Nadat de bezorgdienst het pakketje niet bezorg had contact opgenomen met de klantenservice. Wat een top service! Steeds snelle reacties en zeer goede oplossingen, terwijl de fout niet eens bij Lov... Toon meer
Eerlijke review (die ze overigens weg hebben gehaald van hun website. Nu snap ik dat de positieve reviews voor hoop zorgen). PAP+ voor 14 dagen gebruikt volgens instructies. In deze periode geen ko... Toon meer
Thuisbleken op een natuurlijke manier zonder pijn en peroxide vrij. Love2smile staat voor een liefdevolle glimlach voor iedereen !
Purmerend, Nederland
- info@love2smile.nl
- love2smile.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fris, al resultaat en top service
Nadat de bezorgdienst het pakketje niet bezorg had contact opgenomen met de klantenservice. Wat een top service! Steeds snelle reacties en zeer goede oplossingen, terwijl de fout niet eens bij Love2Smile lag!
De strips blijven goed zitten en de tandpasta is heerlijk fris. Na 1x zie ik al een beetje resultaat. Dus ik ben nu al tevreden!
En ook nog vegan, natuurlijk en zonder dierproeven. Dank jullie wel! En zeker ook voor de klantvriendelijke afhandeling.
Ik had een bestelling geplaatst en niet ontvangen
Ik had een bestelling geplaatst en ook betaald. Volgens Dhl zou het bezorgd zijn, maar niemand was thuis. Geen bericht waar het bezorgd zou zijn. Per mail dit kenbaar gemaakt bij Love2smile, zouden het onderzoeken en moest laten weten na een paar dagen of het alsnog bezorgd was. Na een paar dagen per mail laten weten dat ik het nog steeds niet had ontvangen. Daar heb ik geen bericht op ontvangen. Dus geen producten en ook mijn geld weg. De bezorging is de verantwoordelijkheid van de verzender. Als er iets fout gaan, dan is het wel zo netjes om dit correct op te pakken en het netjes op te lossen voor de klant. Één ster, maar wat mij betreft nul sterren.
Werkt absoluut niet!
Werkt absoluut niet!! Door de tandpasta krijg je alleen maar gevoelige tanden!!!
Bizar
Super snelle levering binnen 24 uur👍🏻 wat een resultaat zeg!!! Wist niet wat ik zag na 1x gebruik van de strips geweldig wat een verschil ben benieuwd naar de Teeth Whitening Shampoo die gaan we de volgende ochtend proberen als het net zo resultaat geeft als de strips is dit echt een aanrader het is wel aardig wat geld voor de producten maar als ik nu al verschil zie is het het waard.
Echt verschil na een paar keer gebruiken!
Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch, maar de whitening shampoo en strips van Love2Smile hebben me écht verrast. De shampoo is supermakkelijk in gebruik – gewoon tijdens het tandenpoetsen – en je merkt na een paar keer al dat je tanden frisser en iets lichter ogen. Geen gevoeligheid, geen gekke nasmaak, gewoon een fijn product voor je dagelijkse routine.
De whitening strips zijn mijn favoriet: ze blijven goed zitten, irriteren niet en na een paar behandelingen zag ik al een duidelijk verschil. Mijn tanden zijn witter geworden zonder dat het er onnatuurlijk uitziet.
Fijn ook dat de producten er mooi uitzien en een luxe gevoel geven, maar toch betaalbaar zijn. Ik blijf ze zeker gebruiken!
Heel blij mee
Heel blij mee! Al drie keer opnieuw gekocht. Elke keer als ik een opfrisbeurt nodig heb gebruik ik een pakje. Wel echt de twee weken volhouden dan zie je zeker verschil!
Wat ook heel belangrijk en fijn is dat je geen gevoelige tanden krijgt…
Direct wittere tanden
Top product! Gebruik de strips en whitening shampoo nu drie maanden en zie oprecht verschil. Niet pijnlijk en niet onbelangrijk: lekker frisse smaak!
Tevreden!
Goed product, consistentie is key. Geen Roti eten na gebruik dan komt het goed.
Tevreden!
Witte tanden met rode lippenstift
Op de bruiloft van mijn nichtje wilde ik rode lippenstift op doen, maar vind dat alleen mooi als ik echt witte tanden heb. Op advies dit geprobeerd en super blij was ik met het resultaat. Zeker een aanrader
Het oogt alsof ik licht verschil zie
Het oogt alsof ik licht verschil zie. Nog wat vaker proberen voor meer resultaat.
Super blij mee
Super blij mee, ze werken echt dankuwel voor jullie hulp ivm mijn pakket ik ben zeer te verde. Jullie helpen jullie klanten zeer goed verder. De resultaten zijn ook echt toppppp🥰
Super goeie service
Super goeie service, had verkeerd besteld en kreeg een super goede oplossing hier een zeer tevreden klant
Top product!
Top product!! Top klantenservice!
Strips zijn makkelijk te gebruiken en geven goed resultaat zonder dat je tanden gevoelig worden love it ❤️😁
Eerlijke review PAP+
PAP+ voor 14 dagen gebruikt volgens instructies. In deze periode geen koffie/thee/frisdrank gedronken. De strips doen geen pijn maar laten direct na gebruik wel witte vlekjes achter op je tanden. Gelukkig gaan die vlekjes snel weg. En voor de rest zag ik zelf geen verschil helaas. Ik had hoop maar net zoals andere strips was dit een product dat niet de gewenste effect leverde. Direct na gebruik lijken je tanden ‘witter’ maar door de zwarte strips + gel is dat gewoon tijdelijke optiek. Voor beste resultaat moet je toch echt bij de tandarts zijn.

Antwoord van Love2smile
Snelle levering en m'n tanden worden…
Snelle levering en m'n tanden worden echt lichter!!
Top!!
Goed product duidelijke site!
Gemakkelijk in gebruik
Gemakkelijk in gebruik. Blijft langer wit en je houdt er gelukkig geen gevoelige tanden aan over. Zeker aanrader
Had er meer van verwacht
Had er meer van verwacht. Zie wel iets verschil maar niet veel.
Ook zouden de strips fijner zijn als ze even lang zijn.
Wel snelle levering, koop dit alleen niet nog een 2e keer.