Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har de sidste par uger købt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et døgn efter bestillingen. Et særligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I går, ved frokosttid, stillede jeg et spørgsmål i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjælpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda ble... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en stærk magnet med krog til at hænge på sikkerhedsdør, så den kunne bære sæson-kranse. Var i tvivl i forhold til, hvilken magnet, jeg skulle vælge. Skrev til kundeservice og fik virkelig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har et stort sortiment af magneter og samtidigt også en fyldestgørende beskrivelse af hver magnet. Jeg har handlet hos dem 3 gange og har lige lavet en ny bestilling. Alt har forløbet glat, jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kantoorbenodigdheden winkel
  2. Cadeauwinkel
  3. Hobbywinkel
  4. Woonwinkel
  5. Industriële apparatuur leverancier

Geschreven door het bedrijf

Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til børn. Fang os døgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.

4,8

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nemt

Nemt, sikkert og hurtigt :)

12 april 2024

Hej Jesper,

1000 tak for de 5 stjerner - det betyder meget for os at vide, at alt gik som ønsket med din bestilling og levering. Jeg håber, at du har fundet på en smart løsning med de forskellige stærke magneter :) Hav en skøn dag, og på glædeligt "gensyn" en anden god gang, hvis du får brug for flere magneter.

Mia, Magnetz.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når jeg bliver opfordret med en spam…

Når jeg bliver opfordret med en spam mail , så vil jeg altid give 1

15 april 2024

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse, selv om jeg er ked af at høre, at du føler dig provokeret af vores servicemail. Den handler mest af alt om, at vi skal sikre os, at du er glad for dine magneter, og at vi gerne vil hjælpe dig, hvis noget ikke fungerer med dit magnetprojekt, så det gør mig ondt at modtage 1 stjerne for noget i en servicemail, der fylder meget lidt i det samlede billede. Det trækker jo vores score ret meget ned i det samlede billede og skræmmer andre kunder at købe fra os, selv om det ikke er selve købsoplevelsen, du anmeldelser.

Jeg håber meget, at du er tilfreds med dit køb, og at alt gik fint med en hurtig levering. Og så håber jeg, at du har lyst til at enten ændre din anmeldelse, så den handler om din købsoplevelse, eller at du har lyst til at fjerne den igen, hvis ikke du er fan af TP. For vi gør meget ud af at give den bedste service, og den ene stjerne gør derfor ekstra ondt, når vi blot forsøgte at sikre os, at alt var i skønneste orden.

Hav en skøn dag.

Mia, kundeservice

Hurtig og god levering.

Hurtig og god levering, måske lidt dyrt, nå pakken vejede ganske lidt.

9 april 2024

Hej Frode,

1000 tak for din anmeldelse. De 5 stjerner varmer meget, og vi er glade for, at din bestilling kom hurtigt frem :) Vi er lidt atypiske med vores varer, fordi få magneter vejer meget lidt, og fragtselskaberne tilbyder kun priser fra 500 gram. Så jeg håber ikke, at det overskygger det andet ved din oplevelse. Og ellers er du velkommen forbi i Glostrup og hente selv en anden god gang :)

Hav en skøn dag.

Mia, kundeservice

God oplevelse

Overskuelig hjemmeside, stadig nemt at bestille og betale. Varerne kom hurtigt og indenfor den oplyste tid. Alt i alt en god oplevelse 👍

12 maart 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Leverig dårlig

Købe nogen meget lække magnet til mit køleskab god kvalitet.

Men det er ring fragt de har GLS betale 75 kr. for at få hjemme leverig de kun let put bakke ind i post Kassen eller kom forbi som de nok gør som man så i TV2’s dokument er førtidspension

Håbe i skrift til PostNord, dao eller bring derfor kun 3 star

15 maart 2024

Hej Julie,

1000 tak for din feedback. Den er meget værdsat! Vi er lige skiftet fra Postnord til GLS, fordi vi oplevede en nedgang i service og leveringssikkerheden med Postnord, så vi spurgte vores kunder ind til, om de ønskede et alternativ. Og efter at have kørt meget mere stabilt med GLS end Postnord i en periode, valgte vi at skifte helt for at kunne give den bedste service.

Derfor er det virkelig trist, at du ikke har kunnet mærke dette som en forbedring.

Vi har også UPS som fragtvalg, men det er endnu dyrere, da det er expressfragt. Og Postnord kostede det samme til døren, som GLS gør. Jeg håber derfor, at du har lyst til at handle hos os igen en anden god gang. Og jeg kan anbefale at måske købe sammen med familie eller venner, for der er gratis fragt allerede v/500 kr., eller at du kan finde en venlig nabo, som kan hente en pakke for dig i pakkeboksen. GLS må nemlig ikke levere til postkassen, medmindre du har en FLEX aftale med dem.

Hav en skøn dag :)

Mia, Kundeservice

Alt perfekt

Hurtig levering i fin indpakning. Meget stærke magneter og flot ramme. Kan bestemt anbefale dem!

13 maart 2024

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse. Varerne svarer til beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg har købt derfra tre gange nu uden problemer.

11 maart 2024

UG her fra

Fandt lige de magneter jeg skulle bruge. De er så stærke til bare en 20 krone. Kom med hurtig levering lige til min PakkeShop UG HER FRA

6 maart 2024

Super nemt og hurtigt✨

Jeg bestilte mandag aften og havde allerede magneterne onsdag. Fik printet et billede på nogle magneter til at sætte på bilen. De holder mega godt og ser fantastiske ud. Kæmpe slay✨

4 maart 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.