Magazijnenverkoop Reviews 107

TrustScore 4 uit 5

4,0

Afgelopen week mijn aangekochte topper geruild voor een zachter exemplaar. Dit was geen enkel probleem. De service was fantastisch. De uitleg over de verschillende toppers was zeer goed en professione... Toon meer

Er waren kussens zoek geraakt bij de Post . Er Werdt direct Actie ondernomen en Nieuwe kussens werden toegestuurd en netjes thuis afgeleverd. Zeer Tevreden ..Zeer dankbaar voor het snel handelen... Toon meer

Ik wou 3 geven maar ik geen het de voordeel van de twijfel, in de hoop dat de producten allemaal van goede kwaliteit zijn. Ik wou 3 dingen retour sturen maar retour kosten zijn voor de klant(deze o... Toon meer

Ik heb twee kussens besteld van 50 X 60 CM nu is er 1 zwangershapkussen geleverd van 1,40 m, heb intussen weer twee kussens besteld, ben benieuwd wat er nu zal geleverd worden. Zeer slechte reklame h... Toon meer

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Onbeschofte, zeer onheuse bejegening

Zaterdag bestelde ik weer eens wat hier. Echter, realiseerde me later: typefout in mijn mailadres. Dus geen orderbevestiging/trackinginfo.
Mail gestuurd met beleefde vraag om alsnog alle info op juiste mailadres te mogen ontvangen. Betaalbewijs ING als bijlage meegezonden.
Maandag gebeld: kreeg dame aan de lijn die er ook niks mee kon, want "hij behandelt mailtjes thuis nu". Ok. Kreeg inderdaad reactie: "heeft u bestelnummer". Teruggemaild: nee, want ik heb dus geen orderbevestiging kunnen ontvangen. Ondoordachte reactie van Magazijnenverkoop dus. Kan gebeuren.
Nog eens 's middags gebeld: niet opgenomen.
Dan nog maar eens opnieuw een duidelijke totaalmail over de situatie incl weer betaalbewijs, en ook de beleefde vraag: belt u mij anders gewoon morgen even dat is toch makkelijker dan?
Krijg ik vanochtend een hele agressieve mail: wat wil ik met mijn mails en welke vraag heb ik eigenlijk. Men ziet geen recente bestelling op mijn naam.
Ik mail terug: ik heb toch betaalbewijs meegemaild gisteren, wat kan ik anders. Reactie weer: wij zien op uw naam geen order en ook ander mailadres. En u bellen doen wij niet.
Ik dan maar weer mailen: oh dus ik heb 28 euro betaald aan u en dat is het dan?
Reactie: wij snappen uw communicatie niet (oh really).
Wat bleek in hun laatste reactie dan eindelijk: op mijn bankafschrift staat de C (Cornelis) en bij mijn bestelling had ik roepnaam Niels gebruikt. Dus dat werpt men dan echt op?? En dat "andere" mailadres: ja dat was juist het punt vanaf begin. Ik had typefout gemaakt!
Totaal onnodig een klant te verliezen door zo'n onzorgvuldige, slordige, onbeschofte, vervelende bejegening van een klant die netjes probeert iets opgelost te krijgen. En zelfs aanbiedt: laten we dan even bellen.
Eigenlijk dit zo op dit beroerde niveau nog niet eerder meegemaakt.
Men begreep best wat ik vroeg uiteindelijk, maar iemand had een rothumeur en leeft dat op klant uit. Extreem onprofessioneel.

Update na reactie: oh dus als ik begin met betaalafschrift mailen, met alle naw gegevens en alle betaalinfo (nota bene met tijdstip betaling vermeld), dan kunt u geen order vinden? En als ik netjes erbij zeg dat ik typefout in mailadres had gemaakt, vraagt u om bestelnummer (ja die had ik dus niet) en kunt u niet bedenken dat ik om bv trackinginfo vraag?

U bent slordig met de feiten.
En mijn mails waren niet dit weekeinde, maar maandag en dinsdag, telefonisch was u onbereikbaar voor service en u bleek de vraag gewoon niet te snappen.

Mijn vraagmails waren heel zakelijk. Uw reactie was eerst : weet u bestelnummer, dus ik dacht deze persoon heeft niet goed gelezen dat dat juist het probleem is door typen bij mailadres order. Dus nog maar uitgelegd.

Mijn irritatie begon pas toen u vanmorgen per mail tegen mij uitviel zonder enige grond. Wat was dan mijn vraag?

Ja sorry hoor, dat was voor iedereen met normaal verstand toch duidelijk? En als klant mag ik ervan uitgaan dat u met wettelijk betaalbewijs en naw gegevens direct de order moet kunnen vinden. Met de digitale middelen die er al even zijn zeker.

Als u dan begint over verschil roepnaam/doopnaam, tja wat moet ik daar nog over zeggen.

U wekt op mij sterk de indruk dat u chagrijnig was doordat u even 1 millimeter dieper moest graven dan normaal. En dat nog wel voor een klant..

En dan had ik nog altijd excuses geaccepteerd. Kan een keer gebeuren, misstappen in service.

Het kan zijn dat u geen groot licht in administratie bent of in vragen goed lezen en begrijpen, maar dan nog ga je geen klant afblaffen die een op zich simpele vraag stelt en daarbij alle informatie geeft.

Dan bel je inderdaad even (wat ik had aangeboden), en zorg je dat in goede sfeer de zaak wordt afgerond.

En ik ben niet verantwoordelijk voor gebrekkige klantenservice/contactmogelijkheden.

Excuses dat ik niet kruipend van Arnhem naar uw kantoor ben gekropen met een bloemetje en met de voor u kennelijk uiterst complexe vraag, of u alstublieft even mijn order op het goede emailadres wilde zetten gezien mijn typefout.

27 mei 2026

Beste Niels,

Deze review valt me erg van u tegen. U heeft in het weekend vijf losse mails gestuurd waaruit geen van alle was op te maken wat u wilde weten.

Nadat ik meermaals had gevraagd of u onder een andere naam had besteld, kwam de aap uit de mouw toen ik de honderden bestellingen op het bedrag had gefilterd. U heette geen Cornelis maar Niels. Dat is lastig zoeken, kan ik u vertellen.

Ook heeft u met een totaal ander e-mailadres besteld dan het adres waarmee u ons mailde.

Ik denk dat de lezers mij vast zullen begrijpen, alleen al door de manier waarop u deze review heeft opgebouwd.

Het spijt ons dat u ontevreden bent. U heeft helemaal gelijk dat ik een rothumeur kreeg van de onvriendelijke toon in uw mailtjes.

UPDATE:
Ik krijg elke keer als u uw review aanpast een mailtje, en ook nu weer past u uw review 3x aan nadat ik gereageerd heb. Wij zijn het erover eens dat we het oneens zijn, en ik laat het hierbij.

IVermijdk

Ik zal absoluut nooit meer bij dit bedrijf bestellen. Ik verkocht kussens van hotelbedkwaliteit en toen ik ze opende, waren ze niet beter dan de kwaliteit van een hondenmand. Ik heb ze geretourneerd, maar ik kreeg geen tegoedbon en moest verzendkosten betalen om ze te ontvangen en te retourneren. Geen reactie op mijn klacht! Vermijd!

4 november 2025

Rare theedoeken

Onlangs bestelde ik blauwe en groene geruite theedoeken. Bij het uitpakken ontdekte ik al een enorm verschil in textuur. De blauwe zijn glad, dun en soepel, de groene zijn dik en stug. Ik heb ze inmiddels meerdere keren gewassen, het verschil is gebleven.
Raar toch? Het zijn dezelfde theedoeken, alleen andere kleur.
En ook geen antwoord gekregen over mijn mail hierover. Ik ben uiterst ontevreden.

José Koning.

Op 3 februari nogmaals gemaild en weer geen antwoord gekregen. Een foto van de theedoeken gemaakt die inmiddels vaak genoeg gewassen zijn, maar een hele rare vorm aannemen: Aan één kant rimpelen ze in elkaar, heel raar. Ik vraag me af: ben ik echt de enige met deze klacht?

13 mei 2025

Hoi José,

Ik heb zojuist uw mailtjes gezien, dank daarvoor. Door een interne miscommunicatie is uw bericht tijdens mijn vakantie niet goed opgevolgd, waardoor ik helaas pas een week later kon reageren. Mijn excuses voor het ongemak.

Ik heb u zojuist gemaild!

Magazijnenverkoop

Het is dat ik 1 ster moet geven maar ze…

Het is dat ik 1 ster moet geven maar ze verdienen er geen 1. Bestelling geplaatst ontvangen niet wat ik ervan verwacht dus retour gestuurd toen begon de ellende retour geweigerd ik gemaild kreeg ik te horen dat mijn retour gewijgerd was omdat ze het niet hadden ontvangen zeiden ze terwijl mijn track en tracé wat anders zei was allang bij hun terug maar ik kreeg mijn geld dus niet terug. Ze zouden het product terug sturen week gewacht geen product. Opnieuw contact weten ze nergens van dat het retour gestuurd zou worden daarna willen ze dat ik opnieuw retour aanvraag wat een belachelijk bedrijf misschien moeten ze er eerst voor zorgen dat ze hun zaakjes administratie enz op orde hebben heel bijzonder dit. Nog nooit mee gemaakt

22 maart 2025

Beste anonieme reviewer,

Ik ben de persoon die normaal gesproken de retouren verwerkt en klantvragen beantwoordt. Ik was drie dagen afwezig, en in die tijd heeft een onervaren collega deze taken overgenomen.

Omdat u deze review anoniem hebt geplaatst, kan ik niet met zekerheid achterhalen om welke retour het ging. Wel heb ik een vermoeden. Helaas kon ik uw retour niet verwerken, omdat er geen enkele informatie bij het pakket zat waarmee we konden achterhalen van wie het afkomstig was. Geen naam, geen adres, geen bestelnummer. Dit gebeurt helaas vaker bij bestellingen via Bol. In zulke gevallen wachten we meestal tot de klant zelf contact opneemt, zodat we het direct kunnen oplossen.

Mijn excuses als uw ervaring hierdoor slecht was. Naar aanleiding van deze situatie ga ik een intern document opstellen om te zorgen dat we dit soort gevallen in de toekomst beter kunnen afhandelen.

Magazijnenverkoop