Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste hundemad 🐾🤩 Vores William har bare ikke været vild med tørkost og kunne gå længe uden at spise, hvilket resulterede i at han bl.a. ofte kastede op og havde meget uregelmæssig afføring... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores hund er meget glad for maden og godbidderne. Hun har prøvet alle varianter af maden og er lige begejstrede for dem. Vi startede med mindre portioner, som gradvis blev øget og hendes mave klared... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun tilslutte mig samtlige andre positive anmeldelser angående MÆT. Vores lille gravhund er simpelthen den største kræsenpind. Vi har prøvet at blande alverdens lækre ting i hendes ellers kede... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel
  2. Veevoerfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Giv din bedste ven den mad, de fortjener: Et friskt, lækkert og næringsrigt måltid. MÆT Frisk hundemad er komplette måltider. Med frisk mener vi, at råvarerne - både kød og grøntsager - er friske og i god kvalitet. Vi tilbereder ingredienserne mildt, og maden skal opbevares på køl i dit køleskab. MÆT leverer frisk hundemad fra nordiske gårde lige til din dør. Nemt for dig og godt for din hund.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hundemaden er virkelig god og lavet af…

Hundemaden er virkelig god og lavet af gode råvarer. Vi er meget tilfredse og især vores hund.
Han vil dog ikke spise godbidderne.

4 januari 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at I er tilfredse med hundemaden, og ikke mindst at jeres hund er glad for den.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at godbidderne ikke falder i hans smag. Hunde har (ligesom os) deres egne præferencer 😉

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på.

Fuldt ud tilfreds

Vi har brugt Mæt igennem længere tid nu, og vores hund elsker det. Vi håber at I snart får fuldt sortiment igen.

8 januari 2026

Kære Pernille

Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det betyder meget for os at høre, at I har brugt MÆT gennem længere tid, og at jeres hund elsker det.

Vi forstår godt ønsket om, at hele sortimentet snart er tilgængeligt igen og vi arbejder på at få alle produkter tilbage hurtigst muligt.

Tak fordi du deler din oplevelse og for jeres tålmodighed.

MÆT 🐾

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg synes konceptet virker rigtig…

Jeg synes konceptet virker rigtig lovende, og kundeservice er utrolig hjælpsomme og venlige. Mine hunde er vilde med foderet! Normalt er de mega kræsne. Dejligt med et alternativt foder med rene råvarer i stedet for multiforarbejdet hundemad!
Nu mangler jeg bare ro i maven, om foderet nu også er frisk hver gang man åbner den næste pakke!

26 december 2025

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse – den betyder virkelig meget for os 🐶🙏

Vi er så glade for at høre, at både du og dine hunde er begejstrede for foderet, især når de normalt er kræsne. Det er præcis derfor, vi gør det, vi gør.

Endnu en gang tak for din tillid og for at dele din oplevelse 💚

De bedste hilsner,

18 december 2025

Kære Benedicte,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling fra mine to hunde 🐶 Den ene af mine hunde er meget kræsen, og vi har prøvet mange forskellige brands og fodertyper, som ikke har virket.. Men efter vi skiftede til MÆT, er madskålen altid tom! Vi blander halvt tørfoder og halvt MÆT, og de er begge helt vilde med det 😋

5 januari 2026

Kære Cathrine,

Tusind tak for din anmeldelse! 🥹🐶

Hvor er det skønt at høre, at selv den kræsne hund nu tømmer skålen, det er præcis sådan nogle historier, der gør os så glade! 😋

Det lyder som en rigtig god løsning at blande MÆT med tørfoder, og vi er virkelig glade for, at det fungerer så godt for hundene.

Tak fordi du anbefaler os, det betyder meget! ❤️

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Modtog datovarer forklædt som…

Modtog datovarer forklædt som “prøvepakke”. En af pølserne var utæt. Posen med snacks udløb 14 dage senere. Så en ret kedelig oplevelse, og min hund var heller ikke særlig vild med maden.
Leveringen gik upåklageligt.

30 november 2025

Hej Nanna,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og hvor er vi virkelig kede af at høre, at prøvepakken ikke levede op til forventningerne.

Det er bestemt ikke den kvalitet eller oplevelse, vi ønsker at sende afsted. En utæt pølse og varer med kort holdbarhed er selvfølgelig ikke i orden, og vi forstår godt, at det har været en kedelig oplevelse især når din hund heller ikke var begejstret for maden.

Vi er dog glade for at høre, at leveringen gik upåklageligt.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte, når noget ikke er som det skal være så kunne vi have rettet op på situationen med det samme, f.eks. ved at sende nye varer eller finde en løsning, der passer dig.

Vi håber, du vil give os en chance for at hjælpe, hvis du har lyst.

Super lækker kvalitet

Jeg har en meget kræsen hund, der kun gider at spise hvis maden er virkelig god. Det er maden fra MÆT! Ikke en eneste gang har hun takket nej, når hun har fået serveret MÆT. Det er så skønt!

Maden er af super lækker kvalitet og deres kundeservice er eminent. Vi har kun haft positive oplevelser. Alt i alt er vi meget begejstret for MÆT.

31 oktober 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse 🤍

Det gør os virkelig glade at høre, at selv en kræsen hund siger ja tak til maden fra MÆT – det er præcis derfor, vi gør os så umage med både smag og kvalitet 🐶✨

Og tusind tak for dine rosende ord om vores kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at I har haft gode oplevelser hele vejen rundt.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er meget taknemmelige for jeres tillid til MÆT 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kvalitet og en meget glad hund

Efter vi er skiftet til Mæts, kan jeg virkelig se en forskel på min hunds energi og pels. Det er tydeligt, at der er tænkt over ingredienserne, og det giver mig en god mavefornemmelse som hundeejer 🌱🐶

Kan varmt anbefales! …og så har de bare en helt igennem fantastisk kundeservice🥰👏🏼

19 december 2025

Kære Emilie,

Tusind tak for den fine anmeldelse! 🥰🐶
Det gør os virkelig glade at høre, at du kan se og mærke en forskel på din hunds energi og pels efter skiftet til vores foder.

Netop kvaliteten af ingredienserne og trygheden for dig som hundeejer er noget af det, vi går allermest op i 🌱

Og hvor er det skønt at høre, at du også har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os 👏🏼

Tak for anbefalingen og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 💚

MÆT Pets 🐾

Mæt mad

Varen er god til min hund, men jeg synes jeres hjemmeside er lidt besværligt og arbejder langsom, i forhold til andre hjemmesider jeg bruger

13 oktober 2025

Hej Joan,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at din hund er glad for vores mad.

Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med vores hjemmeside – det tager vi til os. Vi arbejder løbende på at gøre den hurtigere og nemmere at bruge, så din feedback er en stor hjælp.

Tak fordi du valgte os, og vi håber, du fortsat bliver tilfreds med vores produkter.

Team MÆT

Dårlig/for gammel hundemad

Jeg skrev til mæt kundeservice tirsdag d. 14 oktober, da jeg havde fået en dårlig og fordærvet pølse mad. De er ikke særlig behjælpelige og skriver bare at det kan ske. Nu har jeg siden da fået 2 pølser mere der var dårlige. Det er ikke særlig fedt at man kan risikerer at ens hunde bliver syge af maden man giver dem. Det værste er at mæt ikke gør noget ved dette og virker ligeglade med at deres kunder får dårligt mad til deres hunde. Overvejer at opsige mit abonnement hos mæt, da de tydeligvis ikke sætter en særlig høj standard for deres produkter.

22 oktober 2025

Hej Laura,

Vi er kede af, at du har haft den oplevelse, og at du føler, vi ikke har taget det seriøst – det gør vi skam.

Vi kontakter altid producenten, når vi hører om noget lignende, så de kan undersøge det nærmere.

Når der er tale om frisk mad, kan der desværre være flere årsager til, at noget går galt – fx hvis emballagen ikke har været lukket helt tæt, eller hvis opbevaringen har påvirket holdbarheden.

Vi har sendt dig nye ruller som erstatning, og vi gør altid vores bedste for at finde en løsning, når sådan noget sker – selvom det desværre ikke altid er muligt at gøre meget mere bagefter.

Venlig hilsen,
Team MÆT

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produkter er super - hunden elsker det

intet at sætte på selve produkterne - hunden elsker dem.
Har dog valgt at opsige mit abonnement, da jeg desværre oplevede ikke at modtage det jeg havde bestilt og I uden varsling sendte et andet (som hunden ikke er så glad for) OG så blev portionerne mindre til samme pris.

14 september 2025

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse og for din feedback.

Vi har under hele processen forsøgt at holde vores kunder opdateret: Vi sendte mails, så snart vi vidste mere, lagde opslag på sociale medier og sendte private beskeder, hvis visse varianter ikke længere blev produceret, så man kunne opdatere sin bestilling. Du skrev selv, at vi skulle annullere din bestilling, hvilket vi naturligvis gjorde.

Vi informerede også om, at nogle varianter ændrede størrelse fra 500 g til 400 g, men prisen forblev den samme, da kødpriserne generelt er steget. Vi er glade for at høre, at hunden stadig elsker produkterne, men vi forstår selvfølgelig din beslutning om at opsige abonnementet.

Vi takker for den tid, du har været kunde hos os, og håber, vi kan byde dig velkommen igen en dag.

Dårlig kundeservice

I har ikke kunnet levere, men har hele tiden sagt, at det kommer lige om lidt. Fair nok med leverings udfordringer, men man skal melde klart ud. Vi har fundet andet foder.

14 september 2025

Hej Pia,

Vi har løbende informeret om leveringsudfordringerne via mail, hjemmeside og sociale medier, men beklager hvis det ikke har været tydeligt for dig. Situationen er nu stabil, og vi har fået styr på udfordringerne.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen 🙂

Indbydende mad.

Da det er 1. gang jeres hundemad prøves (køb af prøvepakke), bliver det 4. stjerner. Vores hund kan lide den mad, der indtil nu er serveret for ham.
Da han ikke får jeres mad hver dag, går der et stykke tid før vi er nået alle pakkerne igennem.

24 september 2025

Hej Beth,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det glæder os meget at høre, at din hund allerede kan lide det, han har smagt indtil nu.

Vi forstår godt, at det tager lidt tid at komme igennem hele prøvepakken, og vi håber, at resten af varianterne også falder i god smag.

Når din hund har haft mulighed for at afprøve dem alle, vil vi meget gerne høre den endelige vurdering.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Der er alt for mange problemer med at…

Der er alt for mange problemer med at levere, og mangel på kommunikation, så jeg kan ikke anbefale MÆT. Det er for ustabilt, og nu stiger priserne så også lige 20%.

19 september 2025

Hej Pernille,

Tak for din feedback. Vi er kede af, at der har været problemer med levering og kommunikation – det var blandt andet på grund af en oprykning på fabrikken, som desværre påvirkede stabiliteten midlertidigt. Vi har nu fået styr på tingene.

Vedrørende prisændringen: Priserne stiger på 2 af vores varianter, da kødpriserne er steget – ligesom det sker hos mange andre. Dette sikrer, at vi fortsat kan levere friske og naturlige produkter af høj kvalitet.

Med venlig hilsen,

Hi Benjamin,

You’re absolutely right – we had a short pause because our factory unfortunately ran out of food. We’re very sorry for the inconvenience 🙏 The good news is that we’re fully stocked again and able to deliver as normal.

Best regards,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroværdigt firma – fordærvet mad, syg hund og ingen ordentlig refundering

Vores første levering fra Mæt gik fint, og vi havde fået vænnet vores hund, til maden. Men derefter blev det et mareridt.
Da vi skulle have næste levering, havde de pludselig intet lager, fordi alt deres mad var blevet dårligt. Vi måtte vente en uge på en ny levering – og da den kom, var alt igen fordærvet. Vores hund nægtede at spise det, og det lille hun spiste, gav hende dårlig mave.
Vi bad om en refundering, og fik lovning på en fuld tilbagebetaling. Først skete der ingenting. Da jeg fulgte op, fik jeg blot beskeden om at “vente”. Efter flere uger kom der så kun en halv refundering. Jeg har skrevet to gange (d. 26 og 29 august) for at få resten af mine penge tilbage – men de ignorerer mig fuldstændigt.
Mæt har ikke bare leveret fordærvet hundemad, de har også svigtet totalt i deres kundeservice. Det er både useriøst og utrygt. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her.

(Først da jeg skriver denne anmeldelse får jeg svar på min henvendelse d. 5 september)

4 september 2025

Kære Sigrid,

Vi er meget kede af, at du har haft denne oplevelse med os, og vi forstår godt din frustration.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke ignorerer dig. Du skrev til os den 4., og vi svarede allerede den 5., hvor vi samtidig forsøgte at refundere dig pengene. Desværre har der været nogle tekniske udfordringer, som har gjort, at du endnu ikke har modtaget det fulde beløb.

Vi er i direkte kontakt med dig om sagen og kan bekræfte, at du naturligvis vil modtage det resterende beløb. snarest muligt.

Vi er kede af at læse din anmeldelse, især da vi hele tiden har været i kontakt med dig og forsøgt at håndtere sagen så hurtigt som muligt.

Angående den udsolgte og fordærvede mad: Det er korrekt, at vi har haft udfordringer med vores leverandør, hvilket desværre betød, at vi i en periode både løb tør for varer og i ét tilfælde uheldigvis fik sendt mad afsted, der ikke levede op til standarden. Det har vi nu fået rettet op på sammen med leverandøren, så vi kan sikre, at det ikke sker igen.

Vi beklager de problemer, du har oplevet, og håber, at vi med tiden kan genvinde din tillid.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et par måneders rod giver frustration

Vi har en super kræsen hund, som vi siden han var hvalp, har kæmpet med at få til at spise. Da vi fandt mæt skete miraklet. Han spiser op hver dag. Derfor har vi i noget tid efterhånden bestilt mad og fået det leveret uden problemer. I april fik vi nogle ruller, der var dårlige. Efter kontakt fik vi lovning på et par ekstra ruller ved næste bestilling. 12 maj skulle denne bestilling afgives. Men alt mad var udsolgt. Efter kontakt med MÆT, blev jeg orienteret om, at fabrikken blev flyttet, så der først var mad igen i uge 26. Det var lang tid uden mad. Uge 26 blev til 27. Vi modtog endelig mad igen og de ekstra ruller. Vi har dog i denne ordre ikke synes kvaliteten har været, som den plejer. Maden splatter ud når man åbner rullen. Det virker fugtigt på den forkerte måde, mest kylling. Vi har nu en rulle tilbage, som ville svare til ankomst af næste bestilling. Men nu er der igen problemer med fabrikken, så ingen mad kan bestilles.
Update: Efter svar fra MÆT er det erkendelse af kvalitetsforringelsen, at produktionen er stoppet. Det værdsætter jeg og vi venter tålmodigt til vores hunds ynglingsmad igen er på hylderne. For produktet er super godt normalt og intet andet har kunne måle sig

7 augustus 2025

Kære Britt,

Tak for din feedback. Vi gør virkelig alt, hvad vi kan, for selv at få maden tilbage på lager hurtigst muligt. Som du også nævner, har vi desværre oplevet udfordringer med kvaliteten over længere tid, og det er netop derfor, vi er helt udsolgt lige nu.

Vi ønsker kun at levere mad, der lever op til vores høje standarder, så hundene får den bedste oplevelse – og derfor har vi valgt at sætte produktionen på pause, indtil kvaliteten er i orden igen.

Vi forstår godt, det er frustrerende, og vi beklager dybt de gener, det har medført. Vi arbejder hårdt på at få tingene i orden og takker for din tålmodighed.

Useriøst firma

Useriøst firma

5 augustus 2025

Kære Jens,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse og fået indtrykket af, at vi er useriøse – det er selvfølgelig det sidste, vi ønsker.

Vi står i øjeblikket midt i nogle uforudsete udfordringer med vores produktion, som desværre har påvirket både lagerstatus og levering – og det forstår vi kan give frustration. Vi arbejder hårdt på at få alt på plads igen hurtigst muligt, så vi kan leve op til både vores egne og vores kunders forventninger.

Hvis du har lyst til at dele mere konkret feedback, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – så vil vi gøre, hvad vi kan for at finde en løsning.

Cecilie

Lees meer over geverifieerde reviews.