Bij aankomst bleek mijn compressor beschadigd. Na het versturen van een mailtje met foto van de beschadiging is contact met mij opgenomen en meteen toegezegd dat het probleem zou worden opgelost. Twee... Toon meer
Gebeld over advies, kreeg direct een specialist aan de lijn. Snel geleverd. Kortom goede complete service.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Luchtcompressorstore is dé online specialist op het gebied van luchtcompressoren en luchtdrukgereedschap.
Savannahweg 25c, 3542AW, Utrecht, Nederland
- 030-658 5127
- info@kommago.nl
- luchtcompressorstore.nl
Mensen keken ook naar
lucht compressor
De bestelling is snel en goed geregeld.
Ben er zeer tevreden over.
Goeie prijs en snelle service
Op vrijdag besteld, en op maandag geleverd. Zo mag ik het graag zien.
En de prijs/kwaliteit is ook uitstekend.
Uitstekend
Gebeld over advies, kreeg direct een specialist aan de lijn. Snel geleverd.
Kortom goede complete service.
Niet de juist manier van werken
Ze verkopen materiaal die op hun site vermeld zijn als beschikbaar maar hebben deze niet op stock. Bestelling moet gebeuren via de leverancier van het materiaal en word verschillende keer naar een later datum overgebracht.
Ongeveer 1 maand voor 1 doos nagels!!!

Werkt gewoon goed!
Bestelling gaat gemakkelijk, levering verloopt soepel, en de goedkoopste!
kleine foutjes, maar wel goede service
Voor de levering van mijn bestelling werd er met mij netjes een afspraak gemaakt over de telefoon en de bezorging was prima in orde. De compressor zag er goed uit, alleen is deze in de blauwe uitvoering geleverd en op de webshop staat een grijze afgebeeld. Vind ik niet erg maar een ander misschien wel. Verder staat er bij specificaties gegeven dat deze compressor 90 dB produceert, op de doos staat 93 dB aangegeven en op de compressor zelf staat 97 dB. Misschien is dat een normale afwijking maar dat staat dus niet aangegeven. Het gaat om een airpress HL 425/50. Over het algemeen ben ik toch tevreden over deze webshop

Uitstekend
Evenals de vorige bestelling een prima afhandeling.
Prima service
Prima geholpen vooraf, duidelijke en zorgvuldige bestelling, snelle levering. Kortom zeer prettige ervaring
De afgelopen tijd twee maal iets besteld. De eerste bestelling kwam de volgende dag. De tweede bestelling zou conform de website na een paar dagen komen. Op de tweede dag werd ik gebeld met de mededeling dat het misschien iets langer kon duren, maar dat ze hun best gingen doen om toch snel te leveren. Dat hebben ze goed gedaan, want de volgende dag had ik hem.
Aankoop spiraalluchtslang
Snelle levering en een product van goede kwaliteit met draaikoppelingen.
Kreeg snel naddatik de bestelling geplaatst had een telefoontje dat het product niet snel te leveren was en of ik daar problemen mee had.
Was vriendelijk gebracht en in goed overleg goed gegaan.
Duidelijk en eerlijke communicatie.
goed
het was goedkoper dan andere websites,zoals coolbleu,conrad,redcoon,enz alleen een nadeel was dat ik niet met bankcontact kon betalen via belgie en dat kan ik via die andere websites wel,dus duurde het 1 week voordat mijn pakje bij mij thuis was met een vooruitbetaling.
levering goed, product niet zoals het had moeten zijn
product snel en correct geleverd.
product werkt alleen niet zo als het had gemoeten

Top bedrijf
Ik heb op vrijdagavond mijn compressor besteld en dinsdag stond hij thuis op me te wachten.
Prima service dus.
Ik heb geen problemen of vragen gehad.
Geleverd op tijd en volgens afspraak.
Wat ik besteld heb is keurig verpakt op tijd geleverd.
Goede service en levering
Al een tijdje klant bij de webshops van KommaGo.
Op advies de juiste compressor besteld en snel geleverd, bedankt.