Bestilte ordre d. 07.06.26 Betaling trukket på min konto 5 dage senere. Efter at have rykket for mine varer flere gange har jeg stadig d.d. 15.07.26 INTET modtaget. Man undskylder med forsinkelse... Toon meer
Lxlampe
Lækkert tøj, som lever helt op til beskrivelsen. Målene passer. Leveringstiden, viser dog, at varerne kommer fra Kina Jeg vil gerne betale ekstra for at støtte en dansk viksomhed, men jeg er ikke... Toon meer
Firmanavn LXLAMPE København, tlf.nr. med internationalt retningsnr. 44, England, skriver man til oplyste mailadresse får man at vide at adressen ikke findes. Varer kommer fra Kina. Virkelig vildledend... Toon meer
Det var nemt at bestille. Varen jeg ønskede var på lager, og ydermere på tilbud👍😊 Ordrebekræftelsen landede i min indpakket få sekunder efter bestilling. Nu glæder jeg mig til at modtage vare.
Rædsomt oplevelse
Rædsomt oplevelse.
Handel IKKE hos dem.
Tingene ser så fine ud på hjemmesiden og de vil levere hurtig og kundeservice vil hjælpe ………
Øh nej 👎
Levering = tager næsten en mdr. + modtager en helt anden varer som bl.a. ser billig ud. Er Kina varer.
Hold jer væk fra dette meget tvivlsomt…
Hold jer væk fra dette meget tvivlsomt firma.
Bestilte en vare 14.juni og vi har idag 3.Juli, fortsat ingen vare, pengene er trukket fra min konto, kundeservice hjælper ikke noget(kontakt 2 gange) og hvis pakken nogensinde dukker op så er det nok noget der ikke kan bruges til noget, de var heller ikke langsomme til at tilbyde 50% på dit næste køb ved at udfylde en anmeldelse, hvorfor mon. Mange vare er vidst bare fra Temu, men hvor er det trist med disse fup firmaer er til
Snyd!!!
Tilbyder at trække 50% fra din ordre, såfremt du giver en god vurdering herinde.
Rabatten er dog først på næste ordre og skal bruges indenfor 2 dage.
Ikke et firma i KBH, ufatteligt mange dårlige anmeldelser og er spændt på om jeg får mine penge retur!
UNDER AL KRITIK - Fraråder køb på LXLAMPE
Bestilte 3 bluser 26. maj, som blev leveret 26. juni efter flere rykkere til kundesupport, hvor kun to blev besvaret og de bad mig bekræfte adressen. Penge hævet 29. maj. De tre bluser var skjorter i syntetisk materiale, og uden noget mærke med 'tekstiltype' og vaskeanvisning. Skrev jeg ville returnere og henviste til returneringspolitik. Modtog svar 28. juni, hvor de bad mig sende diverse fotos af varen (helt absurd) og de bagefter ville sende yderligere instruktioner. Har rykket dagligt for svar uden effekt. Det virker dybt betænkeligt og groft. FØJ for den.
Meget nem bestilling
Meget overskueligt . Glæder mig til de nye smukke lamper.
Very nice website with good prices.
Very nice website with good prices.
Ingen returlabel
Havde bestilt 2 par sandaler som skulle være ergonomiske. Da jeg modtager mine sandaler, bliver jeg total skuffet. Skoene er meget værre end det jeg ellers har bestilt hos TEMU.
Sandalerne er underlige i pasformen og lugter langt væk af plastic.
Da jeg ikke ønsker sandalerne, men gerne vil returnere dem, få jeg besked på at dette skal gøres indenfor 30 dage og at de "desværre" ikke giver en returlabel.
Det vil så koste mig langt over kr. 200,- for at returnere og det er simpelthen dårlig service. Jeg kommer aldrig til at lægge mine surt tjente penge i det fup firma og vil aldrig anbefale andre at handle hos dem. Det er ikke andet end snyd og humbug. Føj
Perfekt oplevelse.
Virkelig l..
Virkelig l... Der kommer aldrig noget .hvordan f..... Kan det være lovligt
STOP. Hold jer væk
Alt fungerede fint let og nemt
Dybt utilfreds
Dybt utilfreds. Har korresponderet meget med dem.
De har en annulleringspolitik, der siger, at man kan annullere pr. mail indenfor 2 timer. Bestilte kl. 0.00. Kl. 0.14 sender jeg en annulleringsmail. Alligevel sender de varen afsted. De skriver, at jeg er velkommen til at returnere, MEN jeg skal selv betale returfragten. Det er 100% IKKE i orden! Hvad i alverden er det for en kundeservice? UHØRT!
Ingen pakke
Jeg har d. 5 juni bestilt en vare, som endnu ikke er blevet sendt. Jeg tager derfor kontakt, hvor jeg får at vide de vil kigge på sagen.
Nu skriver vi d. 2 juli, og pakken er stadig ikke sendt, og de er stoppet med at svare på mail hvor jeg har bedt om at få mine penge retur.
Hold dig langt væk‼️‼️‼️‼️ Pengene trukket…
Hold dig langt væk‼️‼️‼️‼️ Pengene trukket ingen vare.
Bestilte 8.6. Penge trukket 9.6.
I dag 2.7. ikke modtaget noget.
Da jeg bestilte ville de have god anmeldelse her på Trust. Så ville man få fratrukket 50%. Svært når pengene trækkes fra konto straks, og man kan jo ikke anmelde en vare man ikke har modtaget.
Tror aldrig jeg får den, men så må firmaet jo anmeldes andre steder.
Det var svært at vælge de var flotte…
Det var svært at vælge de var flotte alle kjolerne
Super priser og en webshop der er til…
Super priser og en webshop der er til at fatte
Jeg bestilte og der stod afsendelse…
Jeg bestilte og der stod afsendelse samme dag.
Beløbet blev trukket på konto, og der kom ordrebekræftelse , men så sker der ikke rigtigt mere.
Så tro ikke på hurtig levering
Dejlig oplevelse at se alle de smukke…
Dejlig oplevelse at se alle de smukke modeller af kjoler, da jeg er "lidt rund", så er kvaliteten ok er det ikke sidste gang jeg handler hos jer👍
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside, nem og ligetil. Glæder mig til min lampe kommer😍
Nice buy off shoes
Kina shop som ikke længere kan kontakted
Kan ikke længere åbne ordre link