ik wachten tot het terug was bij hun zodat het opnieu... Toon meer

1. Voertuigen en transport

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Loopfietsstore heeft een groot assortiment loopfietsen van hoge kwaliteit van bekende merken als Puky, Simply en BERG Toys. Onze loopfietsen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf 1 jaar oud, waardoor zij al op een zeer jonge leeftijd kunnen werken aan hun motoriek en het gevoel voor evenwicht.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Goede helm voor goede prijs

Goede helm voor goede prijs. Verpakking niet heel goed: geen schokabsorberend materiaal in de doos waarmee het verzonden wordt helaas.

3 november 2022

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen, de mensen zijn erg behulpzaam!

Ik had per ongeluk een artikel retour gestuurd.

Omdat dit het laatste artikel was moest ik wachten tot het terug was bij hun zodat het opnieuw kon worden verstuurd.
De volgende dag was de retourzending al verwerkt en weer naar mij toegezonden!
En dit in een drukke periode tussen kerst en nieuwjaar!
Erg netjes!

30 december 2021

Uitstekende site

Uitstekende site, snel gevonden wat ik zocht, prima beschrijving. Snel geleverd en in pakket goede conditie ontvangen.

24 januari 2021

Het ontvangen kado voor me kleinzoon…

Het ontvangen kado voor me kleinzoon was gewikkeld in dik plastic. Geen doos waar hij volgens mij in hoort. De bezorger belde aan ik ddeed open hij zette het in de portiek en vertrok weer. Ik ben gauw van derde verdieping rap naar beneden gegaan om het optehalen. Voor mij een ervaring die ik niet graag nog eens mee maakt

10 juli 2020
Logo Loopfietsstore

Antwoord van Loopfietsstore

Beste,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat uw order op deze manier afgeleverd is, onze excuses hiervoor. Dit is niet hoe wij het gewend zijn van de vervoerders. Wij willen u vragen of u uw ordernummer voor ons heeft, aan de hand daarvan kunnen wij contact opnemen met de vervoerder om aan te geven dat dit niet de juiste manier van bezorgen is. Hopelijk zal dit in de toekomst niet nogmaals gebeuren.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag.

Etrias klantenservice

Niet snel maar supersnel

Het bestellen ging simpel. En wat grappig was. Eerst werd aangegeven dat het artikel op voorraad was. Ne het bestellen werd aangegeven dat het 3 - 5 dagen zou duren voor levering. Ook via de link kregen we de bevestiging van een dag die later was. En tot onze verrassing werd de volgende ochtend onze bestelling geleverd. En 3 dagen later kregen we de bevestiging van de bezorger dat het artikel geleverd is. Dus prima levering.

3 juli 2020

Fiets kwam veel sneller dan verwacht!

Fiets kwam veel sneller dan verwacht!
Hij is super mooi onze dochter van 11 maanden kan er zelfs al mee lopen.
Handig om te bouwen.
Instructie boekje heel duidelijk.
En zelfs een mini gereedschap setje erbij zodat je niet naar de juiste maat hoeft te zoeken.
Zadel was te laag dus super snel omhoog kunnen zetten door simpel te stellen.

15 juni 2020

Onbetrouwbare webshop

Nieuwe loopfiets besteld. Na ontvangst bleek deze al eens gebruikt: onderdelen zaten al half in elkaar en schroeven zaten in een Ikea zakje in de doos (bijzonder want de fiets was natuurlijk niet van Ikea). Delen van de fiets waren ook al beschadigd. Na melding van de klacht kreeg ik een reactie waarbij de webshop suggereerde dat mijn klacht niet gegrond was, de fiets was volgens hun systeem nieuw. Onbeschofte, waardeloze en onbetrouwbare service.

27 december 2018
Logo Loopfietsstore

Antwoord van Loopfietsstore

Beste ,

Hartelijk dank voor uw review. Zojuist hebben wij uw bestelling er even bij genomen om te kijken wat uw klacht precies was. Wij zien inderdaad dat u de loopfiets met een kleine beschadiging heeft binnengekregen, onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Nadat u uw klacht aan ons gemeld had, gaven wij echter gelijk aan dat wij dit voor u op konden lossen. Hiervoor hebben wij u een korting aangeboden. Wanneer u het product retour zou sturen kunnen wij u het aankoopbedrag direct crediteren of, indien gewenst, een nieuw exemplaar toesturen. Hiermee begrijpen wij helaas niet helemaal wat u anders van ons had gewenst, uiteraard horen wij dat graag.

Etrias Klantenservice