Jeg følger altid Maggie’s Gemakker på Instagram, og handler der osse. Den fineste service og vejledning får jeg, hver eneste gang. Senest købte jeg en fødselsdagsgave til en kær veninde - gaven kom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg følger altid Maggie’s inspirerende stylinger, og handler der osse❣️ Har netop købt en fødselsdagsgave, der ikke blot kom dagen efter bestilling, den var osse pakket smukt ind, og gaven faldt li... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig god service, både når man besøger butikken og når man handler online. Kan kun give 5 stjerne, og de varmeste anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟
Bedrijf heeft geantwoord
Min favorit webshop er uden tvivl maggies gemakker⭐️ Hver dag åbner jeg spændt IG for at se, hvad Vita og Steve har af lækker inspiration🤩 Jeg elsker de piv lækre brands, og hvordan man kan mix og ma... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Maggies gemakker er et hyggeligt fashion-univers for alle kvinder. Vi har et mix af lækre brands, og sælger tøj som er ægte garderobe-skatte. Vi styler og giver inspiration på vores Instagram @maggiesgemakker Tøj skal bruges, ikke hænge i skabet.
Jyllandsgade 14, 9520, Skørping, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tak for hjælp med tøj til min figur. Samt hygge stemning i butikken med hvide bobler og kage👌👏❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Maggiesgemakker
Endelig kom jeg fysisk i Maggiesgemakker og jeg blev på ingen måde skuffet. Det er skønt at opleve, sådan et fantastisk univers IRL😍
Betjening og udvalg er perfekt😍TAK for et fint besøg😍
Annemette Mogensen Gørding

Antwoord van Maggiesgemakker
Jeg følger altid Maggie’s Gemakker på Instagram, og handler der osse.
Den fineste service og vejledning får jeg, hver eneste gang.
Senest købte jeg en fødselsdagsgave til en kær veninde - gaven kom dagen efter bestilling, var smukt pakket ind, og allerbedst, gaven faldt lige i min venindes smag❤️
Vi skal ned og besøge Vita i hendes fine butik inden længe🥰

Antwoord van Maggiesgemakker
Jeg følger altid Maggie’s inspirerende stylinger, og handler der osse❣️
Har netop købt en fødselsdagsgave, der ikke blot kom dagen efter bestilling, den var osse pakket smukt ind, og gaven faldt lige præcis i fødselarens smag.
Jeg får altid den fineste vejledning og ALT hvad jeg har købt har passet, snart skal min veninde og jeg ned og besøge Vita i hendes lækre biks❤️

Antwoord van Maggiesgemakker
Min absolutte ynglings butik/webshop. Har handlet hos Maggiesgemakker de sidste fem år, og elsker deres univers. De har det lækreste tøj i rigtig god kvalitet som holder år efter år. Der er altid god service både ifht kommunikation og hurtig levering. Og så kan man altid finde masser af god inspiration på IG⭐️

Antwoord van Maggiesgemakker
Kun positivt og sige om denne butik - de yder den mest fantastiske service 🥰

Antwoord van Maggiesgemakker
Altid en helt igennem fantastisk service ⭐️
Altid et bredt lækkert udvalg ⭐️
Altid en helt igennem fin og god kommunikation med kunderne - altid hurtig respons ⭐️
Super venligt personale ⭐️
Personalet er imødekommende og hjælpsomme og giver ærlige råd om tøj mm i butikkens udvalg ⭐️
Absolut en af mine ynglings webshops 🩶

Antwoord van Maggiesgemakker
Maggies gemakker giver den bedste inspiration på instagram 🙏🏻 super lækre brands ❤️ kæmpe fan ❤️ en stor anbefaling herfra 🫶🏻

Antwoord van Maggiesgemakker
Det fedeste tøj. 🤩 Altid super inspirerende og bedste service. 🥷 Ninja hurtige til at sende og aldrig nogen problemer, hvis man har fortrudt sit køb . ELSKER at handle i Gemakkerne ❤️

Antwoord van Maggiesgemakker
Handlet online flere gange, og er utrolig tilfreds. Også har de den allerbedste bedste Instagram med masser fin inspiration

Antwoord van Maggiesgemakker
Den hyggeligste butik med det bedste udvalg af lækre sager og den mest fantastiske betjening 😍🤩 det er altid dejligt at komme i Maggies Gemakker 💕

Antwoord van Maggiesgemakker
Altid den bedste kundeservice, tidlig morgen eller sen aften, hurtig ekspedition - og altid med samme varme om det er en top eller større ordre ❤️ Jeg er nødt til at besøge den fysiske butik en dag og hilse på 🥰

Antwoord van Maggiesgemakker
Her får man altså den fineste service. Sødeste personale der er meget hjælpsom. Kan klart anbefales

Antwoord van Maggiesgemakker
Maggie’s er min yndlings butik og webshop! De har de fedeste styles og er den største inspiration. De viser tøj til alle størrelser og det er cool.
Derudover yder de den bedste service, både i butik, på webshoppen, men også på Instagram! De svarer altid og er altid så søde og hjælpsomme. Man modtager altid hurtigt sine varer. Tak for jer! ♥️

Antwoord van Maggiesgemakker
Jeg vil til en hver tid anbefale skønneste MaggiesGemakker 🌸 fantastisk personlig service ☀️ lækre mærker 🦋 en masse skøn inspiration 🌻 hurtig levering 🩵 🩷

Antwoord van Maggiesgemakker
Der er noget helt særligt ved den kærlighed og dedikation, I hver især lægger i jeres arbejde. Jeg oplever, at jeres daglige tryouts og styling altid er gennemtænkte, inspirerende og aldrig bare et spørgsmål om salg. I tænker på, hvordan tingene kan mikses med det, man allerede har i sin garderobe, og det gør det hele ekstra spændende. 🥼🎽🧥🧣🧢🧦
Jeg må indrømme, at jeg ikke er den store webshop-shopper, så jeg kører gerne de 70 minutter for at blive betjent og vejledt af jer. Hver gang bliver jeg mødt med varme, venlighed og hjælpsomhed – uanset om jeg køber lidt eller meget. Jeres butik oser af hygge, og man kan gå rundt, snuse, prøve og få serveret en dejlig kaffe, mens man tager sig tid. ☕️
Det er en helt anden oplevelse end at blive presset til at købe noget, som man ikke har lyst til.
Jeg har haft en følelse af, at jeg ville være utro, hvis jeg træder ind i en anden tøjbutik – men skulle fristelsen være der, ender jeg altid med at vende hjem og bestille hos jer. 🎁
Vores forhold startede under corona, og det var kærlighed ved første blik. Jeg håber virkelig, vi kan fortsætte med at handle sammen i mange år fremover.
Tak for jer og for alt, hvad I gør – I er helt unikke!
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Antwoord van Maggiesgemakker
Min favorit net shop, super inspirerende og de er bare så gode til at vise tøjet frem og hvordan det kan styles, elsker det og så sende de tøjet super hurtigt

Antwoord van Maggiesgemakker
Service ud over det sædvanlige👌
Super inspirerende stylinger og mange af dem👌 Fortsæt fortsæt fortsæt❤️

Antwoord van Maggiesgemakker
Lees meer over geverifieerde reviews.