Rent skämt att kalla detta "outlet" eller "fabriksförsäljning" för dom priserna. En turistfälla bara, man hittar bättre på nätet för bråkdelen av priset, löjligt.
Lees wat reviewers zeggen
Var på Lundhags outlet i Insjön. Det var rena skämtet att kalla det för outlet. Priserna var samma som ute i butiker. Man känner sig ditlurad. Annat var det när vi var på Lundhags i Järpen förra året... Toon meer
Gjorde en beställning på lundhags outlet och fick bekräftelse på varan. Hörde inget mer på 2 dagar så jag ringer och frågar om när dom skickar, och får till svar att varan är slutsåld. Det är väl hel... Toon meer
Hej,vi besöker aldrig en lundhagsbutik igen, stöddig personal helt ointresserad , upplysning om hur många varor som finns i butiken när man frågar vad något kostar, i kassan hälsar man inte när vi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi började som en liten butik i Järpen, uppe i Jämtland där vi sålde kängor. Men med tiden växte Lundhags sortiment och vi började sälja kläder. Butiken blev snabbt populär och är nu större än själva skomakeriet, vi har även öppnat en ny butik i Insjön, Dalarna. På Lundhags Fabriksbutik hittar ni produkter från Lundhags men även från andra kända varumärken som Swix, Ulvang, Ivanhoe och Houdini. Varmt välkomna in till vår butik samt e-handel. Maila oss: butiken@lundhagsfabriksbutik.se Ring oss (vardagar 10.00 - 12.00) 0647-665608
Contactgegevens
Atlantvägen 1, 83005, Järpen
- 0647-665608
- ehandel@lundhags.se
- lundhagsfabriksbutik.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Helt enligt förväntan
Beställning helt enligt förväntan, tiden lång pga jul- och nyårsledigheter på både Lundhags och fraktfirman, inga konstigheter.
Imponerande kundservice och leverans
Lundhags kundservice är supersnabb, jag skickade min fråga sent en kväll och fick svar innan kl 8 dagen därpå, och jag fick bra tips kring vilken storlek jag behöver på de kängor jag köpte. Leveransen gick sen på bara två dagar och kängorna passade perfekt. Jag kommer säkerligen handla fler gånger och kan definitivt rekommendera butiken för alla andra kunder!
Enkel beställning, snabb leverans!
Lysande!
Jag beställde en försenad julklapp under mellandagarna, byxorna kom med posten två dagar senare. Jul och helgdagar är inte ett hinder för Lundhags.
Fick inget svar
Jag fick inget svar på min fråga om plagget skulle komma in i färgen blå som var slut för tillfället. Var tvungen att skicka ett till mail typ en vecka senare med rubriken "Hallå?" för att få ett ganska oambitiöst svar, ingen bra service.
Logger
Bra i storlek (44) stämde perfekt, känns lite hård i början men blir bättre efter lite användnng, stadig.
Saknar en "dragögla" i bak..
Mkt snabba!
La order sent den 21 dec, byxan skickades 22:a. Mkt bra service!
Härlig kvalitét kommer att bli en favoritkjol
Snabb affär
Trevlig hemsida
Ursnygg kjol
Hög kvalitét
Kommer tillbaka!
Pålitliga, trevliga, och extremt snabba
Fantastisk kvalitet på produkterna. Enkel beställning, snabb leverans och vettiga priser sett till vad man får.
Snabb leverans!
Toppenbra. Snabb leverans och fina produkter.
Mycket nöjd kund!
En mycket bra hemsida med fina kvalitetsprodukter.
Snabb och problemfri leverans!
Snabbt.
Fick varorna levererade dagen efter beställning. Mycket bra!
Riktigt snabb leverans
Bra produkter och väldigt snabb leverans!
Fem rätt av sex möjliga
Supersnabb leverans där inte alla produkter var rätt.
Supersnabb leverans
Beställd på lördagmorgon och 30 min senare var paketet skickat.
Tack!!
Äntligen ett enkelt sätt att hitta kvalitetskläder. Tack!!
Dit is Trustpilot