Er word niets gestuurd ze verschuilen…
Er word niets gestuurd ze verschuilen zich achter de douane
Krijg ook mijn geld niet terug
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Er word niets gestuurd ze verschuilen zich achter de douane
Krijg ook mijn geld niet terug
Oplichters! Je hoort nooit meer wat. Reageren niet op je mails en je ziet nooit je bestelling of je geld nog terug. Walgelijk!!
Hier niet bestellen!!! Slecht!!! Je word opgelicht. Je krijgt geen items opgestuurd
Helaas ben ik ook hier ingetrapt. Bestel alsjeblieft niks via dit bedrijf. Had nog van tevoren gekeken waar het bedrijf is en hoe dat werkt met retour. Stond gewoon dat het in Nederland is en ik zelf retourkosten moet betalen. Prima, geen probleem.
Ze hebben het product erg laat gestuurd en het duurde ook nog langer tot dat het hier kwam. Tot mijn verbazing zag ik dat het uit China komt. Dan had ik net zo goed via Shein iets kunnen bestellen.
Mijn bestelling was binnengekomen, een mooi jurk, maar helaas mij te klein. Wil ik het terugsturen…gezeik. Twee dagen later krijg ik een mail in het Engels of ik 10% van mijn aankoop bedrag wil en het product wil houden. Weer aangegeven dat ik niks aan een kleine jurk heb, krijg ik weer hetzelfde. Als ik het wil retourneren, dan moet ik het naar China verzenden. Je schrikt je wel kapot van hoe duur dat is. Weggegooid geld! Hierdoor vertrouw ik online shoppen niet meer.
0 sterren!!
Verkeerde artikelen ontvangen en incomplete order.. ik moet er gewoon voor betalen. Een soort van deal gemaakt dat ik een deel van mijn geld terug krijg op 01-03-2025. 3x raden nog steeds geen geld terug.
Slechtste zaak ever, zie ook mijn vorige review..
Heb 5 februari een broek besteld het is nu al 22 februari en nog steeds niks ontvangen! Ze communiceren niet of heel slecht je hebt er niks aan en weet niet wat ik verder moet doen!
HIER NIET BESTELLEN!!!!!!
Ik bestelde een broek op de website, pas 3 weken later ontvangen en kwam van China. Broek is veel te klein en helemaal anders dan op de foto. Als ik vraag om te retourneren komen ze af met een korting op een volgende bestelling. Retourkosten zouden mij 25 euro kosten. Wat een oplichterij! Ik bestel nooit meer op de website.
Ik heb een hoodie gekocht met panterprint. De trui komt van China. De kwaliteit is zeer slecht! Het valt ook kleiner uit.
IK BEN NIET TEVREDEN!!!
Leuke plaatjes maar het is allemaal troep uit China! Alles rechtstreeks de prullenbak in kunnen gooien. Voel me echt in de maling genomen hier :-(