Maasstad Events Reviews 13

TrustScore 4 uit 5

4,2

1. Evenementenbureau
  2. Evenementenmanagementbedrijf

Maasstad Events is het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in het hart van Rotterdam. Zin in een spannend themafeest, een ontspannen speurtocht of zoekt u nog steeds dat ene unieke bedrijfsfeest? Bij ons boekt u de meest originele tours, events, groepsuitjes, uitstapjes en nog veel meer. Wij bieden niet voor niets in de Maasstad onze creatieve diensten aan. Deze stad heeft namelijk de perfecte sfeer voor onze evenementen. Feestelijk, gezellig, cultuur omarmend en creatief tegelijk, uw op maat vorm gegeven uitje bij Maasstad Events is altijd verrassend!

Maasstad Events Support

Waar staan wij voor?
Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geslaagde teamdag

In de aanloop naar een programma voor een teamdag is Maasstad Event zeer behulpzaam en meedenkend geweest in het samenstellen voor een voor ons passende teamdag.

18 november 2025

Prima te bereiken via de mail en…

Prima te bereiken via de mail en telefonisch en erg flexibel qua planning.Strak geregeld op de dag zelf en prima keuze in restaurants en plaats voor de activiteit.

28 november 2024

Casa de papel

Er was een fijne samenwerking in voorbereiding op ons team uitje (netjes in mail - altijd snelle reactie)! Tijdens de avond zijn we super begeleid door maasstad events -> veel grapjes- alles keurig in Engels. Eten was goed, en de game was door iedereen als heel leuk ervaren.
Bedankt en graag tot een volgende keer.

12 november 2024

Spel Flikken Katendrecht met de familie

We hebben als familie uitje het spel Flikken Katendrecht gespeeld. We hadden geluk met het weer die dag en de twee uur die het spel duurde was precies lang genoeg. Het was enorm leuk, de spelleider deed het leuk en de afsluiting met drankje op het terras en prijsuitreiking maakten dit geslaagde uitje af.

21 september 2024

Locatie en activiteit waren goed…

Locatie en activiteit waren goed geregeld. Contact was snel en duidelijk. Spelleider deed het erg goed en hield de sfeer in de gaten.
Enig minpuntje was dat de wijziging van het aantal personen niet aan het restaurant was doorgegeven, maar dat werd snel dit de manager daar opgelost.

11 juli 2024

Erg leuk teamuitje NN team incasso Leven

De communicatie is prima verlopen. De spelleider wist er goed de gang in te houden.

wij hadden om een locatie in de buurt van ons kantoor gevraagd en dit werd ook bevestigd, echter was dit wel iets verder dan gehoopt, zeker ivm de terugreis naar diverse plekken in het land.
tip; laat de spelleider zich wel direct voorstellen en niet dat daarom gevraagd moet worden (tot 2 x toe ;-))

21 november 2023