Lucienperfume Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Parfum flesje was tijdens transport gaan lekken, vrijwel direct een nieuwe opgestuurd gekregen, top service ! Daarnaast ruik ie ook heerlijk :)

Goed product ik had dit de eerste keer gebruikt en ik kreeg al direct reacties. Heb je een nieuw geurtje ? Die ruikt heerlijk .

Luchtje nooit binnen gekregen, erover gemaild én een contactformulier ingevuld, geen reactie op gehad. 80 euro in het putje. Zonde, geen aanrader.

Ja gewoon super tevreden super snel geleverd en de geur onweerstaanbaar lekker ben er zeer blij en tevreden over

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Reuk houd niet

Reuk houd niet

10 februari 2026

Beste August,

Bedankt voor uw review. Jammer dat de geur bij u niet zo lang blijft hangen, dat is helaas bij iedereen anders.

Ben zeer tevreden over deze geur

Ben zeer tevreden over deze geur.
Echt een aanrader🥰.
Veel complimenten over de geur gehad.
Heerlijk geurtje.

6 februari 2026

Beste Nicole,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over Lucién!

Is interessant dat je een klein flesje…

Is interessant dat je een klein flesje kan aankopen voor het te proberen

5 februari 2026

Beste Karin,

Bedankt voor uw review. We doen dit omdat we nog niet in fysieke winkels liggen, en we toch de kans willen bieden om de geur uit te proberen.

Niet boeiend

Het is geen boeiend parfum

2 februari 2026

Beste Martijn,

Bedankt voor uw review.

Levering duurde erg lang en de geur…

Levering duurde erg lang en de geur blijft niet lang zitten bij mijn vriend.

9 februari 2026

Beste K,

Bedankt voor uw review. Doorgaans worden onze bestellingen binnen 1 dag bezorgd (mits voor 18:00 besteld).

Jammer dat de geur niet lang blijft zitten. Iedereen heeft een unieke huid waardoor het bij de een langer blijft, dan bij de ander.

het ruikt heel goed jammer dat het zo…

het ruikt heel goed jammer dat het zo duur is

9 februari 2026

Beste Ritawybo,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat onze parfum wat duurder is dan andere. We werken uitsluitend met premium materialen en als u een tester besteld ontvangt u ook nog eens het bedrag van de tester als korting op de 50ML variant

Lekkere parfum

Lekkere parfum, blijft lang hangen.julkie zijn goed bezig. 👍💪

4 februari 2026

Beste Leo,

Top geurtje…

12 februari 2026

Beste E,

Lucien parfum.

Snelle service en een heerlijk luchtje wat lang blijft hangen,favoriet van mijn man.

2 februari 2026

Beste Corina,

Bedankt voor uw review. Veel plezier met Lucién!

Vind dat de parfum niet lang blijft…

Vind dat de parfum niet lang blijft hangen,na 2 uur ruik ik niets meer.

30 januari 2026

Beste Carli,

Bedankt voor uw review. Jammer dat het bij u niet zo lang blijft hangen, soms helpt het om iets meer op te spuiten. Iedereen heeft een unieke huid waardoor het bij de een langer blijft hangen dan bij de ander.