Luxuryattars biedt de hoogste kwaliteit van 1e klas pure geconcentreerde luxe attar olie, van Oudh, Musk, Amber, Bakhoor, Sandelhout, Rozen en nog veel meer. Onze eigen producten zijn gemaakt met de hoogste normen van oude traditie vakmanschap om elke fles een unieke ervaring te geven.
Nederland
- luxuryattars.com
Ik ben zeer tevreden over de geurtjes
Ik ben zeer tevreden over de geurtjes. Bij de laatste bestelling is er iets mis gegaan met de betaling maar diezelfde dag stond de eigenaar aan de deur om te vragen of ik er een of twee besteld had. Het geld wat teveel betaald is stond ook gelijk weer op mijn rekening de service is goed en de attar blijf je gedurende dag ruiken. Kortom ik ben zeer tevreden over luxuryattars Mvg Dennis fiet
10/10
Afgelopen week weer besteld, en wederom een hele snelle bezorging inclusief een track and trace. Weer erg tevreden met de geur, al meerdere vragen over gekregen en blijft erg lang hangen. Al met al erg goede ervaring, zowel klantenservice als bezorging als de geur zelf. Top kwaliteit.
Top bedrijf
Paar keren hier besteld netjes en super snel geleverd.
De geuren zijn super lekker en blijft ook lang zitten.
Goed product, fijn contact
Goed product, heb zelf SAUVAGE gekocht en krijg hier regelmatig positieve reacties op. Wanneer ik het product aan het eind van de dag zelf niet meer zo goed ruik, ruiken andere mensen het nog wel. Ook de levering is niets op aan te merken, product komt in een net doosje en ook het contact met de verkoper heb ik als prettig ervaren
Top website
Goede snelle vriendelijke service met hoge kwaliteit die je lang ruiken blijft
Super kwaliteit!
Super snelle service! De geuren blijven erg lang hangen en hebben een scherpe prijs. Top!