Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kompetent behandler. Har netop været til min 1. Behandling hos Kasper og “svævede” derfra bagefter. Kasper spørger venligt nysgerrigt indtil årsag til min henvendelse og behandler med sikre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har netop haft behandling nummer 2 hos Kasper. Første gang var fantastisk - og denne gang var om muligt endnu mere fantastisk!!! :-) Kasper ved præcis hvor han skal massere, faktisk inden man har fort... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min handicappet datter der bl.a. har skoliose, er kontinuerligt kommet hos Markus de seneste knapt 2 år. Det er hans kyndige hænder der holder min datters rygspændinger, hovedpiner og andre følger a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Alternatieve genezer
  2. Gemeenschappelijk gezondheidscentrum
  3. Massagetherapeut
  4. Sportmasseur

Geschreven door het bedrijf

Kropsterapeutisk behandling af fysiske, psykiske eller mentale udfordringer. Udført i professionelle omgivelser af Markus Philip og Kasper Nørr, begge uddannet ved Body SDS. Mange års erfaring og topanmeldt af bl.a. Trustpilot!

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er det bedste jeg har gjort

Det er det bedste jeg har gjort, at få behandling af Markus. For efter et langt liv, kommer smerterne og ubehaget, men nu kan jeg igen rette min krop op, smerterne forsvinder stille og roligt. Behandlingerne hjælper på krop, hovedet og sjælen.

9 april 2026

Godt for krop og sjæl

Godt for krop og sjæl.
Mit 2. år hos Kasper, virkelig god og effektiv behandling med god effekt på bl.a. muskelspændinger. Meget empatisk, lyttende og omsorgsfuld.

2 maart 2026

Super kompetent behandler.

Super kompetent behandler.
Har netop været til min 1. Behandling hos Kasper og “svævede” derfra bagefter.
Kasper spørger venligt nysgerrigt indtil årsag til min henvendelse og behandler med sikre hænder mine ømme skuldre og arme, men også kroppen som helhed.
De bedste anbefalinger.

26 februari 2026

Min bedste anbefaling

Kommer nu på 4. År hos Marcus
Han vedligeholder min krop og forebygger og sætter ind!
Jeg kan på det varmeste anbefale Lyngby kropsterapi

17 februari 2026

Effektiv behandling

Virkelig god og effektiv behandling -
alle gange jeg har været der.
For mig havde den en god effekt på både nervesystem, muskel spændinger og mental uro.
Jeg er gået derfra hver gang lindret.

22 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kasper gør en kæmpe forskel …

Jeg har i længere tid gået hos Kasper og kommer der fast for at få løsnet op i både fysiske spændinger og mentale blokeringer. Kasper ved præcis, hvor han skal trykke, uden at jeg behøver at sige noget – det er imponerende. Han er samtidig utrolig omsorgsfuld og empatisk, og man føler sig altid i trygge hænder. Behandlingerne er uundværlige for mig, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

19 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Lyngby Kropsterapi. Jeg kom med spændinger og smerter, som jeg havde gået med længe, og allerede efter første behandling mærkede jeg tydelig forbedring.

Markus er både dygtig, behagelig og god til at forklare, hvad han gør, og hvorfor. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og behandlingen var både professionel og effektiv.

Kan varmt anbefale Markus til alle, der har brug for hjælp til smerter, spændinger eller bare ønsker en kropsterapeut, der tager sig god tid og virkelig ved, hvad han laver.

26 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en længere sygdomsperiode har jeg…

Efter en længere sygdomsperiode har jeg været så heldig at komme i behandling hos Kasper. Med sin indfølingsevne og professionelle tilgang har han mødt mig præcist dér, hvor jeg var, og hjulpet mig trygt på vej mod heling. Jeg kan på det varmeste anbefale Kasper – både for hans faglige kompetencer og hans empatiske væsen.

21 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kaspers behandling er udover al…

Kaspers behandling er udover al forventning. Jeg anede ikke hvad jeg skulle regne med inden at jeg bookede en tid hos ham, men jeg ved at efter hver gang jeg har været der, har jeg følt mig som en nyt og meget forbedret menneske både mentalt og fysisk.

Varmeste anbefaling at opleve Kaspers behandlinger!

29 september 2025

Min krop var spændt

Min krop var spændt, udviste stivhed pga den medicinske behandling jeg er igennem og gik der fra mere afslappet mere afspændt og kunne mærke hvordan kroppen igen arbejdede. Kasper arbejder med indsigt, omsorg og professionalisme.

7 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altså det skal jo opleves

Altså det skal jo opleves. Jeg har været hos mange behandlere gennem årene, men det her gjorde den største forskel. Jeg gik fra at føle mig stiv og ufleksibel i kroppen og drænet for energi og glæde til at føle en lethed og en glæde indeni mig, som jeg ikke har følt alt for længe, på bare 5 behandlinger.

Kasper ved hvad han gør og han gør det professionelt og gør hele oplevelsen tryg og varm.

Jeg anbefaler Kasper til højre og venstre og kommer helt sikkert igen.

5 augustus 2025

Stor anbefaling

Jeg har i mange år brugt Kasper, og han udfører mirakler hver gang. Han ser en som menneske og selv efter nogle års pause kan han huske en. Min største anbefaling hvis man døjer med angst, stress og anspændthed

2 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.