Werkelijk een hele snelle bezorging. Daarnaast is het erg leuk verpakt alsof je een kadootje uitpakt. Uiteraard zijn de bestelde items precies zoals verwacht. In de beschrijving staat Exact wat je kri... Toon meer

Heel goed bedrijfje. Had een bericht gestuurd omdat ik een belangrijke scrunchie kwijt was! Goede communicatie en wilde me meteen helpen en hadden de stof besteld. Ook super goede kwaliteit en s... Toon meer

Helaas was de tas die ik had besteld niet leverbaar na het checken in het magazijn, ineens toch weer een mailtje dat hij bijgesteld kon worden en het duurde niet lang voordat de tas er was. De tas hee... Toon meer

Dit was mijn 5de bestelling bij Mae-lilly en zoals elke bestelling weer een feestje om te bestellen en te ontvangen. De scrunchies zijn weer van fantastische kwaliteit en ik vind het echt leuk dat er... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Bij Mae Lilly vind je een groot aanbod unieke haaraccessoires en stainless steel sieraden van hoge kwaliteit.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Super tevreden

Mijn eerste ervaring bij deze website maar ik weet Ma-Lily weer te vinden want dit is echt een aanrader. Ze doen wat ze beloven op een snelle en zeer klantvriendelijke manier.

1 april 2024

Dag Myriam,

wat een mooie review, dank je wel!
Hopelijk tot snel weer in onze shop!

Geweldig

Snelle bezorging,zag er netjes uit.

15 januari 2024

Dag Leija,

hartelijk dank voor de positieve review, daar worden we heel blij van! Hopelijk tot snel weer in onze shop en veel plezier met de geshopte items!

Heel erg blij.

Mooi en goed verpakt. Goede haarklemmen mogen ontvangen die perfect zitten en absoluut niet kinderachtig zijn. Heel blij mee.

29 januari 2024

Antwoord van Mae Lilly

Hartelijk dank voor de mooie review, daar worden we héél blij van! We wensen u heel veel plezier met de geshopte items en hopelijk zien we u snel weer terug in onze shop!

Mooie haarklemmen

Mooie haarklemmen, goede kwaliteit!!
Producten komen overeen met wat er op de website staat.
Zeer snelle levering.
Leuk dat er een kadootje bij zit.

25 januari 2024

Antwoord van Mae Lilly

Bedankt voor de mooie review, fijn te horen dat u tevreden bent! Hopelijk zien we u snel weer terug!

Mae-Lilly

Keurig verpakt en goede kwaliteit…

Keurig verpakt en goede kwaliteit klemmen. Zakken niet uit. Ga hier vaker bestellen

11 januari 2024

Dag Marieke,

super om te horen dat je tevreden bent, daar doen we het voor! Veel plezier met de klemmen en hopelijk tot snel weer!

Dag Hannie,

super dat u blij bent met de haarklemmen, veel plezier ermee en hopelijk zien we u snel weer terug in onze shop!

Twee haarclips besteld

Twee haarclips besteld. Netjes verpakt en geleverd.

4 december 2023

Dag Anton,

dank voor het achterlaten van deze mooie review, daar zijn we erg blij mee! Hopelijk tot ziens!

Liefs.

GE-WEL-DIG

Snelle levering, mooi ingepakt, kreeg er zelfs een haarclip kado bij. Super mooie producten!! Helemaal blij mee.

27 oktober 2023

Geweldig

Ook super goede kwaliteit en snel gemaakt door ze! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Nogmaals bedankt dames🥰

8 oktober 2023

Na een foute retournering van de post…

Na een foute retournering van de post hebben ze mij het item opnieuw opgestuurd. Helaas kwam deze kapot aan, ze hebben deze dan onmiddellijk terugbetaald en het kapotte item mocht ik houden.

2 oktober 2023

Dag Keana,

hartelijk dank voor je review! Fijn dat je ondanks de strubbelingen rondom je bestelling toch een positieve ervaring hebt gehad en hopen we je binnenkort nog eens in onze shop te mogen verwelkomen :)

10/10

Snelle levering, klemmen zijn prachtig en ook heerlijk groot.

28 september 2023

Hallo Deborah,

dank voor je review, super om te horen!
Veel plezier met de bestelde haarklemmen en hopelijk tot snel weer in onze shop!

Goeie ervaring

Goeie kwaliteit producten en een grote gevarieerde collectie. Ook heel leuk ingepakt de producten en op tijd aangekomen :)

12 augustus 2023

Van harte aanbevolen!

Hele mooie en stevige haarklemmen, ook voor dun lang haar!
Een hele vriendelijke en adequate klantenservice.

Van harte aanbevolen.

19 augustus 2023

Dag Marianne,

hartelijk dank voor de mooie review, daar worden we heel blij van! Hopelijk tot snel weer in onze shop!

Haar clips

Prima service, bestelling snel geleverd en producten zoals verwacht

24 juli 2023

Hi Noor!

dank voor je review, fijn te horen dat je tevreden bent!
Hopelijk zien we je snel weer in onze shop!

Uitstekend

Artikel goed verpakt en dus beschermd tegen beschadigingen.

Artikel was exact zoals op de website omschreven.

23 juli 2023