Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel!! SVINDEL!! SVINDEL !!! Disse folka er ikke seriøse! De sender ikke varene og alle varer de sender stopper i tollen. Jeg tror heller ikke varene dem sender er hva de lover å sende. De... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

*Ventet veldig lenge på produktene mine som ikke har kommet. *Ble fortalt at Produktet ble tydeligvis tatt av Tollen, sender epost om dere kan sende en ny ordre som lovet, men svært lite skjer... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

produktet blir sendt fra Singapore, dette fremkommer ved post sporing. dere har skrevt til meg at dere holder tilbake 50% det betyr 1500 kroner. mens slike produkter koster maks 300 i singapore! Th... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg gikk ned mye i vekt da jeg ble syk og slet hardt for å få den tilbake til jeg oppdaget madman-norge og kjøpte produkter fra dem. Jeg brukte Nandrolone Decanoate og Testosterone Cypionate sammen i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DETTE VIRKER SOM JUKS OG FANTERI!!!

DETTE VIRKER SOM JUKS OG FANTERI!!!
DA JG LESTE MANGE AV ANMELDELSENE
HER SÅ VIRKER DET SOM ALLE DE SOM LA IGJEN FLEST STJERNER VIRKET PÅEG SOM AT NAVNENE VIRKA VELDIG "FORNORSKET" OG SELVE ANMELDELSEN VIRKET FALSK PGA MAN SER AT DE IKKE ER SKREVET AV EN NORSK PERSON,MEN KANSKJE BLITT 'GOOGLE OVERSATT' TIL NORSK... OG DE SOM GA EN STJERNE KLAGDE OFTE PÅ DE SAMME TINGENE, IKKE FÅTT VARER ELLER FÅTT REFUNDERT PENGENE.KUN BESKJED OM AT VARENE ER NOK TATT I TOLLEN. SÅ JG TØR IKKE KJØPE STEROIDER HOS DEM.

22 mei 2025

Svindel!

Svindel!! SVINDEL!! SVINDEL !!!

Disse folka er ikke seriøse!
De svarer identisk som en robot på alle spørsmål. Ny forsendelse har tatt 6 måneder og de har ikke sent en ny. Alltid er det en eller annen unnskyldning om hvorfor varen ikke er sent og du må vente ytterligere to uker på svar.
Ganske klart en stor svindel virksomhet. Styr unna!

12 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brukt mye penger på Produkter som ikke har kommet/jeg har fått.

*Ventet veldig lenge på produktene mine som ikke har kommet.

Så som sakt har brukt mye unødvendig penger på Produkter som ikke har kommet.

Sitter igjen med ingenting.

23 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk dessverre aldri men bestilling og…

Fikk dessverre aldri men bestilling og heller ikke svar fra kundeservice, ventet i 3 måneder nå...

3 september 2022

Antwoord van Madman Norge

Hei Pepp Sarbaz, dette er veldig rart. Vanligvis kan du kontakte kundeserviceteamet vårt via kontakt oss-siden, men hvis du har problemer med å nå teamet vårt, vennligst besøk http://bodybuilding.freshdesk.com/support/tickets/new og åpne en ny kundestøttebillett, som her vil vårt kundeserviceteam kunne gi deg status for bestillingen din. Takk skal du ha.

betaler ikke tilbake!

produktet blir sendt fra Singapore, dette fremkommer ved post sporing.
The shipment has been sent from origin country.
SINGAPORE, Singapore

20 juli 2022

Hei igjen Martin J,

Ja, produktene på bestillingen er sendt fra SG-depotet, da dette er en av våre fraktleverandører som brukes til EU-leveranser. Hvor i Singapore har du kjøpt disse produktene for 300 kr? Siden dette er ny informasjon å bruke om disse billige prisene. Jeg tror dette kan være forfalskede stoffer til disse lavere prisene, siden de vi kjøper i bulk fra hovedprodusentene er mye høyere enn dette. Takk igjen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Denne kilden er en veldig god…

Denne kilden er en veldig god leverandør, og jeg kan garantere dem om det. Jeg har vært rundt her og bestiller av dem i rundt 2 år nå, og så langt som et selskap går, er de solide!. De er verdt å prøve hvis du er ute etter utstyr som er av anstendig kvalitet, eller du bare vil ha bedre priser!

15 juni 2022

Antwoord van Madman Norge

Kjære Jose, takk for at du deler din positive opplevelse med oss. Tilbakemeldingen din settes stor pris på, og vi håper virkelig å høre fra deg snart igjen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kjøpte Test E fra dem og ga det en…

Jeg kjøpte Test E fra dem og ga det en løp først før du la en anmeldelse. Denne kilden fortjener en 10/10 om både produkter og tjenester. Produktet er veldig godt dosert og mine blodprøver kan bevise det. Kan ikke vente med å prøve de andre tingene som jeg nettopp har bestilt, de sier det vil være her i en uke.

4 juni 2022

Antwoord van Madman Norge

Hei Landry, vi er glade for at din erfaring med oss har vært god. Vi setter pris på tilbakemeldingene dine og har som mål å kontinuerlig gi deg den samme tilfredsstillelsen i fremtiden. Takk, og kontakt oss gjerne igjen når som helst!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

har gått veldig godt over 1 måned nå og…

har gått veldig godt over 1 måned nå og har ikke fått det jeg bestillte, har søkt etter pakken og står at den er levert men det er den ikke

24 april 2022

Antwoord van Madman Norge

Hallo Mathias Olsen, Jeg beklager å høre dette. Vennligst besøk https://bodybuilding.freshdesk.com/support/home og åpne en ny støttebillett. Her vil vårt kundeserviceteam kunne løse dette problemet for deg. Takk skal du ha.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hadde noen kommunikasjonsproblemer i…

Hadde noen kommunikasjonsproblemer i begynnelsen, men når jeg kontaktet freshdesk, ble spørsmålene mine besvart. Levering tok 11 dager fra SG til Norge som er raskere enn før! Produktene ser bra ut og fungerer veldig bra. Alt i alt et flott sted å bruke. Veldig glad.

9 april 2022

Antwoord van Madman Norge

Hei Aiisoirasosiri, vi er glade for at din erfaring med oss har vært god. Vi setter pris på tilbakemeldingene dine og har som mål å kontinuerlig gi deg den samme tilfredsstillelsen i fremtiden. Takk, og kontakt oss gjerne igjen når som helst!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid flott å ta en titt på tingene du…

Alltid flott å ta en titt på tingene du har bestilt og se en rask levering finne sted. De ga meg en ETA på 2 uker, men mens jeg så på pakkingen, så jeg at den beveget seg ganske raskt. Det gjorde det på 11 dager, noe som er mye bedre enn 2 uker. Nå kan jeg starte uken min rett uten problemer!

7 april 2022

Antwoord van Madman Norge

Takk for den positive anmeldelsen, Jeremiah! Hvis du trenger noe annet i det hele tatt, vet du hvor vi er!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nå har det gått for lang tid

Nå har det gått for lang tid. 1 måned siden jeg bestilte. Fikk beskjed om at det skulle ta 10-14 virkedager, men jeg har ikke fått no Mail om at pakken er forsinket eller noen ting. Tabbe å bestille fra madman

3 april 2022

Antwoord van Madman Norge

Hallo Homoseksuelle kjell, Jeg beklager å høre om denne forsinkelsen. Vennligst besøk https://bodybuilding.freshdesk.com/support/home og åpne en støttebillett som oppgir problemet ditt. Vårt kundeserviceteam hjelper deg gjerne og løser dette for deg. Takk skal du ha.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pakken kom på nøyaktig tre uker akkurat…

Pakken kom på nøyaktig tre uker akkurat som de sa. Ingen utstyr var skadet eller manglet. De kommer alltid gjennom for meg som for å gjøre en lang historie kort, gjør meg fornøyd hver gang.

2 april 2022

Antwoord van Madman Norge

Takk, FatamEua! Vi setter pris på din virksomhet og setter pris på tilbakemeldingen din. Hvis det er noe annet vi kan gjøre for deg, vennligst gi oss beskjed!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg trengte å fylle opp en stund

Jeg trengte å fylle opp en stund, så jeg bestemte meg for å kjøpe testrekvisitten deres, Primo Enan og Anavar. Jeg har brukt disse produktene fra forskjellige merker tidligere, og de er den virkelige avtalen. Jeg fikk bestillingen min sent, og jeg måtte gå glipp av et par dager som jeg ikke likte. Så alle som bestiller, bare noen vennlige råd, sørg for å bestille på forhånd slik at du ikke venter på produktene dine når du trenger å bruke dem.

11 maart 2022

Antwoord van Madman Norge

Takk, Regena! Vi setter pris på din virksomhet og setter pris på tilbakemeldingen din. Hvis det er noe annet vi kan gjøre for deg, vennligst gi oss beskjed!

Trolig scam

Trolig scam, finner ingen kontakt informasjon og føler meg utrygg på denne siden

3 februari 2022

Antwoord van Madman Norge

Hi сокол, we would like to send our sincerest apologies that you were not happy with your experience with our shop. We would like to know more about your situation so that we can make things right. Please send us your order ID here or via a support ticket on our website so we can investigate. We truly hope that we can resolve your issue and keep your business with us.

Update: February 9,2022 Hi сокол, we haven't received your response. We will be closing this ticket for now. Should you have additional concern, please let us know. Thank you

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.