Bella axelväskan blev nästan direkt min vardagsväska. Den rymmer telefon, plånbok, nycklar och till och med mitt paraply utan att se proppfull ut. Dragkedjan glider smidigt och remmen sitter precis rä... Toon meer

Den oförstörbara smartklockan kopplades ihop snabbt och skärmen är lätt att läsa även i solljus. Batteriet höll nästan en hel vecka, vilket är bättre än min förra klocka. Min enda invändning är att ap... Toon meer

Handskarna håller händerna varma och greppet är stabilt även i regn. Det enda jag stör mig på är pekskärmstopparna som inte alltid reagerar. Jag tog en storlek större för att få plats med liners, så d... Toon meer

Fick en produkt som inte fungerade. Så kallad DOA (dead on arrival). Jag kontaktade Luxiov som svarade att jag kunde få 20% rabatt på nästa beställning. Jag skulle alltså inte få den ej fungerande pro... Toon meer

2,7

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beautiful jeans

Beautiful jeans! I bought a pair of stretchy flare jeans and they fit is amazing, sizing is accurate and they are just like in the photos, shipping was ok!

1 maart 2026

I got a discount for the dress I bought…

I got a discount for the dress I bought for my girlfriend, the price is very reasonable and the quality of the garment is also perfect. I got referred from a friend for this website. The only issue I had was the slow delivery, but everything else is good.

9 maart 2026

De här beiga sandalerna var ett sista…

De här beiga sandalerna var ett sista minuten köp och jag var nära att ta bort dem från varukorgen. Roligt nog blev de de enda skorna jag använde på resan. Inga skavsår inga irritationer bara enkel komfort. Ibland är det de tysta valen som vinner.

14 februari 2026

Jag trodde inte att den här…

Jag trodde inte att den här foundationen skulle bli min vardagsfavorit, men här är vi. Den täcker inte allt och ärligt talat föredrar jag det, huden ser fortfarande ut som hud bara lite jämnare och piggare.

2 februari 2026

Att ställa in smartklockan var enklare…

Att ställa in smartklockan var enklare än jag trodde vilket var en lättnad. Den synkade med mobilen på några minuter och batteriet håller även när jag glömmer att ladda. Den känns lätt på handleden och irriterar inte huden alls. Stegräkningen verkar tillräckligt exakt för mig.

5 februari 2026

Min go to i mellanväder

Den här jackan har blivit mitt självklara val under det där jobbiga mellanvädret. Den är tillräckligt varm utan att kännas klumpig och jag kan bara slänga på mig den utan att tänka. Fodret känns mjukt mot armarna och axlarna sitter rätt, inte stelt alls. Den bara funkar.

7 februari 2026

Klarade långa promenader

De ortopediska sneakersen gjorde verklig skillnad på längre promenader. Vanligtvis börjar mina fötter klaga halvvägs men den här gången gjorde de inte det. De känns stödjande utan att vara stela vilket är svårt att få rätt.

31 januari 2026

Bättre än jag trodde

Den blommiga klänningen såg lite annorlunda ut än på bilderna men på ett bra sätt. Färgerna var mjukare och mer smickrande i verkligheten. Jag bar den på lunch och bytte inte om resten av dagen eftersom den var så bekväm. Inget konstigt dragande eller justerande behövdes.

13 januari 2026

Jag köpte 5 i 1 hårverktyget mest av…

Jag köpte 5 i 1 hårverktyget mest av nyfikenhet och för att min gamla hårfön höll på att ge upp. Nu är det den enda jag använder. Håret torkar snabbare och känns mjukare även när jag stressar igenom stylingen.

6 januari 2026

De följde med av en slump

De här beiga sandalerna var inte ens mitt förstahandsval, men jag packade ner dem ändå. Redan dag två på resan var det de enda skorna jag använde. Inga skavsår, inget som skavde, inget irriterande. De bara funkade, tyst och pålitligt, varje dag.

24 december 2025

Fraud.....

10 december 2025
Logo Luxiov

Antwoord van Luxiov

Hello
We’re very sorry to read this and understand how upsetting it must feel to have this impression. Please contact hej@luxiov.com
,we’ll personally review your case and work toward a fair solution.

Best regards,
Luxiov customer service

Achtung

Achtung, China Shop, Lieferungen werden für 2-4 Tagen angeboten, dauert Wochen bis es ankommt. Bestellte Schuhe riechen nach Chemie. Rücksendungen in die EU nicht möglich - es steht nirgends da man die Rücksendung nach China schicken muß! Niemals bestellen.

24 oktober 2025
Logo Luxiov

Antwoord van Luxiov

hello
wir bedauern sehr, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben, und verstehen Ihren Ärger über die Lieferzeit, den Geruch der Schuhe und den Rücksendeprozess. Damit Sie Ihre Bestellung ohne Verzögerung erhalten, versenden wir aktuell direkt aus unserem Werk in China. Bitte kontaktieren Sie uns unter hej@luxiov.com, damit wir Ihren Fall sorgfältig prüfen und gemeinsam eine faire Lösung finden können.

Mit freundlichen Grüßen
Luxiov Kundenservice