Har købt en lysekrone hos luxware som blev leveret på blot 2 dage God kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lampen var nem at sætte op
Lees wat reviewers zeggen
Købte til julegave bestik sæt der på billedet var Ivory, men fik et transparent perlemors sæt. Kvittering har også ivory som billede. Vil bytte julegaven indenfor de 14 dage, eller i det mindste have... Toon meer
Jeg ELSKER bare Luxware! Jeg fik sådan en fin pakke, som er pakket rigtig godt sammen, således at det flotte kaffekop sæt jeg købte ikke tog skade under transporten. Derudover er min familie og jeg h... Toon meer
Fedeste butik og bedste service man kunne ønske sig. Medarbejderne er smilende og respektfulde, og bidrager med et flot stykke arbejde, som jeg tager hatten af for. Ps. Jeg bor i Sverige men køber... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Home of luxury
Contactgegevens
Frederikssundsvej 15, 2400, København NV, Denemarken
- info@luxware.dk
- luxware.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
I highly recommend luxware.dk
I highly recommend luxware.dk. They have a good service, fast shipping. Satisfied customer here.
Kvalitets varer til gode priser👍🏻
Super flotte varer til gode priser
Jeg ELSKER bare Luxware!
Jeg ELSKER bare Luxware!
Jeg fik sådan en fin pakke, som er pakket rigtig godt sammen, således at det flotte kaffekop sæt jeg købte ikke tog skade under transporten. Derudover er min familie og jeg helt vilde med Karaca kaffemaskinen. Alt sammen på tilbud og til rimelige priser! Derudover blev pakken sendt afsted samme dag jeg bestilte den. Det kalder jeg for hurtig og god service! Det bliver absolut ikke sidste gang jeg handler hos Luxware ♥️♥️♥️
Jeg købet et visir hos jer
Jeg købet et visir hos jer, men fik ikke det der var lovet fra hjemmesiden, får så besked at det var en fejl og så skynd i at rette hjemmeside, men har ikke fået hvad jeg bestilte.

Antwoord van Luxware
Fin service og hurtig levering
Jeg har været meget tilfreds med at…
Jeg har været meget tilfreds med at handle hos luxware jeg skulle allerede hente mine varer samme dag som jeg bestilte dem og det er nogen rigtige gode gryder jeg har fået mig
hurtig og effektiv service 👍
Ekspres levering😊
Modtog hård plast mundvisir som lovet…
Modtog hård plast mundvisir som lovet efter 2 dage. Fungerer fint med briller da kondens bliver ledt nedad. Er dog lidt tung.
11/2-21 Jeg bliver nødt til at trække 2 stjerner fra efter længerer tids brug. Den er desværre for tung til at bære i mere end 30 min. Designet er godt men ønskes i et letvægts materiale. Det må blive den næste udgave.

Antwoord van Luxware
Hurtig behandling sf min bestilling
Kan ikke være bedre !
Jeg har lige modtaget den fedeste sengesæt jeg nogensinde har set😍😍😍 ej hvor er jeg bare glad for den der følger alt med og endda en megeeeet top kvalitet som har kun kostet mig 1700kr (2400 før rabat) hurtig levering 😙 Det er første gang jeg handler her men det bliver sikkert ikke den sidste 😌🥰
Hurtig levering og varen lever op til…
Hurtig levering og varen lever op til forventning.
Hurtig betjening
Hurtig effektiv
Sidder perfekt også med briller på
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.