Jeg har bestilt en kage til barnedåb. Den var over alle forventninger! Utrolig smuk og velsmagende. Alle gæster gik rundt og rundt og lavede billeder af det :)
Lees wat reviewers zeggen
Købte i dag 2 kakao too go 45kr stk. Lavet på sødmælk og pulver. Det er de værste 2 kopper kakao’er jeg har købt til dato. Smager ihvertfald ikke af kakao, men at det er en 5 årige der har forsøgt a... Toon meer
Utrolig lækker og flot butik med alt hvad hjertet begærer indenfor bagning. Serviceminded personale som er utrolig hjælpsomme. Samtidig smager deres kager også virkelig godt. Kan varmt anbefale kage... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
MÅMS – Din hyggelige café i Egedal Centret Hos MÅMS byder vi dig velkommen til en hyggelig caféoplevelse i hjertet af Egedal Centret. Vi serverer frisksmurte sandwiches, lækker bubble tea, dagens kage og varme drikke i en stemningsfuld atmosfære, hvor du kan tage en velfortjent pause – alene eller med dem, du holder af. Vi lægger stor vægt på kvalitet, smag og hyggelige omgivelser, hvor du kan slappe af, nyde god mad og føle dig hjemme. Derudover tilbyder vi stadig kager på bestilling samt inspirerende kurser i bagning og dekoration. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos MÅMS! 📍 Find os i Egedal Centret 🕒 Se vores åbningstider på vores sociale medier 💬 Del din oplevelse – vi elsker at høre din feedback!
Contactgegevens
Egedal Centret 65, 3660, Stenløse, Denemarken
- +45 44 45 08 08
- info@maams.dk
- maams.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Købte i dag 2 kakao too go 45kr stk
Købte i dag 2 kakao too go 45kr stk. Lavet på sødmælk og pulver.
Det er de værste 2 kopper kakao’er jeg har købt til dato. Smager ihvertfald ikke af kakao, men at det er en 5 årige der har forsøgt at lavet det. Ikke pengene værd.
Meget flot kage
Den dårligste bobbeltea jeg nogen sinde…
Den dårligste bobbeltea jeg nogen sinde har smagt, hun lavede den om med en anden smag men smagte stadig af plastik i sin eftersmag..
Utrolig god atmosfære.
Utrolig god atmosfære.
God betjening, gode lænestole/sofaer,
og god plads.
Utrolig hyggelig atmosfære
Utrolig hyggelig atmosfære, lækre sandwich, kage og kaffe. Altid flink og imødekommende personale. Jeg er fast kunde 😊
Det kom hurtigt og nemt at bestille
Det kom hurtigt og nemt at bestille. Grunden til det får 3 stjerner er fordi, jeg bestilte Gold chokolade 1 kg, men det har under 2 mdr til udløbsdato. Når der købes 1 kg regner jeg med at det kan holde noget tid.
Nu er jeg nødt til at bruge det hele inden jul, da det efter udløb sjældent kan smeltes og derfor ikke kan anvendes til fyldte chokolader 😔
Kunne have været rart, at jeg vidste, hvad holdbarheden var ved køb, for så havde jeg ikke købt det der.
Lækker kagetapas til barnedåb
Vi bestilte kagetapas til min datters barnedåb, og var meget tilfredse med vores oplevelse. God betjening og meget lækker kage. Vi kunne selv vælge hvordan og hvorledes og stor fleksibilitet med det hele. Stor anbefaling her fra :-)

En super lækker butik
En super lækker butik, som har været savnet i det område jeg bor i. Sød og hjælpsom personale

Antwoord van MÅMS
Utrolig lækker og flot butik med alt…
Utrolig lækker og flot butik med alt hvad hjertet begærer indenfor bagning.
Serviceminded personale som er utrolig hjælpsomme.
Samtidig smager deres kager også virkelig godt. Kan varmt anbefale kage på bestilling. MÅMS lavede vores bryllupskage. Den smagte utrolig godt og havde fantastisk flot look.

Antwoord van MÅMS
God rådgivning og stort udvalg
Stort udvalg af både kvalitetsprodukter til fremstilling af chokolade og slik samt kagepynt, desuden pænt udvalg af forme. Altid god rådgivning, når jeg skal forsøge mig med nye produkter, forme eller teknikker.

God betjening og kager
Jeg kommer, i forbindelse med mit arbejde, tit forbi for at købe dagens kage og en kop kaffe. Virkelig god kage og ligeledes god kaffe. Betjeningen er altid høflig uden at være påtrægende.

Antwoord van MÅMS
Fantastisk butik med ALT hvad man skal…
Fantastisk butik med ALT hvad man skal bruge til kage og andre lækre sager til rigtig gode priser :) God service og altid tid til at få gode tips, tricks og forklaringer.
Og dejligt at slutte af med en bubble Tea:)

Antwoord van MÅMS
MÅMS har det hele og altid super…
MÅMS har det hele og altid super service!

Antwoord van MÅMS
Hurtig afsendelse og god service.
Ringede da jeg var i tvivl om et produkt. God service og hurtig levering.

Antwoord van MÅMS
Lees meer over geverifieerde reviews.