Snelle bezorging en goed en mooi…
Snelle bezorging en goed en mooi verpakt. Het online advies ging gemakkelijk en vriendelijk heholpen. Ik ben heel tevreden met de ring.
Louèn Diamonds is een Nederlands sieradenmerk voor tijdloze sieraden van 14 karaat massief goud, gezet met hoogwaardige lab-grown diamanten. Wij maken luxe sieraden toegankelijker door rechtstreeks samen te werken met gespecialiseerde ateliers en zonder traditionele tussenpersonen te werken. Zo kunnen wij sieraden van hoge kwaliteit aanbieden tegen een eerlijke prijs, zonder concessies te doen aan vakmanschap, materiaal of uitstraling. Onze collectie bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd assortiment verfijnde ontwerpen voor dagelijks dragen en bijzondere momenten. Door bewust te kiezen voor tijdloze stijlen maken we het eenvoudiger om een sieraad te vinden dat echt bij je past. We werken met lab-grown diamanten van hoge kwaliteit, met kleurgradatie D tot F en zuiverheid VS tot VVS. Elke centrale diamant wordt geleverd met een onafhankelijk IGI-certificaat, zodat je precies weet welke kwaliteit je ontvangt. Alle sieraden worden vervaardigd uit 14 karaat massief goud en onafhankelijk gekeurd door WaarborgHolland, het officiële Nederlandse keurmerk voor edelmetalen. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde ateliers die zijn aangesloten bij de Responsible Jewellery Council, een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoorde productie en transparantie binnen de juweliersbranche. Bij Louèn Diamonds koop je met vertrouwen. We bieden levenslange garantie op onze diamanten, twee jaar garantie op het sieraad zelf en 30 dagen bedenktijd. Bestellingen worden gratis, verzekerd en zorgvuldig verpakt verzonden. Louèn Diamonds staat voor gecertificeerde kwaliteit, transparantie en sieraden die jarenlang blijven schitteren.
Kennemerplein 6-11 , 2011MJ, Haarlem, Nederland
Vraagt klanten om een review
Mijn vrouw was meteen weg van de ring. Ze was er super blij mee. Hele mooie kwaliteit! We zijn erg tevreden
Op zoek naar een verlovingsring ben ik bij Louen Diamonds terecht gekomen. Eerst veel zitten wikken en wegen, toen gebruik gemaakt van de optie om een adviesgesprek te doen. Dit was zeer positief. De verkoper kon mij heel goed de verschillen tussen verschillende aangeboden items vertellen en ondertussen het voordeel van laboratoriumdiamanten uitleggen. Daar had ik eerder nog wat vraagtekens bij, of je het verschil kon zien bijvoorbeeld. Echt fijn geholpen en daarna tot bestelling overgegaan. De bestelling werd snel, goed en verzekerd bezorgd!

Antwoord van Louen Diamonds
Mijn verlovingsring is hier gekocht en de ring ziet er echt mooi uit. Deze was heel netjes en luxe verpakt. Ook een snelle bezorging! En goede kwaliteit. Kortom een hee fijne ervaring.

Antwoord van Louen Diamonds
Fijne site om te bestellen. Korte levertijd en mooi verpakt.