Har bestilt varer hos Lux Case ved flere anledninger og det er aldri noe problem eller tull. Varen fungerer nok en gang kjempe bra. Vil bestille fra Lux Case neste gang jeg trenger en vare som de har.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Disse spørsmålene kan dere sende meg når varen er mottatt prøvd etter noe tid. Men :::: Bare det at det finnes deksler til disse gamle haugene av noen smarttelefoner fortsatt er å få kjøpt, er ikke... Toon meer
Tenker at det er for dårlig at jeg ikke har fått noen sporing på vare som de sier er sendt….hvem sendes den med ? Dette synes jeg er for dårlig, derfor bare tre stjerner fra meg. Ellers så har Lux Cas... Toon meer
I tried twice to buy stuff from this shop and it failed both times. Then I decided to order from another store. Hours late I received an email confirming my order but using Klarna! I have no idea ho... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Tilbehør til nettbrett
Bærbar PC tilbehør
Om oss
Lux-Case - Tilbehør til telefoner, smartklokker, nettbrett og mer
Hos Lux-Case tilbyr vi et bredt utvalg av tilbehør til de fleste enheter. Dette inkluderer blant annet deksler, etuier og skjermbeskyttelse til mobiltelefoner og nettbrett, armbånd til smartklokker, ladere til smarttelefoner og mye, mye mer. Vårt utvalg av stilige produkter av høy kvalitet er utviklet for å hjelpe kundene våre med å beskytte enhetene sine mot skader og slitasje, samt tilpasse dem bedre til deres personlige stil.
I tillegg til et bredt utvalg av mobiltilbehør tilbyr vi alle våre kunder:
Rask levering på alle bestillinger⚡
Lave priser 💰
30 dagers angrerett 🗓️
Høflig og pålitelig kundeservice 📞
Geschreven door het bedrijf
- TELEFON SUPPORT
- Ring oss +47 21 03 06 02
- GRATIS FRAKT
- Vi sender ut daglig for å sikre raskest mulig levering – helt gratis.
- LEVERINGSTID
- Vi sender alle hverdager. Hvis du bestiller før klokken 17:00 vil varene sendes ut samme dag. Forventet leveringstid er 3-6 dager.
- RASK KUNDESTØTTE
- Vårt support team venter på telefon og e-post, klar til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.
- CO2 NØYTRAL NETTSIDE
- Lux-Case.no deltar i initiativet for CO2 nøytrale nettsider. Dette er blitt gjort ved kjøp av sertifiserte CO2-kvoter.
- BYTTING AV VARER
- Vi bytter gjerne, så lenge produktet er i ubrukt og returneres i overensstemmelse med forretningsbetingelsene. Avtal eventuelt med vår support for hurtigere behandling.
- RETURNERING AV VARER
- Returnering kan gjøres innen 30 dager etter dato for kjøpt produkt.
Contactgegevens
Denemarken
- lux-case.no
Heeft 8% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Grei webshop👍
Enkelt å finne rett vare raskt.
Ser ut som et bra produkt
Ser ut som et bra produkt, men problemer med å betale med Klarna. Dere bør ha vanlig betaling gjennom vipps, noe som heller ikke fungerte.
Godt utvalg og rimelige priser!
Virker som varene kom rett fra Temu
Virker som varene kom rett fra Temu. Dårlig kvalitet. Umulig å komme i kontakte med selskapet - må bare send varer tilbake med kvittering. Ingen dokumentasjon på returen. Altså ikke verdt det, så da er "alle" fornøyd.
Varene er levert raskt
Varene er levert raskt. Det er både god pris og godt kvalitet på varene som jeg har bestilt
Man patiko greitai aptarnavot
Rask og greit.
Greit å handle
Rask levering
Har bare gode opplevelser med Lux Case!
Det var lett å ha handle,men det…
Det var lett å ha handle,men det gjenstår å
om Dere leverer på 2-5 dager?😉
Rask og enkel 😁
Riktig del i god pris 👍
Sømløst fra finne riktig produkt til…
Sømløst fra finne riktig produkt til handlekurv og betaling
Eneste plass jeg finner deksel til min…
Eneste plass jeg finner deksel til min eldre tlf
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.