Lorient Hilversum Reviews 56

1,3

Ik kan mij helaas bij alle voorgaande meldingen aansluiten. Is een of ander drop-shipping bedrijfje. En inderdaad foto's tonen mooi spul. Het geleverde is Chineese rommel, wat totaal niet lijkt op d... Toon meer

Een nul, geen ster waard, helaas te laat door wat een oplichtersbende het is. 95 euro kwijt nooit iets ontvangen. Weigeren bedrag terug te betalen. Bank kan ook niks doen, zo kunnen dit soort prakt... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Slecht bedrijf koop hier niets!

Slecht bedrijf. Koop hier niets bij! Het is zooi uit China. Zodra je het terug wil sturen komen ze met een een tegenbod zodat je niet terug gaat sturen. Doe je dat toch moet het terug naar China waar je 30,- voor betaald. Zelfs met Track en trace nooit aangekomen. Ze geven pas geld terug als het pakket daar aankomt. Dus je raad het al je kunt fluiten naar je geld.

18 januari 2025

Slecht kwaliteit, extreem slechte omgang klanten

Helaas ook ik ben er ingetrapt.
Een jas besteld en een veel te kleine maat binnen gekregen en wat er heel goedkoop uit ziet.
Hierna retour aan willen melden moest maten doorgeven en foto’s maken.
In 1,5 maand wel reactie gehad dat ze het naar de juiste afdeling gaan sturen en of ik een gedeelte van mijn geld retour wil en de jas wil houden, aangegeven dat ik niks aan die jas heb en gewoon mijn geld terug wil.

Nu kijk ik op de website is die uit de lucht gehaald.
Stelletje oplichters

17 december 2024

1 ster? Waarom kan je niet 0 sterren geven?
Ja, ik ben erin getrapt, maar het is een goede (zij het dure) les geweest: altijd eerst de recensies checken! Dan had ik hier nooit besteld!

Hieronder de mail die ik stuurde naar deze oplichters:

"En dan moet ik dus 30 euro betalen om dat vod terug te sturen.
Met andere woorden: ik betaal bijna 45 euro voor een prul waar ik mijn fiets nog niet mee schoon wil maken, en daarbovenop moet ik 30 euro betalen om het terug te sturen. Dus ben ik tot nu toe 75 euro kwijt voor helemaal niets.
En dan moet ik nog maar afwachten of ik mijn geld terug krijg, en áls ik het al terug krijg, heb ik nog steeds 30 euro betaald voor helemaal niets.

Schamen jullie je niet? Dit is toch echt wel oplichting 2.0 !

Ik weet niet of het zin heeft om hier werk van te maken, maar ik ga het in ieder geval proberen.

En na alle recensies gelezen te hebben (waar de mijne binnenkort bij komt), denk ik niet dat dit "bedrijf" nog lang zal bestaan. Gelukkig."

10 december 2024

Plastic rommel

Ik kreeg een jasje wat er uit ziet of het van een vuilniszak gemaakt is dat niet past en er word geweigerd een retour betaling te doen. Dit is een oplichters site helaas, niet hier bestellen!

1 december 2024

Absolute afrader

Al voorgaande berichten kloppen. Wij zijn er ook ingetuind. Het is flutkwaliteit en absoluut niet zoals op de website getoond. Je krijgt absoluut niet wat je op foto's getoond wordt. In werkelijkheid nemen ze ook niets retour. Het is een Chinese oplichtersbende. Ze doen voorkomen een Nederlandse kledingzaak uit Hilversum te zijn. Ook de getoonde foto van 2 blanke vrouwen op de website is nep; deze is van internet gejat. Doe het niet; je wordt bedrogen !!

30 november 2024

Oplichterspraktijken!

Twee pakken besteld en na bijna een maand wachten eindelijk geleverd (na 5 mails). Enorme flutkwaliteit, dus retour. Wat blijkt: moet naar China en de kosten zijn voor de klant..of ze bieden 10% van het aankoopbedrag. Inmiddels al 10 mails gestuurd, maar de antwoorden blijven algemeen (vertaald) en gaan niet concreet in op mijn mails. LOrient Hilversum: een OPLICHTERSBENDE!

26 november 2024

Incassobureau ingeschakeld.

Update 22-1-25: De website van Lorient-Hilversum is uit de lucht gehaald! Gelukkig, worden niet nog meer mensen gedupeerd. Mijn reactie op 26 november geplaatst: Ook ik ben er in getuind, terwijl we zelf een webshop hebben en ik de regels goed ken. Ze nemen niets retour en geven aan dat de producten naar een Chinees adres geretourneerd kunnen worden. En dan is het maar de vraag of het overkomt (en tegen welke kosten) en of je ooit een cent terugziet. Ze lappen de wet aan hun laars. Ik heb incassobureau NietBezorgd.nl ingeschakeld.

26 november 2024

KOOP HIER NIETS

Ik wacht al 30 dagen op een bestelling. Helaas na bestellen pas deze recensies gelezen. Inmiddels een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil gezien ik lang genoeg vewacht heb en mijn geduld op is. Op de site staat een verzendtijd van 4-6 werkdagen. Inmiddels genoeg gelezen op trustpilot dat bestelling toch vaak niet naar wens is als het uiteindelijk aankomt….

22 november 2024

Koop hier nooit!

Het bestelde artikel was veel te klein. Na heel wat mailverkeer betaalde lorient 20% van het aankoopbedrag terug. Zelf retourneren mocht wel, maar niet naar lorient. Je mocht retourneren naar China wat veel geld kost en waarschijnlijk nooit daar aankomt. Dat klopt dus niet, want zij horen het artikel terug te nemen
In eerste instantie wilde lorient ( niemand van dit bedrijf durft blijkbaar zijn naam te noemen) helemaal niets doen. Ze komen met verhaaltjes over CO2 uitstoot. Als je genoeg aandringt krijg je 20% van het aankoopbedrag terug. 1 ster is al te veel voor dit bedrijf!

14 november 2024

Oplichters

Weigeren bedrag terug te betalen. Bank kan ook niks doen, zo kunnen dit soort praktijken doorgaan. Nergens bij aangesloten bedrijf blijkt ook geen KvK te hebben.
Dropshipping over rug van hardwerkende mensen rijk worden. Bah.

1 november 2024

Stom

Stom, stom. Ik had beter moeten opletten!! Wat een oplichters!
Waardeloze kwaliteit. 20% retour…..

20 november 2024

Grote Oplichters

Helaas ik heb de zelfde ervaring met dit bedrijf. Ná meerdere malen om een retourlabel te hebben gevraagd niets ontvangen. Had een jas die niet paste €99,75 bij hen gekocht. Sanne meerdere keren gebeld en diverse mails gestuurd maar geen reactie. Laatste mail die zij mij eindelijk stuurde was dat ik de jas naar China had moeten sturen. Ik had de jas aangetekend naar l’Orient torenlaan Bussum gestuurd. Deze is door ?? aangenomen.
Kortom ga niet met deze oplichters in zee!!!

4 september 2024

Kapotte rits , geen oplossing

Koop je een winterjas en dan blijkt de rits stuk. Moet je zelf elke keer mailen voor reactie. Dan krijg je reactie en vinden hun een kapotte rits niet iets groots. Ik weet het niet mensen maar we gaan de winter in en dan is een rits die niet elke keer opengaat op dat stuk wel fijn. Kortom....ik koop hier niets meer. Wordt niet eens voorgesteld om hem te retourneren of wat dan ook....nee kan het dus doen met een kapotte rits in de winter

16 november 2024

Chinese troep

Chinese troep, koop het niet! Oplichters zijn het. Je hebt niets aan de spullen en krijgt je geld niet terug.

15 november 2024

Koop hier niets

Jammer dat je verplicht bent dit bedrijf minimaal 1 ster te geven. Je wordt belazerd waar je bij staat. Bedrijf houd zich niet aan afspraken en splitst je dure retourkosten in de maag waarvan ze 'niet kunnen garanderen' dat het aankomt.
Klacht ingediend bij Consuwijzer.
Les geleerd, in het vervolg zoek ik elk bedrijf op.

13 november 2024

Doe het NIET!

Hoe durven ze! Wat een stel oplichters. Alle regels van het Nederlandse Consumentenrecht overtreden ze.

Koop hier niks en laat vooral links liggen.
Alle voorgaande reviews zijn 100% waar.

Ik hoop echt dat dit helpt en nieuwe potentiële klanten waarschuwt. Hoe eerder ze geen stuiver meer verdienen, hoe eerder ze offline gaan!

Kopie van mijn review is ook verzonden aan de beste firma... wedden dat ze hier niks mee doen!

12 november 2024

Oplichters pas op!!!

Trap er niet in wilde waardeloze afschuwelijk jas terug sturen. Verschillende mails gestuurd nooit reactie gehad.Wel geld betaald helaas jas kon gelijk in de kliko stelletje oplichters.Erg jammer weer.

6 november 2024

Oplichters Oplichters Oplichters!!!

Oplichters den top!
Ander product binnen gekregen dan besteld. Een week lang mail contact gehad om retourbon, om uiteindelijk te horen te krijgen dat ik zelf voor het retour moet betalen naar China? En maar 20% van het aankoopbedrag terug krijg.

China? Ik heb bij een webwinkel in Hilversum besteld maar mijn product moet naar China retour? Vreselijke oplicht praktijken!!

Mijn ervaring sluit helemaal aan bij alle recensies hieronder. Had ik maar eerst alle recensies gelezen voordat ik heb besteld.

Vreselijke oplichters! Ik hoop echt dat ze de verkeerde persoon treffen en ze goed gepakt worden!!

5 november 2024

Is dit jouw bedrijf?