Opdaterer lige nedenstående anmeldelse, og beklager tiden jeg har lodet den stå i sin negative udformning. Dog var situationen ikke tilfredsstillende. Jeg synes det er dyrt at vi betaler 500kr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har flere gange haft akut behov for teknisk hjælp til mit firmawebsite - og Magio (tidl. WP Troldmanden) leverer bare HVER ENESTE GANG - lynhurtigt - og med en helt fantastisk venlighed, imødekomm... Toon meer
Magio hjalp os med at bygge en ny hjemmeside op for bunden. Vi havde mange krav og specifikationer, som alle blev opfyldt. Det inkluderede blandt andet et nyt visuelt udtryk, mange nye funktionali... Toon meer
Bedste anbefaling herfra. Efter en hacket hjemmeside var min WP helt død - og jag havde desværre ikke en backup. En mail til troldmanden, som så fik koder til WP og efter ganske kort tid var... Toon meer
Vi er din digitale playmaker ⚽ Hos Magio laver vi hjemmesider, grafisk design og udvikling med personlighed. Løsninger, der ikke bare ser godt ud, men som fungerer i virkeligheden. Vi er rodfæstet i WordPress, men vi nøjes sjældent med standardløsningen. Vi designer og udvikler hjemmesider og webshops fra bunden, bygger specialfunktioner og integrationer og sørger for hosting, drift og support bagefter. Og vi stopper ikke ved skærmen. Vi hjælper også med den visuelle identitet hele vejen rundt: logoer, magasiner, brochurer, annoncer, emballage og alt det andet, der får en virksomhed til at hænge sammen visuelt. Vi er et lille bureau i Kolding med kort vej fra idé til handling og tæt kontakt hele vejen. Det ligner magi. Det er bare godt håndværk ✨
Fynsvej 109, 1 sal, 6000, Kolding, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Tak for hurtig og god service. :-)
Hurtig og professionel. Ham kan i roligt bruge. Ingen overraskelser med prisen.
Glad 😁. Problemer med hjemmesiden blev løst med en smule tålmodighed. Jeg er MEGET glad
Bedste anbefaling herfra.
En mail til troldmanden, som så fik koder til WP og efter ganske kort tid var siden oppe igen og 100% uden datatab.
Prisen var fantastisk fair og kommunikationen super.
MANGE tak til WP Troldmanden der får min ubetingede anbefaling.
Lyn hurtig og effektiv hjælp med vores hackede hjemmeside. Kan helt sikkert anbefales..
Vi blev hacket, og han hjalp os med det samme både dag og aften. Selvom hackerne ikke lige var til at slippe af med, så holdt han aftalte pris.
Vi kan kun sige hurtig, effektiv, dygtig og stærkt anbefalingsværdig
Jeg fik løst mit problem på 30 minuter. Meget kompetent og effektiv service.
Vores netmagasin NaturGuide.dk loadede tungt. Wordpress Troldmanden testede sitet og fandt hurtigt forslag til forbedringer. Indenfor få timer var sitet mærkbart hurtigere!
Dejligt med lidt hjælp, der fik rettet en lille fejl til vupti, som ellers ville ha kostet en bondegård hos vores egen webudvikler.
Virkelig go hjælpsom service, tusind tak