Magnussen Optik Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I dag har jeg hentet nye solbrilller hos Magnussen Optik, som jeg har været kunde hos de sidste +20 år. Om det er solbriller, sikkerhedsbriller eller hverdagsbriller, så skuffer de aldrig. De leverer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har som kunde hos Magnussen Optik gennem mange år, altid været tilfreds med den venlige og professionelle måde de behandler en. De sidste par briller jeg købte her i foråret er helt perfekte.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Både Kenn og Anette er meget dygtige, engagerede, imødekommende OG empatiske. De giver sig god tid og gør sig umage. For mange år siden lavde Kenn mine første flerstyrkebriller, som bare funger... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så har jeg endnu en gang købt briller hos Magnussen optik. Super professionel betjening og rådgivening, og med venlighed, overskud og humor. Alt klappede, og brillerne kom tidligere end forventet. Jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Oogheelkundig centrum
  6. Optometrist
  7. Zonnebrillenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Magnussen Optik er privat ejet og drives af Anette og Kenn Magnussen. Butikken har siden 2006 ligget i hjertet af Ishøj, syd for København, centralt på SydKysten Vores formål er at levere briller og kontaktlinser professionelt og altid i høj kvalitet. Vores holdning er klar: Vi leverer kvalitets optik! Vi sikrer, at vores sortiment af stel, glas samt kontaktlinser, altid er tilpasset dit behov og vi gør altid vores yderste, for at du bliver tilfreds. Synsprøven og kontrol af dine øjne er grundig og omhyggelig. Magnussen Optik har valgt at have danske brillestel-designere i butikkens sortiment, som afspejler kvalitet samt det ypperste inden for design og nytækning. Følg os på Facebook og Instagram Velkommen i vores butik!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prøv et besøg hos Magnussen Optik

Det er mindst 20 år siden, at jeg første gang benyttede Magnussen optik og havde en oplevelse af, at blive både hørt og set, hvilket gjorde at jeg ikke har været hos andre optikere siden.
Der bliver ikke sparet på den tid, hvor synstesten foregår ... Ej heller den tid, hvor der bliver taget højde for både pasform og kundens personlige look .

8 augustus 2025

Kære Gerd.
Ja, sikke tid går i godt selskab :-)
Vi er rigtig glade for at læse din anmeldelse af os i Magnussen Optik. Dejligt du skriver om det at blive hørt og set, for det er "spot on" på det vi gerne vil og derfor, vi har vores butik.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid meget hjælpsomme og venlige i…

Altid meget hjælpsomme og venlige i butikken.

3 juni 2025

Hej Tina.
Tak for din anmeldelse af Magnussen Optik ! og ja, vi har det med dig og alle vores andre glade kunder, som værdsætter os, en god service, en snak og høj faglighed.... viser at det er dejligt at får gæster i vores butik og vær et godt menneske imellem mennesker.

Dygtigste optiker og brilledesigner

Jeg har prøvet flere optiker, men ingen så dygtig som Kenn Magnussen hos Magnussen Optik. Jeg er nu blevet fri for hovedpine og spændinger i øjnene. Jeg har fået både kontaktlinser og briller hos Magnussen optik. Det eneste jeg fortryder, er jeg ikke blev anbefalet ham før!

14 juli 2025

Hej Anja.
STOR TAK for din fine anmeldelse af vores butik.
Det har og er en stor glæde, at vi har kunne hjælpe dig, for sikke en frustration du kom ind med første gang, du besøgte os.
Så det at du ville skabe mere tid til dig selv, uden træthed i hovedet, finde den rigtige brille fra Lindberg, var åbningen.
Så løsningen var, at du ville have løst din udfordringen OG VI tog det tekniske ansvar for at det ville virke, var nok der hvor du "gav slip", på VORES ansvar. Dejligt at du ville give os lov og mulighed til at hjælpe dig !
Mange hilsner Anette og Kenn Magnussen

Kære Kenn & Anette

Kære Kenn & Anette
Tak for altid at tage mine øjne alvorligt, og vise mig hvad en god brille/rette glas kan hjælpe mig med. Mit syn er blevet meget mere roligt og klart efter jeg har fået prisme i mine glas. Jeg ved ikke hvad prisme er, andet end det giver mig et roligere syn og et mere klart syn og bedre læsefælt. Til sidst vil jeg bare sige at solbrillen, er den bedste solbrille jeg nogen sinde har haft, de for øjnene til at slappe af i solskin. Derfor fortjent 5 stjerner og stort tak.
Hilsen Søren

10 juli 2025

Hej Søren.
Stor tak for din fine anmeldelse af vores butik, og vi er glade for at kunne hjælpe dig.
Vi har jo lavet briller til dig før, men i 2022 besluttede vi at implementere AVA digitaliseret synsprøvesystem, der måler synsstyrker med en nøjagtighed på 0.01 dioptri i forhold til den konventionelle måde på 0.25 dioptri.
Alt det gør, at vi meget mere præcist kan måle samsynsproblemer og netop korrigere og producere brilleglas ultra præcist.
Ved at indsætte prismer, som du har fået nu, skaber vi en bedre koordinering imellem din øjne, bedre udholdenhed ved pc arbejde, som du mærker, bliver væsentlig bedre.
Endnu engang stor tak for din fine anmeldelse.
Anette og Kenn

Bare den bedste

Jeg har et meget udfordrende synshandicap, som har voldt problemer og givet anledning til frustration. Magnussen optik har i årevis været de eneste der kunne hjælpe. Jeg ville lige anbefale Magnussen optik igen. Når man er kunde her bliver man taget seriøst og de giver sig tid. Man føler sig prioriteret, og i trygge hænder, og fagligheden er uovertruffen.
Tak for ikke at give op. 🩷

14 mei 2025

Antwoord van Magnussen Optik

Hej Susanne. Tak for din anbefaling af vores butik. Vi er glad for at kunne hjælpe dig med at fjerne dit dobbeltsyn og sikre at du kan holde ud at se på alt det du lyster uden anstrengelser.
Mange tak .-)
Anette & Kenn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I’ve had a fantastic experience with…

I’ve had a fantastic experience with Magnussenoptik! I’ve bought three pairs of glasses from them—two for myself and one for my sister—and I couldn’t be happier. Kenn and his wife Anette are quite friendly, welcoming, and truly great at what they do. They take the time to understand your needs and offer helpful, honest advice without any pressure. The service is always personal and professional, and the quality of their glasses is excellent. Highly recommend!

19 november 2024

Antwoord van Magnussen Optik

Hi Stephen. Thank you for a really lovely recommendation, and it is and has been a privilege to help you and your sister. We thank you many times and welcome you back to the store at any time.
Best Regrads Anette og Kenn

Kære Kenn og Annette

Kære Kenn og Annette
Tusind tak for en super god service og oplevelse. Det er dejligt med al den hjælp og erfaring der gjorde vi kunne få to sæt briller og den rigtige brille valg til vores datter. Det var det helt rigtige. Mange tusinde tak for alt det I gjorde for vores datter.

15 april 2025

Antwoord van Magnussen Optik

Kære Halim. Tak for din fine anmeldelse og vi er altid glade og taknemmelig for at kunne hjælpe din datter og Jer. Og sikke flotte Lindberg Kids brillestel vi sammen fik designet, som helt sikkert vil holde til et aktivt børneliv. Mange hilsner Anette og Kenn

Kære Kenn og Anette

Kære Kenn og Anette

Maja og jeg vil gerne sige tusind tak for god behandling. Jeg er rigtig glad for hjælpen med den ekspertise du har den er stor så tak til dig Kenn🥰. Vi ses lige pludselig op i butikken. I er de bedste ingen diskussion om det.

1 november 2024

Hej Maja og Kim.
Stor tak for denne fine anmeldelse af os. som vi er utrolig glade for! Vi har fra vores start i 2006, valgt at bruge erfaring, viden og tid på vores kunder. For det at først blive opmærksom på ens synsproblemer, finde tid sit liv. få taget en synsprøve, vælge stel og alle tankerne, gør nok at beslutningen udskydes, imens træthed, hovedpine og anstrengthed o.l. bliver en naturlig følgesvend.
Sådan skal det jo ikke være!
Så tak for at vi kunne hjælpe Jer !
Mange hilsner Anette & Kenn

professionalisme og højt serviceniveau

Jeg har følt mig i gode hænder fra start til slut. Grundig synsprøve, god hjælp til valg af stel og et par briller der bare føltes som hjemme på min næse fra dag 1.
Kvalitet koster, men det er også dyrt og spildte penge hvis man får et par briller, der oftest ligger på køkkenbordet - og det har jeg prøvet flere gange hos andre og billigere optikere

17 april 2024

Kære Tine.
Stor tak for din dejlige anbefaling af vores "lille" butik.
Det er så berigende at kunne hjælpe til der hvor du både ser og mærker forskellen på hvad kvalitet og grundighed skaber. Du har erfaring i både når det går skidt og nu, når det blev godt. Tak !!

Magnussen optik

Magnussen optik, ja hvorfor Magnussen Optik!

Mit svar er at her føler jeg at man bliver taget seriøs.

Der ikke mange steder mere som leverer SERVICE, KVALITET og NØRDERI og helheds forståelse på evt. et problem, som altid bliver løst. Så kort fortalt. Jeg føler mig hjemme :-) Tak Magnussen Optik

2 mei 2024

Kære Claus.
Sikke en dejlig anmeldelse af os og vores butik.
Ja, det er helt sikkert vores egen behov for at være seriøs, som vi giver videre som god service, vælge god kvalitet og går op i detaljer.
Det driver Magnussen Optik til det vi er, med den oase af muligheder, der findes af optiker i Storkøbenhavn.
Endnu engang tak !!
Kærlig hilsen Anette og Kenn Magnussen
Mange hilsner Anette og Kenn
Tak fordi du føler dig hjemme hos os :-)

Fantastisk service og kvalitet

Hos Magnussens Optik får man en service i top kvalitet, jeg kom frustreret til Kenn, fra anden optikker og han mødte mine behov på bedste vis, efter flere undersøgelser og justeringer endte vi på en løsning bedre end jeg havde forventet. Jeg kan varmt anbefale Magnussens Optik til alle der går op i god og professionel service!

1 maart 2024

Antwoord van Magnussen Optik

Kære Maia:-) Stort tak for din fine anmeldelse af Magnussen Optik og vi er speciel glad for at du mærker at vi bestræber os på at tage den tid og de undersøgelser der skal til, for at få dit syn til at være bedst muligt. Endnu engang TAK ! Mange hilsner Anette og Kenn

Fantastisk Ekspertise

Følte mig godt tilpas fra 1. besøg i butikken Hvilken ekspertise Kenn og Anette har. Fantastisk udvalg af lækre brillestel - svært at vælge.

1 december 2023

Antwoord van Magnussen Optik

Kære Pia. Tak for din helt fantastiske anmeldelse af os og vores butik. Vi værdsætter meget det hele du skriver ! Mange Mange tak. De Bedste hilser Anette og Kenn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har i dag fået min nye briller

Har i dag fået min nye briller. Jeg er super tilfreds og kan kun anbefale dem. Der er super service og rigtig god behandling fra dem begge to. De er virkelig kompetente i deres arbejde og vil ikke tiltro andre hvad angår mit syn samt den grundige undersøgelse de laver. Man betaler for kvalitet og ikke kvantitet. Tak til jer begge to

13 november 2023

Antwoord van Magnussen Optik

Hej John. Tak for din fine anmeldelse af os i Magnussen Optik. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og stolte over at vi har din så fine tillid.
Endnu engang tak !
Mange hilsner Anette og Kenn

Nr. 1 optiker!

Jeg er kommet hos Magnussen Optik i nogle år.
Altid god service!
Venlige og imødekommende.
Jeg vil til enhver tid anbefale denne optiker.

10 september 2023

Antwoord van Magnussen Optik

Hej Tanja. Tak for at du tager dig tid til at skrive dette fine indlæg om Magnussen Optik. Vi er meget taknemmelige! Mange hilsner Anette & Kenn

Sublim optiker

Hos Magnussen Optik får man en helt enestående behandling. Lige fra synsprøve til valg af briller, og ikke mindst når brillerne skal tilpasses, så er man aldrig i tvivl om, at man er i de bedste hænder. Jeg kan kun give den største anbefaling til Kenn og Anette, som altid går en ekstra mil for deres kunder og deres kunders syn.

1 september 2023

Antwoord van Magnussen Optik

Hej Vinnie. Sikke en anmeldelse du har sendt os !!! Tak for denne måde du udtrykker det, som for os er en dejlig dagligdag i butikken, men her fortæller du om værdien i at blive imødekommet som kunde i vores butik. Mange hilsner Anette & Kenn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en fantastisk kundeservice når…

Det er en fantastisk kundeservice når man kommer ind i deres butik og der er et godt udvalg af ny briller

21 april 2023

Antwoord van Magnussen Optik

Hej Kim. Stor tak for at du er kunde i vores butik, som vi er rigtig taknemmelig for, både dig og hele resten af din familie.
Mange hilsner Anette & Kenn

Fantastisk serviceniveau

Fantastisk serviceniveau, stor faglig dygtighed og brug af de sidste nye teknologier hvilket giver stor præcision.
Imødekommende og problemer bliver løst gelinde og til stor tilfredshed.
Husker fra gang til gang hvad mine valg var tidligere, hvilket imponerer mig.
De får mine varmeste anbefalinger og er bestemt pengene værd

1 december 2022

Antwoord van Magnussen Optik

Hej Grethe. Tak for at du værdsætter vores butik og vores faglighed, som jo for os er det som driver vores livsværk til en familiebutik med sjæl og nærværd. Mange hilsner Anette & Kenn

Deres faglige viden

Deres faglige viden, super betjening. Og servicen efter at man har købt brillerne

10 december 2022

Antwoord van Magnussen Optik

Hej Roy. Tak for din fine anbefaling og glæder os til at se dig igen i butikken. Mange hilsner Anette & Kenn

Rigtig god oplevelse!

Jeg mødte magnussens optik første gang for ca. 10-11 år siden, og jeg er igennem alle disse år altid blevet mødt med stor faglig kendskab og en fantastisk kundeservice, som er så ærlig og autentisk at jeg hver gang går derfra med en god oplevelse.
Alle de gange jeg har fået nye briller, har de altid fulgt mig og lyttet. de har altid sørget for at jeg til sidst fik et godt produkt.
Jeg vil klart anbefale magnussens optik.
Mvh. Freddi hofverberg

19 september 2022

Antwoord van Magnussen Optik

Hej Freddi. Sikke en dejlig anmeldelse af Magnussen Optik og dejligt at du mærker vores faglighed og vi kan hjælpe dig og dit syn. Mange hilsner Anette & Kenn

Dit is Trustpilot