Magify

1. Film- en videoproducer
  2. Apparatuurverhuurbedrijf

Magify maakt jouw betaalbare, authentieke trouwfilm en reisvideo volledig naar wens. Plan nu jouw trouwfilm of reisvideo online!

Aftermovie huwelijk

Een heel mooie aftermovie van onze huwelijksdag gekregen! De mooiste momenten geselecteerd en gezorgd voor een perfecte herinnering aan onze mooiste dag. Vlotte en snelle communicatie, een aanrader!

26 juli 2022
Logo Magify

Antwoord van Magify

Enorm bedankt voor de mooie feedback! Wij wensen jullie nog veel genot nog van jullie trouwfilm!

Knap werk!

Ontmoet boven op den berg op skireis, weekje samen geskied en dan een prachtige aftermovie gemaakt, danku en tot eens in het labo e 😉

5 april 2022
Logo Magify

Antwoord van Magify

Heel fijn om te horen dat de reisvideo jullie beviel!

Een echte aanrader!

Prachtige montage van een mooie aftermovie van een onvergetelijke reis naar de Paanse Pyreneeen! Om af en toe eens met een glimlach naar terug te blikken, zalig! Goeie, vlotte, vriendelijke service voor een goeie prijs! Een echte aanrader!

30 maart 2022

Aftermovie doopfeest

Mooie en blijvende herinnering aan het doopfeest van ons kleinkind. Leuk om te delen met vrienden en familie ! Perfecte beeldkeuze, muziek en montage zodat je het moment steeds weer kan herbeleven in een paar minuten. Een aanrader !

29 maart 2022

Beelden vastleggen is iets wat vaak…

Beelden vastleggen is iets wat vaak vergeten wordt en al zeker als er geen materiaal voor is of de kennis om het tot leven te brengen. Magify biedt voor beiden een oplossing met mooie resultaten.

28 maart 2022

absoluut een aanrader.

Na een heerlijke skireis kon ik nog meerdere keren opnieuw genieten van de mooie herinneringen na het bekijken van de aftermovie.
Absoluut een aanrader voor wie graag nog eens van een mooie reis of evenement wil genieten.
veel leuker dan honderden foto's waarmee je toch vaak niets meer doet.

28 maart 2022

Voor het maken van mijn eindwerk wou ik…

Voor het maken van mijn eindwerk wou ik een tastbare herinnering van het eindresultaat. Het filmen met mijn camera(gopro) kon ik zelf doen, maar het ontbrak me aan tijd en de kennis om in zo’n korte tijd een degelijke video van te maken zoals Bert dat deed. Hij gaf me ook inspraak in de manier van montage van al de beelden. Dit leidde tot een mooie aftermovie wat een fijn aandenken is voor de patiënten die hadden deelgenomen en voor mezelf uiteraard. Bij deze nogmaals dank!

25 maart 2022

Super originele aftermovie

Super originele aftermovie. Een blijvende herinnering aan de mooie momenten die wij meemaakten op onze huwelijksreis. Contact met de eigenaar Bert verliep zeker vlot. Snelle verzending van de go pro en eenvoudig gratis terugsturen. Fantastisch!

24 maart 2022

Bert heeft een heel originele visie op…

Bert heeft een heel originele visie op hoe beeldmateriaal moet gemonteerd worden. Zijn idee is uniek en valt zeker aan te raden bij de mensen! De beelden van ons familiefeest zijn een mooie blijvende herinnering.

23 maart 2022

Top service

Top service! We huurden een gopro tijdens onze reis naar Frankrijk en haalden enorm veel plezier uit het maken van de filmpjes. Achteraf kregen we binnen de week ((sneller dan verwacht)) een machtige aftermovie. Het is zeker een meerwaarde en zalige herinnering aan onze reis. Wij zijn alvast superfans en zullen de diensten van Magify zeker nog gebruiken.

21 maart 2022

Aftermovie

Een mooie herinnering aan een geweldig feest. Zeker aan te raden om belangrijke momenten voor altijd bij te houden.

21 maart 2022

Mooie aftermovie

Heel eerlijke prijs. Heel mooie aftermovie achteraf kunnen verkrijgen zonder dat ik er iets aan moest doen.
Een aanrader!

16 maart 2022