Lucky Block Casino

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

1. Casino

Lucky Block Casino is more than just a gaming platform - it’s a lifestyle. With an undeniable presence that extends beyond the casino floor, we cater to the world’s most influential and discerning players. Every aspect of Lucky Block Casino is meticulously curated, ensuring an experience that embodies luxury, exclusivity, and prestige. We reward generously, sparing no expense to make our VIPs feel like royalty - whether it’s securing front-row seats at the Super Bowl or providing a private island escape. Our platform operates with seamless precision, making every interaction smooth, effortless, and intuitive. Problems are solved before they arise, allowing our players to focus on what truly matters - winning. Approachable yet undeniably elite, Lucky Block is accessible to all but reserved for the best. It’s a world where ambition meets opulence, and only those who demand the extraordinary truly belong.

Schending van onze richtlijnen

Oplichters. BE WARNED!

Oplichters.

Ze sluiten je account wanneer je wil uitbetalen.
Daarna geven ze aan dat ze je "remaining balance" uitbetalen en vragen je bankgegevens etc. Om vervolgens nooit geld over te maken! Ze stelen je geld, blokkeren je op de livechat en negeren je e-mails.

Het is een grote groep criminelen. Ik heb alle bewijzen van hun e-mails etc.
En heb Yapily connect UAB (hun betaaldienst) ook al ingelicht hierover.

Wees gewaarschuwd mensen, het zijn écht oplichters!

28 maart 2026

Betalen niet uit

Betalen niet uit, SPEEL HIER NIET!

Het is één fraudulent casino!!!
Oplichters!!

11 januari 2026

Hallo daar,

Dank u wel dat u contact met ons heeft opgenomen en dit onder onze aandacht heeft gebracht. Onze oprechte excuses voor de frustratie en zorgen die deze situatie heeft veroorzaakt — wij begrijpen volledig hoe vervelend het is wanneer u het gevoel heeft dat een uitbetaling niet correct is afgehandeld.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Uitbetalingskwesties worden zorgvuldig beoordeeld in overeenstemming met onze Algemene Voorwaarden en beveiligingsprocedures, maar wij erkennen dat duidelijke communicatie hierbij essentieel is en betreuren het als dit niet uw ervaring is geweest.

Om u verder te helpen, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons speciale ondersteuningsteam via complaints@luckyblock.com
— zo kunnen wij uw account en de status van uw uitbetaling in detail bekijken en u van duidelijke informatie voorzien.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Lucky Block Complaints

In het begin lijkt het een betrouwbare…

In het begin lijkt het een betrouwbare site, echter wordt er eenzijdig opgezegt wanneer je iets kunt winnen terwijl je hier wel voor investeert. Echt in en in triest. Ook krijg je de reden waarom niet te horen. Dus mensen denk na alvorens je in te laten.
Update 16-2-2026
Na contacteren klachtenservice nog steeds geen antwoord gehad waarom ik ben uitgesloten op een standaard antwoord na. Je zou verwachten dat men loyale klanten wil blijven houden echter is hier niets van te merken.

31 december 2025

Hallo daar,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en je zorgen met ons hebt gedeeld. Onze oprechte excuses voor de frustratie en teleurstelling die deze situatie heeft veroorzaakt — we begrijpen volledig hoe vervelend het is wanneer je account wordt beperkt zonder een duidelijke uitleg, zeker nadat je tijd en geld hebt geïnvesteerd op ons platform.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Accountbeëindigingen of -beperkingen worden alleen toegepast na interne controles in overeenstemming met onze Algemene Voorwaarden, maar we begrijpen hoe belangrijk transparantie en duidelijke communicatie hierbij zijn. Het spijt ons als dit niet duidelijk aan je is gecommuniceerd.

Om je verder te helpen, vragen we je vriendelijk om contact op te nemen met ons speciale ondersteuningsteam via complaints@luckyblock.com
— zo kunnen wij je zaak in detail bekijken en je meer duidelijkheid geven over de genomen beslissing.

We kijken uit naar je reactie.

Betalen niet uit,

Betalen niet uit,

Ze betalen niet uit,

En het winnen op hun spellen op hun site is nog moeilijker

Ik heb over 10,000 EUR hier gespeeld en amper 1 bonus gehad,
Mensen uit NL mogen eigenlijk niet eens hier spelen maar laten het toch toe.
Best vreemd.

Kortom hier niet spelen en niet die bots geloven die deze site de hemel in prijzen.

SPEEL HIER NIET SPEEL GEEN ENKELE CASINO

5 november 2025

Hallo daar,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de negatieve indruk die je hebt gekregen — we begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is als je het gevoel hebt dat je niet eerlijk wordt behandeld of wanneer uitbetalingen vertraging oplopen.

We willen benadrukken dat we elk account en elke transactie serieus behandelen. Ons team wil dit graag verder onderzoeken om precies te begrijpen wat er met jouw uitbetaling en spelervaring is gebeurd, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Om je verder te helpen, verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen met ons speciale klachten­team via complaints@luckyblock.com
– zo kunnen we je account controleren en een passende oplossing bieden.

We kijken uit naar je reactie.

Fraudeurs! Niet doen.

Jaja ik wist het. €1200 willen laten uitbetalen en ze gaan moeilijk doen. Ineens heb ik niet voldaan aan voorwaarden van de bonus en moet ik allerlei extra documenten uploaden.

Dus bij deze NIET DOEN.

Reactie: ze doen heel lief hieronder maar ik heb ze al gemaild en daarin wordt gewoon gezegd dat ik pech heb en ze bevestigen zelfs dat ze een criminele organisatie zijn 🤣 het licentienummer(die iedereen kan kopen in costa Rica)die ze gebruiken wordt overigens door tientallen websites gebruikt.

21 augustus 2025

Hallo,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw uitbetaling en de aanvullende verificatievereisten. We begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn, vooral wanneer u had gerekend op een soepel uitbetalingsproces. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Om u verder te kunnen helpen, vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen met uw accountgegevens naar ons speciale supportteam via complaints@luckyblock.com
. Op die manier kunnen wij uw uitbetalingsverzoek in detail bekijken en u een duidelijke update geven over de situatie.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Wat een waardeloos casino

Wat een waardeloos casino, ze blokken je omdat dit bedrijf illegaal in Nederland actief is. Ze beloven terug te betalen, maar ze reageren iet op emails etc.

Ik wil mijn geld terug.

18 augustus 2025

Hallo,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en dit onder onze aandacht heeft gebracht. Het spijt ons oprecht te horen hoeveel frustratie u heeft ervaren doordat uw account is geblokkeerd en dat u geen reactie heeft ontvangen met betrekking tot uw terugbetaling. We begrijpen volledig hoe vervelend dit voor u moet zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Bij Lucky Block zetten wij ons in om transparant te opereren en te voldoen aan de geldende regelgeving. Houd er alstublieft rekening mee dat spelers uit beperkte regio’s, waaronder Nederland, geen gebruik mogen maken van ons platform, zoals duidelijk vermeld in onze Algemene Voorwaarden. Hoewel registratie technisch gezien soms mogelijk is, worden accounts gesloten zodra er gameplay of uitbetalingspogingen vanuit deze jurisdicties worden vastgesteld. Het is uiteindelijk de verantwoordelijkheid van de speler om ervoor te zorgen dat deelname in hun jurisdictie is toegestaan.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u een fantastische ervaring heeft wanneer u bij ons speelt.

Verschikkelijke casino

Verschikkelijke casino
Storten kan elk moment met ieder bank geen probleem maar zodra ik wat wil uitbetalen word me account geblokeerd en kan ik niks meer.
Nu 30 mails verder en alles 2 tot 3 keer te hebben opgestuurd komen ze steeds met andere smoesjes dat ik weer iets moet opsturen!
Nuu nogsteeds niks en komen elke keer weer dat ik het opnieuw moet sturen
Waardeloze casinoo NIET SPELEN HIER

11 juli 2025

Hallo daar,

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons oprecht om te horen wat je hebt meegemaakt.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer je account wordt geblokkeerd op het moment dat je een uitbetaling probeert aan te vragen — zeker na meerdere pogingen tot verificatie en herhaalde communicatie. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze spelers willen bieden, en we bieden onze excuses aan voor de verwarring en vertraging.

Het verifiëren van spelersidentiteit is een wettelijke vereiste die we moeten naleven, maar dit proces moet op een duidelijke, respectvolle manier verlopen — zonder onnodige herhaling. Als je nog steeds problemen ondervindt, moedigen we je aan om opnieuw contact met ons op te nemen via complaints@luckyblock.com, inclusief je laatste correspondentie, zodat we je zaak kunnen escaleren voor een grondige herziening.

Nogmaals bedankt voor je feedback — we willen dit graag op de juiste manier oplossen.

Lucky Block Complaints

Betalen je eigen geld niet

Blijf weg van deze casino. Ik heb in 1 dag €2000 verloren. De slots zijn waardeloos en draaien niet op prijs. Heb maar 1 keer een feature gespind, maar die hadden alleen deadspins. Ik had nog €100 over op mijn account, ik besloot mijn account te laten sluiten omdat dit casino waardeloos is.

Ik ben al 2 weken bezig om mijn €100 terug te laten storten naar mijn bankrekening. Ik heb mezelf geverifieerd en hebben alle benodigde documenten gestuurd. Meerdere malen contact gehad via de mail. Dan is het eerst “your withdrawal is being processed” en dan 2 minuten later is het “have to be processed”

Het team die zogenaamd gaat over een handmatige terugbetaling werkt 24/7 maar zijn al 2 weken lang “looking into it”. Kortom speel niet bij deze oplichters. Ze betalen je niet uit.

Ze gebruiken AI voor positieve reviews en 5 sterren

Update:
Ik heb al tweemaal gemaild naar onderstaande mail in hun reactie op mijn review. Nog steeds niks vernomen. Waarschijnlijk reageren ze zo positief alsof ze iets willen oplossen voor de schijn van deze lezers om zo betrouwbaar over te komen. Nog steeds geen update in mijn zaak en geen reacties op mijn mails. Ze negeren mijn e-mails en de ze helpen me niet verder via de livechat. Zodra ik begin over het aanklagen van deze casino sluiten ze direct de chat. Mensen gok hier niet, het zijn oplichters. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Het is een maand later en ik heb nog steeds mijn geld niet ontvangen. Heb ondertussen een dossier opgebouwd met allerlei livechats, emails en bewijzen van transacties. Heb een melding gemaakt bij de kansspel autoriteit en ga ook een advocaat inschakelen om een rechtszaak te starten. Ook ga ik een melding maken bij de toezichthouder in het land waar Luckyblock een licentie heeft verkregen, stelletje oplichters

26 april 2025

Hallo,

Bedankt voor het delen van je feedback — het spijt ons oprecht om te horen over je ervaring, en we begrijpen hoe frustrerend en teleurstellend dit voor je moet zijn geweest.

Bij Lucky Block streven we naar eerlijk spel en snelle, veilige uitbetalingen. Onze oprechte excuses als je terugbetalingsverzoek langer heeft geduurd dan verwacht, of als onze communicatie onvoldoende duidelijkheid en geruststelling heeft geboden.

Hoewel veel uitbetalingen snel worden verwerkt, erkennen we dat handmatige terugbetalingen nooit zoveel tijd mogen kosten. Deze vertraging is niet acceptabel en we hebben je zaak intern geëscaleerd zodat deze met prioriteit wordt behandeld. We willen ook duidelijk maken dat we geen gebruik maken van AI of geautomatiseerde systemen om valse beoordelingen te plaatsen — we waarderen echte klantfeedback, zowel positief als kritisch.

Als je dat nog niet hebt gedaan, vragen we je vriendelijk om nogmaals contact op te nemen met complaints@luckyblock.com, met vermelding van je accountgegevens en een verwijzing naar deze beoordeling, zodat we je verzoek met de hoogste prioriteit kunnen behandelen.

Nogmaals dank dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht — we zetten ons in om dit op de juiste manier op te lossen.

Lucky Block Complaints

Het bedrijf is pure oplichterij

Het bedrijf is pure oplichterij! Ik heb meer dan 30.000 Dogecoin gestort (ongeveer $6000), en toen ik eindelijk $2500 wilde opnemen, werd mijn opname zonder reden geannuleerd. Vervolgens krijg ik een vaag excuus en nul hulp van hun zogenaamde "supportteam."

Schandalige praktijken! Ze nemen je geld aan, maar zodra je iets terug wilt, verzinnen ze smoezen om je tegen te werken. Blijf ver weg van deze scam! Je bent beter af als je je geld gewoon verbrandt—dan heb je tenminste nog warmte ervan!

5 maart 2025

Hello there,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en dit probleem onder onze aandacht heeft gebracht.

We betreuren het oprecht dat u frustratie en ongemak heeft ervaren. Bij Lucky Block zetten we ons in voor een veilige, transparante en eerlijke speelomgeving voor al onze spelers. We begrijpen dat het afwijzen van een opname zowel verontrustend als teleurstellend kan zijn.

We erkennen ook dat het gebrek aan duidelijke feedback dat u tot nu toe heeft ontvangen, uw frustratie mogelijk heeft vergroot. Hoewel we soms beperkt zijn in wat we publiekelijk kunnen delen, staan we er volledig voor open om uw situatie nader te onderzoeken.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons gespecialiseerde klachtenteam via complaints@luckyblock.com. Zo kunnen we uw account in detail bekijken en u een duidelijk en goed onderbouwd antwoord geven.

Pure oplichterij

Ik bega een fout, en laat mijn account resetten, en verlies zo 870 usdt, dan stort ik terug 300 usdt en wil een withdraw doen en er gebeurt niet. Dan stuur ik naar de klantendienst en wordt ik beperkt. En zelf mijn mentor gooit me eruit.
Ik heb al zoveel geld verloren met hun. Pure oplichterij

24 februari 2025

Antwoord van Lucky Block Casino

Hello there, Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en dit probleem onder onze aandacht hebt gebracht.

Het spijt ons oprecht dat je zo’n frustrerende ervaring hebt gehad. Bij Lucky Block zetten we ons in voor een veilige en eerlijke speelomgeving voor al onze spelers. We begrijpen dat het bijzonder teleurstellend kan zijn wanneer je account beperkt wordt of wanneer een opnameverzoek niet verwerkt wordt zoals verwacht.

We erkennen ook dat het gebrek aan duidelijke feedback mogelijk heeft bijgedragen aan je frustratie. Hoewel we soms beperkt zijn in de informatie die we openbaar kunnen delen, staan we volledig open om jouw zaak verder te onderzoeken.

Om je goed te kunnen helpen, vragen we je vriendelijk om contact op te nemen met ons speciale ondersteuningsteam via complaints@luckyblock.com. Zo kunnen we jouw situatie beter begrijpen en een duidelijk en weloverwogen antwoord geven.

Scam!

Ga hier niet heen! Ze nemen je geld en weigeren het terug te geven. Ze bieden geen excuses aan voor de wachttijd om je geld terug te krijgen. Verwacht dat het langer dan 24 uur duurt, zeker weten. En bonussen? Die verdwijnen zodra je je geld opneemt. Kortom, dit is gewoon een gigantische oplichting! En nog erger: ze rapporteren negatieve reviews zonder geldige reden. Ik probeer hen niet af te breken met onjuiste feiten, maar deel mijn daadwerkelijke ervaringen. En wat doen zij? "Oh nee, dat mogen mensen niet zien, laten we dit maar rapporteren.

15 januari 2025

Hello there,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en deze situatie onder onze aandacht heeft gebracht.

Het spijt ons oprecht dat u frustratie en ongemak heeft ervaren. Bij Lucky Block streven we ernaar om een veilige, transparante en eerlijke speelomgeving te bieden voor al onze spelers. We begrijpen dat het afwijzen van een opname zowel zorgwekkend als teleurstellend kan zijn.

Houd er rekening mee dat onze bonussen specifieke voorwaarden hebben, waaronder inzetvereisten en maximale inzetlimieten, zoals beschreven in onze Bonusvoorwaarden. We erkennen dat als deze voorwaarden niet duidelijk genoeg zijn gecommuniceerd, dit tot extra frustratie kan leiden.

We begrijpen ook dat het gebrek aan gedetailleerde terugkoppeling dat u tot nu toe heeft ontvangen, uw zorgen verder kan hebben vergroot. Hoewel we soms beperkt zijn in de informatie die we openbaar kunnen delen, staan we volledig open voor een grondige herziening van uw zaak.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons gespecialiseerde team via complaints@luckyblock.com. Zo kunnen wij beter begrijpen welk probleem u precies heeft ondervonden tijdens het gebruik van ons platform.

We kijken uit naar uw reactie en de kans om u verder te helpen.

Betaald niet uit

Betaald niet uit! Ik wacht al een maand op uitbetaling. Oplichters

25 december 2024

Hallo,

Het spijt ons oprecht dat u frustratie en ongemak heeft ervaren. Bij LuckyBlock doen we er alles aan om een veilige en eerlijke speelomgeving te bieden voor al onze spelers. We begrijpen dat het meer dan een maand moeten wachten op een uitbetaling zowel zorgwekkend als teleurstellend kan zijn, en bieden daarvoor onze oprechte excuses aan.

We erkennen ook dat het gebrek aan gedetailleerde terugkoppeling uw frustratie kan hebben vergroot. Hoewel we soms beperkt zijn in de informatie die we openbaar kunnen delen, zijn we graag bereid om uw zaak verder te onderzoeken.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons gespecialiseerde team via complaints@luckyblock.com. Zo kunnen we beter begrijpen welk probleem u precies heeft ondervonden en samen werken aan een oplossing.

We kijken uit naar uw reactie en de mogelijkheid om u verder te helpen.

Het is redelijk

Het is redelijk, maar ik vond sommige van de spelgraphics verouderd. De bonussen waren goed, maar de algehele ervaring was voor mij slechts gemiddeld.

4 april 2024

Hello there,

Thank you so much for taking the time to leave us a review. Your feedback is truly appreciated and very encouraging as we continue striving to provide the best possible service for our players.

We also appreciate your suggestion and will certainly take your opinion into consideration as we work on improving the overall experience for everyone on our platform.

If you ever have any questions or need assistance in the future, please feel free to reach out to us. We’re here to ensure you always have a fantastic time when playing with us.

Lucky Block Complaints

Moeilijk om te winnen hier ik nooit prijs

Moeilijk om te winnen hier ik speel bijna elke dag ,€040 of €0'20 in een maand tijd meer €5000 verloren om Big bass splash en andere Big bass

13 december 2024

Hallo,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om regelmatig te spelen zonder de gewenste resultaten te zien — zeker wanneer er over een langere periode aanzienlijke bedragen zijn ingezet.

We betreuren oprecht de frustratie en het ongemak dat u heeft ervaren. Bij Lucky Block zetten we ons in om een veilige en eerlijke speelomgeving te bieden voor al onze spelers.

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om het belang van verantwoord spelen te benadrukken. Ons platform is bedoeld voor entertainment, en we moedigen alle spelers aan om persoonlijke limieten in te stellen en hun speelgedrag goed in de gaten te houden. Als u ondersteuning nodig heeft of interesse heeft in pauze- of limietinstellingen, staat ons team klaar om u te helpen.

Als u wilt dat we uw accountactiviteit bekijken of als u verdere zorgen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen via complaints@luckyblock.com. We staan altijd open voor een eerlijk gesprek.

Hier niet spelen, scammers

Ze hebben 400 euro van mij "gestolen" omdat ik zogenaamd met bonus funds een bonus met 10 free spins heb gekocht van 20 euro. En daarna zelfs zelf nog geld gestort heb om mee verder te spelen maar op basis daarvan pakken ze gewoon alles af. Omdat zij toelaten dat jij met "bonus funds" waarvan je niet eens door hebt dat je ze gekregen hebt een bonus koopt boven de 5 usd.

15 september 2024

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om een saldo te verliezen, zeker wanneer dit voortkomt uit verwarring over bonusvoorwaarden.

Onze inzetvereisten en bonusvoorwaarden staan duidelijk vermeld op onze website, inclusief regels zoals de maximale inzetlimiet bij het spelen met bonusgeld. Tegelijkertijd erkennen we dat het verwarrend kan zijn als een bonus automatisch wordt geactiveerd zonder uw duidelijke toestemming — en u zich er mogelijk niet van bewust bent dat u met bonusgeld speelt.

We zouden uw situatie graag in detail onderzoeken. Neem alstublieft contact met ons op via complaints@luckyblock.com — zo kunnen we beter begrijpen welk specifiek probleem u heeft ervaren tijdens het gebruik van ons platform.

We kijken uit naar uw reactie en naar de kans om u verder te helpen.

Lucky Block Complaints

RTP klopt voor geen meter.

Serieus net 400 euro verspild met spins van een euro. Geen noemenswaardige features gekregen en grootste deel betrof dead spins. Snap best dat je niet altijd prijs kan hebben, maar geen enkel lijnhitje lijkt me zo goed als onmogelijk. Ik speel hier dus voorlopig niet meer.

24 augustus 2024

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen hoe ontmoedigend het kan zijn om een verliesreeks door te maken — zeker wanneer u geen enkele noemenswaardige winst of bonusfunctie tegenkomt.

Het is belangrijk om te beseffen dat casinospellen volledig op toeval zijn gebaseerd en dat er altijd een risico verbonden is aan gokken. We moedigen al onze spelers aan om gokken te zien als een vorm van entertainment — niet als een manier om geld te verdienen of verliezen terug te winnen.

Om verantwoord spelen te ondersteunen, bieden we verschillende hulpmiddelen en functies aan waarmee spelers hun speelgedrag kunnen beheren. Als u merkt dat gokken niet langer plezierig is of dat u zich zorgen maakt over uw uitgaven, raden we u aan deze tools te gebruiken of contact op te nemen met ons supportteam voor hulp bij het instellen ervan.

Denkt u dat er mogelijk een technisch probleem was tijdens een specifieke spelsessie? Laat het ons weten. U kunt ons bereiken via complaints@luckyblock.com — dan kunnen wij uw situatie beter begrijpen en indien nodig verder helpen.

Wij staan voor u klaar om een eerlijke en prettige speelervaring op ons platform te waarborgen.

Opwaarderen,uitbetalen direct gebeurt…

Opwaarderen,uitbetalen direct gebeurt mooie online casino uitgebreid aan keuzes kortom perfecte online casino

14 augustus 2024

Hello there,

Thank you so much for taking the time to leave such a positive rating. Your feedback is incredibly encouraging and motivates us to continue delivering exceptional service to all of our players.

If you ever have any questions or need assistance with anything in the future, please don't hesitate to reach out to us. We're here to ensure you have a fantastic time when playing with us.

Lucky Block Complaints

Heb hier een bedrag van 40k niet…

Heb hier een bedrag van 40k niet uitbetaald gekregen!!! Ik zou me niet aan de inzetregels uit de t&c hebben gehouden voor het wageren van mijn bonus. Het is natuurlijk vreemd dat je inzet niet gemaximeerd wordt als er een maximum geldt. Ik had zeker een overgrote deel van het gewonnen bedrag verkregen conform de regels. Doordat ik kennelijk enkele bets niet conform de regels heb gemaakt, is mijn totale balans van meer dan 40.000 dollar op 0 gezet!!! Wat een oplichterij! Speel hier zeker niet!!

Update: in de reactie hieronder vragen ze me te mailen naar naar de afdeling Klachten. Dat had ik al voor het plaatsen van deze hele review gedaan. Heb daar nooit enige reactie op ontvangen!

17 juni 2024

Hallo Ron,

Bedankt voor uw recensie,

Het spijt me oprecht om te horen over de ervaring die u heeft gehad, en we zijn meer dan bereid dit verder te onderzoeken om ervoor te zorgen dat alle juiste procedures zijn gevolgd.

Als je wilt dat we dit doen, neem dan gerust contact met ons op via klachten@luckyblock.com, of je kunt ook contact opnemen met onze communitymanager via Telegram. Zo kunnen we beter begrijpen met welk probleem je precies te maken hebt gehad tijdens het spelen. met ons casino.

Wij wachten met spanning op uw reactie.

Best,
Lucky Block-klachten

Reviews in alle talen tonen. (757 reviews)