Jeg skriver tilbage for 3
Jeg skriver tilbage for 3. Gang for at fortælle at jeg i den sidste tid er blevet sat ned på 600 mg seroquel og fortsat får 500 mg cisordinol depot hver 3. Uge på 28. År.
I know from personal experience, that Lundbeck has some very bright people working for a better future. Both internally as well as externally.
Lundbeck er en meget uansvarlig virksomhed, der forsøger at udvide sin produktion tæt på Kattegats vand. Det er en kategori 3 virksomhed dvs. potentielt farlig for sine omgivelser. Den begyndte i det gamle Lumsås Mejeri men har siden udviklet sig til en stor og farlig, kemisk virksomhed, der hører hjemme på en industrigrund og ikke i en gammel landsby tæt på værdifuld natur. Med den nye lokalplan har kommunen underlagt sig aktionærernes interesser og ser stort på sikkerhed, forurening og natur - uværdigt!
Ifølge EU's Seveso-direktiv skal såkaldte risikovirksomheder (som Lundbecks fabrik i Lumsås) placeres mindst 500 meter fra beboelse, butikker etc. Dette for at beskytte befolkningen mod giftudslip, eksplosioner o.lign. I Lumsås ser Lundbeck stort på dette direktiv. Fabrikken ligger midt i landsbyen få meter fra byens forsamlingshus og vil nu bygge ny stor fabrik klods op ad boliger med børn. Det er uhørt skånselsløst.
Lundbeck er et firma som har mange uheldigheder for mennesker på samvittigheden. Som mennesker, natur og kun tænker på iskold mammon
Dette firma er ikke et, jeg anbefaler - de gør mennesker afhængige af deres medicin og er uden samvittighed
Luise Hjerming Christensen fik to hjerneskader ud af Lundbecks Cisordinol. Efter første hjerneskade proppede hun alle mulige småting ind i munden på sig, og hun råbte "Hjælp jeg skal tisse". Hun var som et spædbarn, 19 år gammel. To uger før var hun det dejligste menneske. Hun fik 200 sprøjter spændt fast til en seng så, og hun kastede alle de forskellige eddere op i et årti. Men så fik Bjarne Hansen med Cisordinol anden hjerneskade på Luise Hjerming Christensen på Digevej 110. En to uger efter, var det Jørn Kragh som med Risperdal DEPOT hjerneedder slog Luise Hjerming Christensen ihjel på Digevej 110 i Sundby den 15.07.2005.
Send gerne en besked til mig, hvis du gerne vil mødes med mig. Jeg må desværre ikke angive min e-mail adresse her.
Anden Luise Hjerming Christensen Asperger Viking
Anvendelsen af midlet er meget betænkeligt.
Det kan give irreversible hjerneskader.
Cisordinol anvendes under tvangsbehandling af psykisk syge,
Det er giftigt.
Midlet bør trækkes tilbage af Lundbeck for at undgå skader på patienter.
Lundbeck er nød til at spørge dem der får eller har fået deres middel under tvang om de syntes det er nogen gode piller!
Det er ikke nok at der findes læger der syntes patienter skal have medicinen under tvang!
Lyt til et godt råd. Træk midlet tilbage vi kan sagtens klare os uden.
Hanne Skou Kadziola
LAP
Kjemisk Lobotomering, og invalidiserende medisin som Psycho The Rapist Utsi, Tvete og Jensen har presset meg til å ta på UNN Åsgård Tromsø i Nord Norge, grunnlaget var paranoid shizofreni.
Jeg har nektet denne medisinen siden oktober.
Mvh Jo-Hendrik
Prioriterer profit fremfor menneskeliv og livskvalitet
Fx. Cisordinol og andet psykofarmaka (som er selvmord fremme) skulle tages af hylderne.
Hvad skal vi sige i fremtiden - Tilgiv Dem for De viste ikke bedre ? Nej ikke denne gang i historien - For i ved det - I er med til lemlæstelse og drab på Jeres med mennesker i profitens hellige navn
Cicordinol er et yders skadeligt medikament som I kalder medicin. Det lammer centralnervesystemet og gør mennesker invalide, er rent tortur, og bliver misbrugt af Psykiatrien i Danmark. Langsomt nedbryder det hjernen, bivirkningerne er fatale. Hjælp menneskeheden og stop dette vanvid. Cosordinol er ikke medicin men den rene gift. By Gitte Hansson
Det burde ikke være lovligt at sælge tvivlsom medicin, som er med til at invaliderer så mange mennesker.
Cisordinol og andet psykofarmaka skulle tages af hylderne. Cisordinol kom på markedet i 1962 og er livsfarlig i større doser.
Der har været indberettet mange bivirkninger, der ikke tages alvorligt.
Jeg forstår ganske enkelt ikke hvorfor der ikke bliver handlet og udviklet uskadeligt medicin.
Jeg spiser Cisordinol Mikstur, MED TVANG.
Jeg har kraftige bivirkninger og det virker slet ikke.
Hilsen
Glenn Borgen Hansson, retspsykiatrisk patient, SL 11 i Slagelse
Jeg har været ved at dø ved indtag af Cisordinol. Bivirkningerne stod IKKE i indlægsseddel. Cisordinol (Zuclopenixol) er forbudt i USA og UK.
Det er det rene gift.
Takket være Lundbecks forfærdelige psykofarmaka fik jeg smadret hjernen pga fejlmedicinering. Tænk at man sælger medicin med skadelige bivirkninger og fortier det for offentligheden. Medicinen er heller ikke testet ordentligt før det kommer på markedet. Lundbeck skylder alle fejlmedicinerede og pårørende til dem der er døde en kæmpe erstatning for jeg og mange andre tog ikke medicinen på et oplyst grundlag med de sande fakta.
Psykofarmaka slår folk ihjel og forårsager kemisk kastration og det gives under tvang i psykiatrien. Lundbeck laver psykofarmaka. Antidepressiver øger selvmord. Det står på indlægssedlerne. Og antidepressiver ødelægger kønsorganerne på samme måde som psykofarmaka. Lundbeck laver antidepressiver. Lethal injektion gives til dødsdømte i USA. Lundbeck laver det.
English review:
Antipsychotic drugs or neuroleptics kill people and causes chemical castration and it is given by force in psychiatry.Lundbeck creates theese horrible neuroleptic-drugs. Antidepressants (SSRI's) directly causes suicide. It is even mentioned on the leaflets: And antidepressants also destroy the genitals in the same way as neuroleptic-drugs. Lundbeck creates SSRI's. Lethal injection is given in the USA. Lundbeck also makes that.
Hej.
Jeg ved ikke om i er klar over det, men psykofarmaka kurere ikke psykiske problemer, forværre ofte den psykiske lidelse, fører til jeg ved ikke hvor mange selvmord, mm.
Der er massere af dokumentation på det på nettet.
Søg f.eks. på Hvad psykofarmaka egentlig gør eller Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel
Eller professor Peter C. Gøtzches to bøger:
Dødelig psykiatri og organiseret fornægtelse
Dødelig medicin og organiseret kriminalitet
I skriver, at flere sygdomme som beviseligt kan kureres ikke kan!
I viser ikke folk alternativer til noget så risikabelt og giftigt.
Jeg er sikker på det ikke er af ond hensigt, men jeg må sige, jeg er målløs.
Lees meer over geverifieerde reviews.