Top professionel personale
Top professionel personale. Lækkert tøj og unik butik i hjertet af København. What not to like.
Lubarol præsenterer et personligt udvalg af håndplukket designertøj, accessories, smykker, boliginteriør, beauty og dufte. Alt er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, unikke designs og et feminint univers, der inspirerer til et tidløst udtryk. Med fokus på fremragende kundeservice og sans for detaljen stræber vi efter at skabe en behagelig shoppingoplevelse for alle vores kunder. Uanset om du forkæler dig selv eller søger den perfekte gave, tilbyder Lubarol inspiration og kvalitet, du kan stole på.
Gothersgade 28, 1123, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fineste perle af en butik med både personlig og tålmodig service og de lækreste varer.
Skønneste butik i hjertet af kbh❤️
De udvalgte artikler oser af kvalitet og mødet med det professionelle personale fuldendte min oplevelse 🙏
Stilet og unik ;)en forretning København kan være stolt af , jeg kommer igen 🫶
De sælger meget lækre varer og jeg kan meget godt lide deres tøj, MEN deres service er virkelig dårlig - både i butikken og online shopping. Jeg og min veninde var derinde d.28. sept. og jeg tror ikke at vi kommer tilbage, desværre. Deres online butiks service er heller ikke god. Den har været en af min yndlings butikker, men ikke længere, desværre.

Antwoord van Lubarol
Jeg lagde en ordre hos Lubarol. Jeg modtog aldrig pakken eller besked om, hvor den kunne afhentes. Lubarol returnerede trods dette lun en del af det beløb jeg havde betalt. Jeg kan ikke anbefale, at man køber hos Lubarol, da de tilsyneladende ikke har styr på leveringen og kundeservice ville ikke gøre noget ved det, men henviste blot til at man kunne prøve at bestille på ny (med risiko for at samme forløb ville udspille sig på ny).
Fantastisk kundeservice fra Yasmin!
Hele 5 stjerner, hurtig respons. v
Fantastisk kundeservice. De sender hurtigt, svarer hurtigt og er super imødekommende!
Kan klart anbefales
Sødeste og imødekommende betjening af Amalie i meget fin butik.
SÅ utrolig lækre varer og hyggeligt personale