Wat ging er niet mis in Waregem. - Frietjes gingen ze aan de tafel brengen omdat het vet nog niet warm genoeg was, dit waren ze vergeten dus toen in het ging vragen was het eten intussen... Toon meer
Wat ging er niet mis! Keuken sluit 30 minuten voor sluiting,om 19.45 rumsteak besteld maar ging niet meer,mss maar beter ook want bakplaat was niet om aan te zien,dan maar vol au vent besteld en mijn... Toon meer
Tomaat garnaal zonder garnalen
Ik had tomaat garnaal genomen maar ontdekte dat er toen ik het hoedje er af nam, er maar enkele zeer kleine garnaaltjes op een niet uitgeholde tomaat lagen. Tijdens klacht bij personeel, kreeg ik te horen dat ze dit zo moesten serveren van Brussel. Schandalig!
Vorige week lekker zalm met bearnaize…
Vorige week lekker zalm met bearnaize saus en lekkere aardappelpuree gegeten bij lunchgarden Turnhout
Het eten wat we willen eten is altijd…
Het eten wat we willen eten is altijd uitverkocht dan hoef je het ook niet op de menu kaart zetten vind ik
Slecht eten en veel te kleine porties
Slecht eten en veel te kleine porties
Lunchgarden in Lier weet niet wat WARM…
Lunchgarden in Lier weet niet wat WARM eten is. Laatste keer nog eens geprobeerd en zal niet vlug daar nog eens terug gaan. Gefrituurde calamares helemaal koud, varkenshaasje lauw eerder koud, fritten koud en plat precies niet gebakken. En dat is dus echt niet de eerste keer.Kennen er daar niks van. Sorry
We gaan nooit meer terug!
Champignonsaus was zuur, steaks waren lauw, garnaalkroketten??? Vieze smaak en geen enkele garnaal gezien noch geproefd! Het was er koud, tochtig.En als klap op de vuurpijl zijn de prijzen sterk gestegen!
Wat ging er niet mis in Waregem
Wat ging er niet mis in Waregem.
- Frietjes gingen ze aan de tafel brengen omdat het vet nog niet warm genoeg was, dit waren ze vergeten dus toen in het ging vragen was het eten intussen al koud (was al half lauw bij het opdienen)
- Verkeerde saus bij het vlees gekregen
- 3x moeten herhalen dat we geen puree maar frieten wensten
- Kortingen niet toegekend. Student deal als volwassenen persoon betaald, studentenkaart genegeerd door de cassière. Voor drank en dessert teveel aangerekend
- Chocomousse was zeker niet luchtig, eerder beton
- Onduidelijk concept, sowieso een €8 teveel betaald
Staan 2 man achter de toog om te…
Staan 2 man achter de toog om te bedienen , voor de toog staan 20 mensen te wachten mijn eten ligt al 12 minuten op mijn bord koud te worden terwijl we nog steeds op onze kinder spaghetti zitten te wachten .
Sinds het vernieuwd is in het shopping…
Sinds het vernieuwd is in het shopping center is het dus ook extreem duur geworden. Onder de 25€ kom je met 2 niet meer buiten qua ontbijt.....
Eten ( vide en balletje in tomatensaus…
Eten ( vide en balletje in tomatensaus met frieten) waren koud en vreselijk slecht , nadien hadden ik en mijn vrouw maag-klachten, voor ons nooooit meer lunchgarden
Geef elders wat meer uit
Men laat mensen wachten voor een ontbijt dat men dan niet kan afleveren. Zeer pover concept geworden. Voor de koffie waar je een jeton voor nodig hebt sta je vervolgens 15min aan te schuiven aan 1 toestel. Oude concept was 10 keer beter. Veel chaos en geen goede service. Enkel interieur is verbeterd. Echt ondermaatse toestanden hoor. Geen aanrader. Betreft Wijnegem!!!
Wat ging er niet mis!
Wat ging er niet mis!
Keuken sluit 30 minuten voor sluiting,om 19.45 rumsteak besteld maar ging niet meer,mss maar beter ook want bakplaat was niet om aan te zien,dan maar vol au vent besteld en mijn vriendin mosselen,aan tafel aangekomen meteen terug om een beetje minder koud te vragen,ander bord gekregen en deze keer was het lauw,mosselen waren precies rubberen,bovenste laag heet,de rest van de pot ijskoud,,daarna heel de avond op de pot gezeten,nooit meer daar.
Lauwe vol-au-vent , lauwe kroketten
Vol-au-vent lauw, frieten tweemaal gebakken, en lauwe kroketten. Gemeld aan de persoon die opdiende, maar zijn antwoord was "ik ben nog maar juist begonnen" >> leuk, dus maar alles lauw moeten opeten. . Restaurant was ook niet opgeruimd. Geen plateaus meer beschikbaar. Ook zijn mijn punten niet op het kasticket aanwezig. Nochtans gevraagd of het scannen in orde was. Misschien de vaste klanten beter behandelen
Wijnegem Shopping Mall
Het interieur ziet er geweldig uit, maar breng alsjeblieft het oude concept terug. Mijn man bestelde vol-au-vent, maar kreeg een bord met dunne saus, drie kleine stukjes kip en koude aardappelkroketten. Best teleurstellend, zeker voor die prijs.
Een schande
Friet met vol-au-vent genomen, een normale portie. Mijn frieten zwommen in de (niet gebonden) saus en vlees(kip, ballekes) lag er nauwelijks op mijn bord. Een regelrechte schande! 1 ster is nog te veel! Lunch garden Marche en Famenne!
Onvriendelijke werknemers
Ik kwam binnen in de zaak en ik snapte al niet hoe ik moest aanschuiven. Toen ik mijn eten ging bestellen had ze al het foute aangerekend. Het eten was smaakloos.
De werknemers waren heel onbeleefd.
Werknemers onbeleefd
Werknemers onbeleefd
Er stonden ding op mijn ticket die ik niet besteld had.
Het eten had geen smaak
Zaak is heel onlogisch en ingewikkeld ingericht
Vandaag spaghetti gegeten in schoten…
Vandaag spaghetti gegeten in schoten nu krijg je bijna geen saus meer en als je vraagt .doe er is wat bij dan krijg je als antwoord .dat mag niet er stond een jongen achter te toog die zag nog groen tegenwoordig werkt er raar volk ik zeg het nog is de goei gaan weg en de rare die niks kennen blijven doe zo voort lunch garden achtereen nog minder volk want he druk is het er zeker niet .
Eten puree was koud.smaakte totaal naar…
Eten puree was koud.smaakte totaal naar niks.personeel onvriendelijk en als gy iets vraagt weten ze van niks.bijzonder slechte ervaring in lunch garden kermt