oplichter op zijn best. Beste mensen, deze zogenaamde apple specialist weet tot op heden niet wat het repareren inhoud. Heb zelf meegemaakt hou hij te werk gaat en dat is heel onprofessioneel en sl... Toon meer
Na door andere Mac repair bedrijven van het kastje naar de muur te zijn gestuurd kreeg ik hier direct echt antwoor en, belangrijker, de oplossing. Kon direct terecht en n paar uur later m'n gerepar... Toon meer
Marsmanplein 2, 2025DT, Haarlem, Nederland
- 023-2046020
- info@mac-genius.nl
- mac-genius.nl
Mensen keken ook naar
FAILLIET maar website werkt nog steeds
Heb mijn toestel hier naartoe gestuurd en kreeg maar niks te horen en wat denk je is die pauper gewoon dicht en vertrokken!!!!!! website draait wel gewoon maar kvk uitgeschreven en toestel kwijt!!!!!!!!!! aangifte kan ik niet doen want bedrijf failliet :'(
Met de noorderzon vertrokken?
Met de noorderzon vertrokken? Heb mijn iMac laten maken maar bij thuiskomst bleek mijn harde schijf te zijn vervangen door een kleinere en al mijn bestanden weg! Ik kwam niet eens voor de harde schijf maar voor het verwijderen van stof achter de glasplaat. Dus ik weer terug maar elke keer blijken ze dicht te zijn. Medewerkers van de supermarkt aan de overkant zeggen dat hij gesloten is wegens faillissement.
oplichter op zijn best.
oplichter op zijn best.
Beste mensen, deze zogenaamde apple specialist weet tot op heden niet wat het repareren inhoud. Heb zelf meegemaakt hou hij te werk gaat en dat is heel onprofessioneel en slordig. Prijzen zijn ook absurd duur en stukje service valt hier niet te halen.
Onlangs mijn iMac gebracht voor…
Onlangs mijn iMac gebracht voor installatie ssd schijf , geheugen uitbreiding en ben hier zeer tevreden over goed geholpen eerlijke prijs ook in de totalen benadering [ kan ik van MAC REPAIR niet zeggen] was het prettig zaken te doen natuurlijk moet iedereen zijn geld verdienen maar er zijn grenzen en zij houden het netjes, TOP!!!
Frans
Aanrader
Goede service! Redelijk prijs en gezellige gasten. Aanrader👍
Verschrikkelijke service
Verschrikkelijke service, 4,5 week moeten wachten op een reparatie. Gestaan voor een dichte winkel en telefonisch / per e-mail onbereikbaar. Niet tevreden met het resultaat en niemand wil helpen. Deze winkel raad ik iedereen af

Antwoord van Mac Genius
Goed kwaliteit voor goede prijs.
Prijs/Kwaliteit is prima.
Eindelijk end-to-end screenprotector voor mijn Iphone X gevonden en ook nog eens voor een prima prijs! Geen extra kosten gerekend voor het opzetten en direct geholpen. Vriendelijk personeel ook, ik kom terug!
Ik ben prima geholpen met Mn MacBook …
Ik ben prima geholpen met Mn MacBook pro 17inch..snel en goed en aardige mensen
Mijn iMac 27'' uit 2009 die behalve de …
Mijn iMac 27'' uit 2009 die behalve de video kaart verder prima functioneerde kon volgens 3 reparateurs niet meer gemaakt worden. Dus zo'n prachtige iMac gewoon weggooien. Zelfs de officiële Apple reparateur die eerst wel stelde dat ze hem konden maken, bleek na het serienummer te hebben vernomen, toch niet in staat deze te maken. "Apple ondersteunt deze niet meer met onderdelen, computer is obsolete" Bij toeval in Haarlem bij MAC GENIUS terechtgekomen. Wat een verademing. Voor € 350 gerepareerd met 6 maanden garantie, binnen 4 dagen klaar en apparaat is weer 100%. Wat ben ik blij. Prettig contact gehad met Karam en beveel deze winkel in Haarlem van harte aan.
rampzalig
Ik heb mijn imac met kapotte videokaart hier gebracht en heb er gelijk een ssd kaart in laten zetten op hun advies. Hiervoor moest mijn dvd speler er uit.
Na de rekening van 500 euro en drie weken wachten zonder uitleg anders dan “iets met kortsluiting” (nadat ik zelf maar was gaan bellen. 3 keer) had ik het volgende:
1) Een video kaart die nog steeds kapot was
2) Een computer die opeens het geluid van een stofzuiger maakte
3) Een haar achter het glas
4) Een computer die niet sneller was maar die ik op kon starten op de ssd kaart. Ik had dus twee computers in een behuizing die niet met elkaar konden communiceren
5) Het beeld dat om de haverklap zwart werd
6) Ik had ondertussen na speurwerk op internet gezien dat ze de dvd speler er helemaal niet uit hadden hoeven halen.
Aangesproken op deze klachten was het antwoord op
1: Ik ga het nu echt goed doen
2: Apple heeft slechte instellingen. Nu staat de koeling eindelijk goed afgesteld
3:computers zijn open systemen (?!) en de computer is vies..dus... en dan heb je ook nog de ventilator die daar doorheen blaast (persoonlijk zou ik zo’n vieze computer toch even schoongeblazen hebben dacht ik)
4:hij zou er naar kijken
5: wederom iets slechts van Apple: de backlights van apple gaan de hele tijd kapot en die vervangen ze heel vaak bij hun klanten. Oh...
6: Ja dat zegt Apple wel dat dat kan, maar dat is niet zo. En mijn dvd speler hadden ze ook niet meer maar die kon ik zo voor 20 euro bij de mediamarkt kopen. Dat deden heel veel van hun klanten.
Lamgeslagen door hun idiote antwoorden heb ik in mijn domheid ook nog gevraagd of ze ook de gewone harde schijf toch maar wilde vervangen door een 2T schijf omdat ik niets opgeschoten was met die ssd kaart.
Ik werd gebeld:
Uw backlight is kapot. Maar, speciaal voor u: we hebben nog een andere backlight liggen die het doet maar waar wel een kras op zit. Zetten we er kosteloos in.
Nou ja... okay dan maar (terwijl ik me afvroeg of ze niet gewoon een kras op mijn backlight gemaakt hadden en dat op deze manier oplosten)
Nu 700 euro verder had ik:
1) Een video kaart die nog steeds kapot was
2) Een computer die nog steeds het geluid van een stofzuiger maakte
3) Vuile strepen achter het glas (zou zo’n glasplaat ook verkeerdom kunnen?)
4) Nog steeds een computer die niet sneller was maar die ik op kon starten op de ssd kaart. Ik had dus twee computers in een behuizing die niet met elkaar konden communiceren
5) Het beeld dat nu permanent zwart was
6) Een grote kras in beeld
Met de moed der wanhoop ben ik naar een ander bedrijf gegaan:
-Bij het loshalen van de glasplaat lazerden er al wat losse schroeven uit.
-De ssd kaart zat er met tape ingeplakt
-De kras zat niet op de backlight maar op het (nog veel duurdere) LCD scherm.
-Allerlei bedrading hing los
-er ontbraken wat schroeven
-De onderdelen die ze er in gezet hebben hadden een waarde van hooguit 150 euro.
Ik wist niet of ik moest lachen of huilen. Dit was echt absurd. Ik weet niet wat ze gedaan hebben maar het leek alsof een kleuter met een hamer tekeer was gegaan.
Overigens heeft het tweede bedrijf ervoor gezorgd dat deze mensen alsnog de videokaart gerepareerd hebben, dus blijkbaar kunnen ze, als ze willen, nog wel iets. Maar blijkbaar vinden ze dat meestal niet de moeite.
De hele operatie heeft me een hoop geld gekocht. Ik had beter een nieuwe computer kunnen kopen. Dat had mee een hoop woede, frustratie en slapeloze nachten bespaard.
Amateurs en prutsers
iMac aangeboden ter info/reparatie. Zou worden geïnformeerd wat het probleem was en wat het eventueel zou kosten. Werd gebeld met de boodschap dat hij was gerepareerd dmv herinstallatie OS en de kosten waren 75 euro. Er was van te voren gesteld dat er kostenloos onderzoek zou worden gepleegd. Het zou teruggedraaid kunnen worden volgens de medewerkster achter de balie. Heb ik maar niet laten doen.
Na thuiskomst bleek het OS een oudere versie te zijn. Later bleek er ook nog game-software te zijn geïnstalleerd. Dit vind ik een hoogst kwalijke zaak. Laat dit een les zijn voor iedereen dat Mac Genius in Haarlem GEEN betrouwbaar adres is.

Antwoord van Mac Genius
Altijd bereikbaar en uiteindelijk het probleem goed opgelost!
Saleh is nieuw in Haarlem en heeft mij goed geholpen met het oplossen van het probleem met mijn waterschade tegen een eerlijke prijs.
Beste oplossing tegen de meest gunstige prijs.
Communicatie kan soms beter, maar Saleh werkt zeer oplossingsgericht en zoekt naar de beste oplossing tegen de meest gunstige prijs.
Onprofessioneel bedrijf, onbetrouwbaar en geen kwaliteit
Na afgeven van I-mac 21.5 inch i5 12 GB ram met beschadigd moederbord werd beloofd dat dit voor drie-honderd euro opgelost kon worden. Dit leek aanmerkelijk goedkoper dan andere partijen.
De reparatie duurde echter al vele malen langer dan oorspronkelijk afgesproken. Na herhaaldelijk bellen kreeg ik eindelijk te horen dat de imac klaar was.
Toen ik thuiskwam en de imac opstartte merkte ik direct dat de machine aanmerkelijk trager was. Wat blijkt: mijn interne geheugen is 4 GB in plaats van 12 GB, en er zit een i3 processor ipv een i5 in.
MAC Genius heeft me dus gewoon ouderwets bedonderd. Ik heb contact opgenomen en de situatie uitgelegd. Onprofessionele afhandeling, maar uiteindelijk toch tot een oplossing gekomen: er zou weer een nieuw moederbord geplaatst worden.
Inmiddels een paar weken laten: Imac terug, dit keer wel met i5 processor. Mijn originele geheugenmodules was hij echter 'kwijtgeraakt'. Bizar onsamenhangend verhaal over een tussenpersoon blablablabla.
Nu blijkt ook nog dat de imac niet goed functioneert. Het scherm knippert en de machine crasht regelmatig. Na telefonisch en contact via mail nog niet tot een oplossing gekomen.
Het bedrijf komt op mij als zeer onprofessioneel over. Ik zou hier in het vervolg niet naar toe gaan en raad het ten zeerste af. Besteed liever een hoger bedrag aan een professionele partij.
amateur, iemand die geen verstand heeft van computers!!!
Macbook air van 2015 en iphone 5s opgestuurd voor herstelling.
Na een week moest ik de herstellingskosten betalen 350 euro voor macbook en 160 euro voor iphone. Nog drie weken moeten wachten op mijn macbook en iphone.
Macbook nooit hersteld geweest. Amateur die van niets verstand heeft.
Iphone slecht hersteld niets werkt nog alleen op en af zetten kun je nog.
geen wifi geen signaal niets.
Noemt zich een apple kenner maar weet nog niet waar de BGA chip steekt.
Geld ontvangen en niets herstellen dat kunnen ze. Opgelet mensen je verspilt je tijd en geld aan deze snotneus van 20 jaar.
Mac Genius komt afspraken niet na
De beloofde 1-3 dagen voor de reparatie van de videokaart werden uiteindelijk 10 dagen. Er was sprake van een slechte communicatie. Het reparatiebedrag ging plots van de afgesproken €300 naar €350. Na een paar weken bleek dat de reparatie niet goed is uitgevoerd, videokaart wederom defect.
Inmiddels staat de iMac er weer ter reparatie. Goed gesprek gehad bij aflevering. Vertrouwen dat het goed komt. Even afwachten op het resultaat. Inmiddels werkt de iMac weer enkele weken. Al met al een heel proces geweest.
Na een paar maanden lijkt het toch nog niet over: de printplaat van de Thunderbolt en USB aansluitingen aan de achterkant van de iMac zitten los. Daardoor is het niet mogelijk om een kabel aan de iMac aan te sluiten doordat de printplaat mee beweegt.
Ook blijkt uit het laatste gesprek (door een verspreking van MacGenius) dat ik €50 extra heb moeten betalen voor het scherm dat ze zelf gedurende de reparatie hebben beschadigd en vernieuwd moest worden.
Als met al dus een slechte service, enorme lange doorlooptijd, slechte reparatie.
Inmiddels na ruim een half jaar: de iMac is wederom defect. Advies is om dit bedrijf niet dit soort reparaties te laten uitvoeren!
Prima geholpen, maar wacht al een week op garantie verklaring
Prima bedrijf maar lastig te vinden.
Auto mag in de parkeergarage, maar welke?
Goed geholpen op zaterdam
Macbook scherm adequaat vervangen! Helaas is het macbook air 2014 13' scherm blijkbaar uit productie dus gewisseld met een air 2012 scherm die ik ook nog had. Camera werkt niet meer nu.
Goed geholpen op zaterdag. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Zeer goede en snelle service
Ik had mijn Imac in de ochtend gebracht voor een nieuwe videokaart. Dezelfde avond was deze al klaar tegen een goede prijs. Bij het ophalen heb ik ook nog wat goede tips gekregen. Dank!