Charlotte heeft ons hele duidelijke handvaten gegeven om het slaapritme van onze zoon te verbeteren. Het hele vroege wakker worden is steeds verder naar achteren geschoven en zelfs al een paar keer d... Toon meer

1. Coach

Lullabé – slaapcoaching met liefde en vertrouwen Lullabé helpt ouders met het creëren van gezonde slaapgewoontes voor hun baby of jonge kind – vóór en na de geboorte. Met een persoonlijk slaapplan, afgestemd op jullie gezin, breng ik structuur en rust in huis. Als gecertificeerd kinderslaapcoach bied ik niet alleen praktische handvatten, maar ook vertrouwen en zekerheid voor jou als ouder. Je staat er niet alleen voor: bij Lullabé krijg je 24/7 steun en advies, zodat jij met een gerust hart je kindje kunt begeleiden naar beter slapen.

4,6

Uitstekend

Charlotte je hebt ons geweldig…

Charlotte je hebt ons geweldig geholpen. Onze kleine meid van 15 maanden werd van wel 10 keer per nacht wakker naar 0 keer!!! Ja 0 keer. Ik lig nu ook in de nacht wakker 02:07 uur, omdat ik niet kan geloven dat onze meid lekker in haar bedje slaapt en mama ook haar nachtrust terug heeft. We zijn gelijk met de 3 dagen traject gestart en bij de 1e nacht werd ze maar 1x wakker en sliep zelf weer door. Geen moment spijt gehad van de traject. Dankbaar dat we Charlotte zijn tegengekomen. Ik zou haar aan iedereen willen aanraden. Ze antwoordt snel, is goed bereikbaar, is duidelijk(!), geeft je een goede steun in de rug en weet gewoon waar ze het over heeft. Heel veel succes verder en als iemand twijfelt, niet doen, heb vertrouwen in het proces samen met Charlotte :)

18 mei 2026

Ik ben super blij dat ik deze online…

Ik ben super blij dat ik deze online cursus heb gekocht! Het heeft me echt geholpen om mijn newborn beter te begrijpen en meer rust en vertrouwen te krijgen. Vooral het voorbeeld slaapschema vind ik heel fijn en duidelijk in gebruik.

Wat ik daarnaast echt een enorme meerwaarde vind, is dat ik Charlotte gewoon kan mailen over hoe het gaat. Ik krijg altijd snel advies en fijne feedback terug die echt aansluit op onze situatie. Dat persoonlijke contact maakt de cursus voor mij extra waardevol. Zeker een aanrader voor andere kersverse ouders!

10 mei 2026

Antwoord van Lullabe

Wat ontzettend lief en fijn om te horen. Geniet van je kleintje!

Nu een week gestart met de adviezen…

Nu een week gestart met de adviezen vanuit de slaapgids. Een wereld van verschil. Ons kindje kon enkel maar slapen in de draagzak, en nu zitten we al op drie dutjes van bijna een uur per dag in zijn bed. De nacht gaat daardoor ook veel beter en dan hopelijk kan ik als mama binnenkort eindelijk overdag ook wat bijtanken. Dankjewel voor alle tips, voor ons gezin en kindje werkt dit erg goed.

4 mei 2026

Antwoord van Lullabe

Hi Mickey, wat ontzettend fijn om te horen. Geniet van de goede dutjes en nachten.

Duidelijke gids over slaaptrainingen

Na maanden onrustige nachten met vaak/lang wakker en niet zelfstandig kunnen inslapen, de slaaptraining gids gekocht voor wat informatie. Na wat advies van Charlotte gestart met de methode ‘gecontroleerd huilen’ en wat een verschil was dat! Nu slaapt onze dochter weer nachten door en binnen 10 min zelfstandig in. Het contact met Charlotte is laagdrempelig en prettig. De gids gaf ons veel houvast!

21 april 2026

Super fijne ervaring!

Eind maart zijn wij begonnen met een slaaptraject van 2 weken. Ons zoontje van 1 jaar deed overdag met moeite 2 kleine dutjes van 30 minuten en had altijd hulp nodig om in slaap te komen. In de nacht sliep hij (voor ieder zijn rust) tussen ons in. We hadden vooraf een fijne intake waar Charlotte luisterde, mee dacht en duidelijk uit kon leggen wat de verschillende methodes zijn. Welke methode wij zouden kiezen liet ze vrij. Doordat ons zoontje al deze hulp nodig had hebben we gekozen voor de meest effectieve (maar voor je gevoel harde) methode, namelijk gecontroleerd huilen. Tijdens de training stond Charlotte altijd klaar om ons te helpen met de vragen. De eerste dag was het erg wennen maar op dag 2 merkte we al een mega verschil. Hij viel zelfstandig en zonder al teveel tranen in slaap. En op nacht 3 sliep hij al de hele nacht door.

We hebben eindelijk ritme in onze dagen en naar bed brengen voelt niet langer als een vervelend klusje waarbij je constant hoopt dat het gaat lukken om hem even te laten slapen. Ons zoontje valt zelfstandig en zonder moeite in slaap en slaapt in de nacht heerlijk door!!

Charlotte heeft ons super fijn begeleid, de lijntjes via whatsapp waren kort en nog steeds kunnen we met onze vragen of twijfels bij haar terecht!

28 maart 2026

Slaaptijd!

Begin maart zijn wij gestart met een uitgebreid traject van 2 weken met Charlotte. Onze kleine man, van inmiddels ruim 5 maanden, deed alleen maar korte dutjes, werd vaak wakker in de nacht en viel niet in slaap zonder eindeloos te wiegen. De avonden waren vaak een strijd. Met behulp van de gecontroleerd laten huilen methode, sliep onze baby na 3 nachten door. Hierna zijn we gaan werken aan het ritme overdag en de lange middag dut. Nu, een paar weken later heeft hij een super ritme waarbij hij zelfstandig in de ochtend een uur slaapt, in de middag 1.5-2uur en eind van de dag nog een klein dutje. Wij hebben onze avonden weer terug en zijn inmiddels ook een beetje bijgeslapen. En ja, tuurlijk zit er nog wel eens een nacht tussen waarbij hij toch wel weer een keertje wakker wordt, maar we hebben een goede basis en weten nu hoe we er het beste mee om kunnen gaan :) Charlotte was heel betrokken en stond de hele dag klaar via Whatsapp om ons bij te sturen met de timing van dutjes, bedtijd en andere dingen waar we tegenaan liepen. Superfijn! Dankjewel Charlotte!

1 april 2026

Na 9 weken bijna niet slapen nacht naar door slapen.

Na 9 weken bijna niet slapen in de nacht en huilen van ons meisje ruim 8 maanden zaten wij als ouders er een beetje doorheen.
Wisten niet meer zo goed wat te doen dachten alles als geprobeerd te hebben. Toch maar af en toe bij ons in bed slapen zodat we alle 3 toch een goede nacht rust hadden. Na 1 heftige nacht heb ik meteen contact op genomen met Charlotte. Wij hadden hierin de vrije keuze of we een eenmalig consult wilde of een traject. We kozen voor het eerste. Meteen di middag hebben we een consult in gevuld. De vragen lijst die je van te voren in moest vullen was dadelijk! We zijn toen die nacht gelijk gestart met de aanbevolen training van Charlotte. Het was pittig maar merkte wel dat ons meisje steeds meer rust kreeg. Nacht 2 sliep ze weer gelijk door. Ben ik zo dankbaar voor!!

De lijntjes zijn ook kort en bij vragen mogen we der altijd een berichtje sturen.

Charlotte super bedankt!!

26 maart 2026

Super ervaring!

Onze dochter van 4 maanden had vanaf haar geboorte last van verborgen reflux. Hierdoor sliep zij deze maanden dag en nacht op ons. Dankzij de begeleiding en structuur die Charlotte ons twee weken lang gaf is er een stuk meer rust in ons gezin! En het hoofddoel; meer slaap! Onze dochter slaapt nu in haar eigen bedje en gaat tevreden slapen.
Het is erg fijn dat Charlotte meedenkt en ook support om het vol te houden. Ik zou Charlotte zeker aanraden als je meer structuur en rust wilt en zelf even niet weet hoe dit te doen!

13 maart 2026

Wij zijn enrom dankbaar voor de goede hulp

Wij zijn enrom dankbaar voor de hulp van Charlotte. Na lang twijfelen hebben we de stap genomen en daar hebben we geen moment spijt van.

Ze maakt een concreet plan op maat en geeft je hele fijne begeleiding.
We werden vrij gelaten in welke methode we fijn vonden en we merken na een dag al aanzienlijk verschil!
Voor ons was dit precies wat we zochten in een slaapcoach.
We kunnen charlotte aan iedereen aanraden!

9 maart 2026

Duidelijke uitleg in de gids waarom…

Duidelijke uitleg in de gids waarom iets gebeurd. Helaas geen concrete tips dan is wel traject nodig, begrijpelijk.
Nette mail met vervolg vragen.

23 februari 2026

Antwoord van Lullabe

Dankjewel voor je fijne en eerlijke review

Wat mooi om te horen dat de uitleg als duidelijk werd ervaren, inzicht in het waarom is vaak de eerste stap naar meer rust.

Deze gratis download en de mini gids zijn bewust vooral gericht op uitleg en bewustwording.
Voor ouders die behoefte hebben aan meer concrete tips en praktische handvatten, heb ik ook uitgebreide slaapgidsen voor 4–9 maanden en 9–18 maanden ontwikkeld. Daarin werk ik wél met duidelijke stappen, schema’s en toepasbare adviezen per leeftijdsfase.

Daarnaast is er ook nog mijn gids over slaaptrainingstechnieken, waarin verschillende methodes helder worden uitgelegd, zodat ouders kunnen kiezen wat bij hen past.

En natuurlijk kijk ik in een traject altijd persoonlijk mee, omdat elk kindje uniek is.

Dankjewel dat je de tijd nam om dit te delen.

Slaaptrainen

Ons zoontje van 6,5 maand kon niet in zijn eigen bedje slapen, moest elke slaapcycli gewiegd worden en ik was alleen maar bang dat hij over zijn Wakkertijden zou gaan met zelfstandig slaaptrainen. We kochten de zelfstandig slapen gids en ik mailde Charlotte met mijn angsten en hoe het nu gaat bij ons. Charlotte is een slaapcoach die echt mee denkt en je niet gelijk de eerste beste dure training aanbied. Ze adviseerde eerst wat we mogelijk konden proberen.

We zijn met een methode in de gids aan de slag gegaan en na 1 nacht al verschil en na 2 nachten nog meer verschil. Wij waren echt ten einde raad en zó moe. Nu slaapt ons zoontje bijna elke slaapcycli door. Heel soms in de nacht nog 1 of 2 keer sussen, maar we zitten ook pas op dag 3 van trainen.
Zo dankbaar dat we eindelijk weer wat avondjes terug hebben en vooral weer wat slapen. Want ohhhh wat hadden we dat nodig. Zou haar zeker aanraden!

21 februari 2026

Lieve Kim,

Wat een fijn bericht om te lezen. Goed om te horen dat jullie zoontje al zo veel beter slaapt, en jullie dus ook. Geniet van alle goede nachten.

Charlotte

Kleine aanpassingen, groot verschil!

We hebben afgelopen maandag een consult gehad met Charlotte omdat onze baby van 4,5 maand moeilijk zelf in slaap kon vallen (alleen met wiegen of sussen). Dankzij een paar kleine aanpassingen in het dagschema en het toepassen van gecontroleerd huilen, lukt het nu om zelfstandig in slaap te vallen. Sindsdien slapen wij weer volledige nachten door!
We hebben echt veel gehad aan Charlotte haar adviezen. Soms maken juist de kleine veranderingen het grote verschil. Heel prettig contact. Zeker een aanrader!

17 februari 2026

Lieve Puck,

Ik ben zo blij voor jullie. Wat een verschil hè.
Lekker van genieten!

Charlotte

Wij zijn ontzettend blij met Lullabé!

Wij zijn ontzettend blij met Lullabé! Binnen een paar nachten sliep onze dochter al door, dat was zo fijn. De slaapgids is duidelijk en het persoonlijke plan werkte voor ons heel prettig. Het gecontroleerd laten huilen was in het begin even pittig, maar per avond werd het korter en onze dochter van 5 maanden heeft er echt veel van geleerd. Charlotte reageerde altijd snel en stond steeds voor ons klaar. Echt een aanrader!

19 januari 2026

Antwoord van Lullabe

Wat een mooie woorden, dankjewel

Zo bijzonder om te zien hoe snel jullie dochter de stap naar zelfstandig doorslapen heeft gemaakt. De eerste avonden van gecontroleerd laten huilen kunnen inderdaad even spannend en pittig voelen, maar juist doordat jullie consequent en liefdevol bleven, kon zij leren dat ze het zelf kon. En dát is zo waardevol.

Wat fijn dat het persoonlijke plan en de begeleiding helpend voor jullie waren. Ik vind het belangrijk dat ouders zich gesteund voelen in dit proces.

Dank dat jullie dit willen delen, hopelijk geeft het andere ouders ook vertrouwen dat verandering echt mogelijk is.

Charlotte

Voor de tweede keer hulp.

Voor de tweede keer de hulp van Charlotte ingeschakeld. Onze dochter had ineens haar slaap ritme omgegooid en we wisten niet hoe we dit konden doorbreken. Door een fijn gesprek hebben we handvaten gekregen en zijn hier nu mee bezig. Al een aantal nachten door kunnen slapen, maar zeker nog werk aan de winkel.

30 januari 2026

Al na 3 dagen sliep hij door

Onze baby (7 maanden) sliep alleen als je hem in slaap had gewiegd. Als je te vroeg stopte en hem al neerlegde dan zette hij het op een brullen en kon je opnieuw beginnen. Zo’n ritueel kon op slechte avonden wel een uur duren. Los van de tijd kregen we ook last van ons rug. Daarnaast werd hij iedere 2 tot 3 uur wakker en mocht je opnieuw beginnen. Dankzij Charlotte van Lullabe zijn we vol vertrouwen gestart met de slaapmethode. Aanvankelijk wilden we starten met methode 2 uit haar boekje: ‘pick up / put down, put down / put down’. We dachten dat dit het meest passend was bij onze baby omdat je nog steeds vaak je kindje vast hebt, maar we zagen ook op tegen de verwachtte tijd dat je resultaat zou merken. We mailden Charlotte met onze twijfels, na een paar keer heen en weer mailen over onze situatie en onze eigen kijk op hoe we onze baby niet teveel willen laten huilen hebben we toch gekozen voor de eerste methode: ‘gecontroleerd laten huilen’. Dat was echt een hele goede keuze! Al op de eerste avond ging het boven verwachting goed en vanaf nacht 3 sliep hij de hele nacht door! We zijn nu 2 weken verder. Onze baby heeft ‘s nachts regelmatig nog een schone broek en een flesje nodig, maar dit is maximaal 1x en we kunnen hem daarna gewoon wakker in z’n bedje wegleggen. Hij weet nu dat hij slaapt in z’n bedje en kan hier zelf in slaap vallen. We zijn Charlotte dankbaar voor haar adviezen en het meedenken!

25 januari 2026

Super ervaring en resultaat!

Onze dochter van 9 maanden sliep soms door en was soms 1-2u wakker s’nachts. Dmv het schema van Charlotte icm hoe te handelen via de chair methode snachts, sliep onze dochter na 1 week weer helemaal door van 19-7u, zo fijn! Daarnaast was er fijn persoonlijk contact.

20 december 2025

Snel resultaat

Wat ik vooral heel fijn vind is dat Charlotte een eenmalig consult aanbiedt. Onze zoon deed veel dingen al goed, we hadden alleen een zetje in de goede richting nodig en daar was een eenmalig consult perfect voor. We konden direct de volgende dag terecht en ze hielp ons heel goed! Fijn om een persoonlijke benadering te hebben in plaats van een algemeen slaapadvies. We zagen na enkele dagen al resultaat!

27 november 2025

Aanrader!

Wij zijn heel erg blij met Charlotte. Ons zoontje van 8 maanden werd vaak nog wakker ‘s nachts en we wilden zo graag dat hij beter zou gaan (door)slapen. Charlotte gaf ons concrete tips en heeft ons heel veel tussendoor geholpen door in te checken de afgelopen week. Hij slaapt nu veel beter en ook vaak door!

29 oktober 2025

Antwoord van Lullabe

Wat goed om te horen. Heel fijn dat ik heb kunnen helpen.

Heel erg fijn geholpen door Charlotte

Heel erg fijn geholpen door Charlotte. Onze dochter van 6 maanden viel erg moeilijk in slaap en werd iedere nacht rond dezelfde tijd wakker. Door middel van een mooi schema en wat kleine aanpassingen, slaapt onze dochter als een roos. Wij zijn je erg dankbaar!

14 augustus 2025

Antwoord van Lullabe

Heel graag gedaan. Fijn dat het door een paar kleine aanpassingen al zo veel beter gaat

Begrip en veel betrokkenheid

Charlotte begreep me en ik had echt het gevoel dat ze zich kon inleven in onze situatie. Ook de betrokkenheid van elke dag een kort berichtje vond ik ontzettend fijn! Ze is eerlijk, direct maar heel liefdevol! Ze wilt dat je doorzet, en omdat wij dit samen hebben gedaan ging het in een keer een stuk beter!! Ik kon haar elk moment van de dag een berichtje sturen en dat is wat echt bij mij past. Even de onzekerheid delen en dan reactie krijgen! Ik ben blij dat zij ons heeft geholpen!

23 augustus 2025

Antwoord van Lullabe

Het was een fijne samenwerking en je doet het super goed. Nu zo doorgaan en je zoontje en dan zal hij super slapen.