topservice bij dit bedrijf. gemeld dat een lampje kapot was en direct een nieuw (gratis) lampje ontvangen. eerder hadden we al een extra afstandbediening ontvangen. Geweldig!!

Nachtlampjes (a € 14 per stuk) die aangaan als je de kamer binnenkomt worden bij Lueas in setjes van 2 verkocht. Helaas gaf 1 lampje al na 2 weken de geest. Na melding bij Lueas stuurden zij de volg... Toon meer

Bestelde sensorlamp gaat steeds aan en uit in de schemering. Vervelend. Daarnaast geen antwoord gehad op gestelde vragen. Update: lamp knippert nog steeds, maar Na een 2e mail toch reactie en nu... Toon meer

1. Internetwinkel

Lueas is de LED lampen aanbieder waar functionaliteit, kwaliteit en gebruiksgemak vooraan staan. Met onze automatische- en sensorverlichting maken we jouw huis en tuineen stuk aangenamer en veiliger. Uit onze ervaring is gebleken dat ‘s avonds en ‘s nachts meer vervelende incidenten gebeuren dan geliefd is. Denk dan aan struikel- en val partijen tijdens het traplopen of toiletbezoek in het donker. Hier hebben wij op ingespeeld door een productlijn te starten die helpt met het oplossen van deze problematiek. Naast problemen binnenshuis ervoeren we ook inefficiënties met tuinverlichting. Handmatig aan/uit zetten, niet op afstand kunnen besturen en bijvoorbeeld tijdschakelaars die je na verloop van tijd steeds weer opnieuw in moet stellen, moet toch beter kunnen, dachten we bij Lueas. Daarom bieden we tuinverlichting die automatisch werkt of via een app op je smartphone, die compleet te personaliseren is, zodat jij altijd en overal de controle in handen hebt. Wij zetten ons in voor een duurzame toekomst en richten ons op zonne-energie en zelfvoorzienende verlichting om het klimaat te verbeteren en de energiekosten te verlagen. Duurzaamheid Wij geloven in het bouwen aan een betere toekomst en zetten ons in om producten te creëren die milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Kwaliteit Wij streven ernaar onze klanten producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren. Veiligheid Wij geven prioriteit aan de veiligheid van onze klanten en zetten ons in om producten te leveren die de veiligheid in huis bevorderen.

4,3

Uitstekend

topservice bij dit bedrijf

10 februari 2026

Super lampjes

De lampjes zijn super! Mooi licht, dimbaar, makkelijk op te laden, en met een afstandbediening maakt dit het compleet! Erg blij mee.

17 januari 2026

Tevreden

Voldoende opties om levering comfortabel te maken voor de klant. Alleen kwam mailtje of we tevreden waren te vroeg. Pakket moest nog verstuurd worden.

4 oktober 2025

Snelle levering! Instellingen van de solarlampen kost nog wel wat moeite. Ben nog steeds aan het zoeken hoe en wat! Als ze branden is het een meerwaarde aan de tuin.

28 maart 2025

Service is goed…

Service is goed…. Van het bedrijf
Alleen de uren van gevel verlichting.. zou op ze minst als die volgeladen is van zonne energie minsten 24 uur non stop op vol vermogen moeten branden ongeacht welk kleur.. welke modus.. betekent dat bij mindere dag met zonlicht Iedergeval half vol is wanneer zon onder gaat lantaarns kunnen iedergeval hele nacht branden.. zonder uit te vallen zelfs met 40% zonlicht opnamen komt ie vol te zitten.. dat is bij gevel verlichting lang niet haal baar

27 maart 2025

Prachtige (smart)tuinlampen

Prachtige (smart)tuinlampen, uitstekende service. Een van de vier gekochte lampen was 'een beetje eigenwijs' en deed het niet zo goed en na onderzoek werd deze zonder probleem vervangen. En alles werkt nu perfect.

22 februari 2025

Prima opgelost

Ik ben erg teleurgesteld. Na 1 1/2 week mijn bestelling nog steeds niet binnen. Contact kwam snel tot stand, maar stokte daarna weer even. Pakketje is blijkbaar verlogen gegaan. Lueas heeft voor mij een nieuwe besteld bij een concurrerende leverancier. Dat is natuurlijk top. Al met al heeft het wat langer geduurd, maar uitstekend opgelost.

9 januari 2025

Wat een goede service

Na melding bij Lueas stuurden zij de volgende dag al een nieuw setje met 2 nachtlampjes op, die ik de daaropvolgende dag ontving.
Wat een service, ik zeg kopen bij Lueas !

19 november 2024

Nieuwe lamp

Superfijne lamp gekocht die na 2 jaar helaas kapot ging. Na contact een nieuwe gekregen, heel erg blij mee! Topservice.

19 november 2024

Fijne en snelle levering

Fijne en snelle levering, erg blij met het product. Ik ga een lamp bestel voor buiten en deze bevalt beter dan verwacht met een duidelijke handleiding.

Zeker een aanrader deze lampen van Lueas, zeer over te spreken.

7 oktober 2024

Aanrader

Product voldeed aan de verwachting; snelle levering; duidelijke communicatie.

17 september 2024