Koop hier niets!
Koop hier niets. Het is oplichterij. De bestelling komt niet aan en ze reageren niet op telefoontjes of e-mails.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Het is een bedrijf van 0,0000,Ik heb inmiddels 24x gebeld geen contact en 10 e-mails vezonden en je hoort helemaal niets ik heb het gevoel dat ik ben opgelicht,het duurd al bijna 3 weken dat het product er had moeten zijn het is een zaak van niks!!
Koop nooit meer op deze website. Ik heb een heel oud matras gekregen als tweede hand, heel stink en vies oud. Ik heb binen 24 uur retour via email aangevraag. Ik heb een bericht gekregen" Wanneer kunnen we een matras ophalen?". Ik vertelde de datum. Maar er was geen reactie meer, ook geen geld terug en ook telefonisch nooit bereikbaar. Echt oplichte!!! Dus ik betaald €399 voor vuilnis!!
Ik heb een Matras besteld en de bestelling via Klarna binnen 30 dagen betalen gedaan. Het matras tot op heden niet ontvangen, inmiddels 2 weken. en ik heb al 8 e-mails verstuurd met het verzoek de bestelling te annuleren en tig keer gebeld maar op welk tijdstip je ook belt of welke dag, je krijgt een antwoordapparaat met aan het einde de stem zegt: piep piep piep. Heel vreemd. Het bedrag bij Klarna blijft open en ik moet alsnog betalen maar ik heb én geen Matras en de bestelling is niet geannuleerd en geen reactie van het bedrijf. Ze beweren goede service te hebben en binnen 24 uur te reageren op e-mails en binnen 3 dagen te leveren. Wat een slecht bedrijf, ik moet nu voor iets betalen wat ik niet heb ontvangen en wil het niet eens meer hebben. Maar ze reageren niet. Nooit meer zal ik bij dit bedrijf iets bestellen!
Zeer moeilijk contact te krijgen email geen reactie en telefonisch constant bandje Emma matras gekocht lijkt wel of ik al in m'n kist ligt op een keiharde plank