I dag har jeg hentet nye solbrilller hos Magnussen Optik, som jeg har været kunde hos de sidste +20 år. Om det er solbriller, sikkerhedsbriller eller hverdagsbriller, så skuffer de aldrig. De leverer... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har som kunde hos Magnussen Optik gennem mange år, altid været tilfreds med den venlige og professionelle måde de behandler en. De sidste par briller jeg købte her i foråret er helt perfekte.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Både Kenn og Anette er meget dygtige, engagerede, imødekommende OG empatiske. De giver sig god tid og gør sig umage. For mange år siden lavde Kenn mine første flerstyrkebriller, som bare funger... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Så har jeg endnu en gang købt briller hos Magnussen optik. Super professionel betjening og rådgivening, og med venlighed, overskud og humor. Alt klappede, og brillerne kom tidligere end forventet. Jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Magnussen Optik er privat ejet og drives af Anette og Kenn Magnussen. Butikken har siden 2006 ligget i hjertet af Ishøj, syd for København, centralt på SydKysten Vores formål er at levere briller og kontaktlinser professionelt og altid i høj kvalitet. Vores holdning er klar: Vi leverer kvalitets optik! Vi sikrer, at vores sortiment af stel, glas samt kontaktlinser, altid er tilpasset dit behov og vi gør altid vores yderste, for at du bliver tilfreds. Synsprøven og kontrol af dine øjne er grundig og omhyggelig. Magnussen Optik har valgt at have danske brillestel-designere i butikkens sortiment, som afspejler kvalitet samt det ypperste inden for design og nytækning. Følg os på Facebook og Instagram Velkommen i vores butik!
Ishøj Lille Torv 2, 2635, Ishøj , Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det er mindst 20 år siden, at jeg første gang benyttede Magnussen optik og havde en oplevelse af, at blive både hørt og set, hvilket gjorde at jeg ikke har været hos andre optikere siden.
Der bliver ikke sparet på den tid, hvor synstesten foregår ... Ej heller den tid, hvor der bliver taget højde for både pasform og kundens personlige look .

Antwoord van Magnussen Optik
Altid meget hjælpsomme og venlige i butikken.

Antwoord van Magnussen Optik
Jeg har prøvet flere optiker, men ingen så dygtig som Kenn Magnussen hos Magnussen Optik. Jeg er nu blevet fri for hovedpine og spændinger i øjnene. Jeg har fået både kontaktlinser og briller hos Magnussen optik. Det eneste jeg fortryder, er jeg ikke blev anbefalet ham før!

Kære Kenn & Anette
Tak for altid at tage mine øjne alvorligt, og vise mig hvad en god brille/rette glas kan hjælpe mig med. Mit syn er blevet meget mere roligt og klart efter jeg har fået prisme i mine glas. Jeg ved ikke hvad prisme er, andet end det giver mig et roligere syn og et mere klart syn og bedre læsefælt. Til sidst vil jeg bare sige at solbrillen, er den bedste solbrille jeg nogen sinde har haft, de for øjnene til at slappe af i solskin. Derfor fortjent 5 stjerner og stort tak.
Hilsen Søren

Antwoord van Magnussen Optik
Jeg har et meget udfordrende synshandicap, som har voldt problemer og givet anledning til frustration. Magnussen optik har i årevis været de eneste der kunne hjælpe. Jeg ville lige anbefale Magnussen optik igen. Når man er kunde her bliver man taget seriøst og de giver sig tid. Man føler sig prioriteret, og i trygge hænder, og fagligheden er uovertruffen.
Tak for ikke at give op. 🩷

Antwoord van Magnussen Optik
I’ve had a fantastic experience with Magnussenoptik! I’ve bought three pairs of glasses from them—two for myself and one for my sister—and I couldn’t be happier. Kenn and his wife Anette are quite friendly, welcoming, and truly great at what they do. They take the time to understand your needs and offer helpful, honest advice without any pressure. The service is always personal and professional, and the quality of their glasses is excellent. Highly recommend!

Kære Kenn og Annette
Tusind tak for en super god service og oplevelse. Det er dejligt med al den hjælp og erfaring der gjorde vi kunne få to sæt briller og den rigtige brille valg til vores datter. Det var det helt rigtige. Mange tusinde tak for alt det I gjorde for vores datter.

Kære Kenn og Anette
Maja og jeg vil gerne sige tusind tak for god behandling. Jeg er rigtig glad for hjælpen med den ekspertise du har den er stor så tak til dig Kenn🥰. Vi ses lige pludselig op i butikken. I er de bedste ingen diskussion om det.

Antwoord van Magnussen Optik
Jeg har følt mig i gode hænder fra start til slut. Grundig synsprøve, god hjælp til valg af stel og et par briller der bare føltes som hjemme på min næse fra dag 1.
Kvalitet koster, men det er også dyrt og spildte penge hvis man får et par briller, der oftest ligger på køkkenbordet - og det har jeg prøvet flere gange hos andre og billigere optikere

Antwoord van Magnussen Optik
Magnussen optik, ja hvorfor Magnussen Optik!
Mit svar er at her føler jeg at man bliver taget seriøs.
Der ikke mange steder mere som leverer SERVICE, KVALITET og NØRDERI og helheds forståelse på evt. et problem, som altid bliver løst. Så kort fortalt. Jeg føler mig hjemme :-) Tak Magnussen Optik

Antwoord van Magnussen Optik
Hos Magnussens Optik får man en service i top kvalitet, jeg kom frustreret til Kenn, fra anden optikker og han mødte mine behov på bedste vis, efter flere undersøgelser og justeringer endte vi på en løsning bedre end jeg havde forventet. Jeg kan varmt anbefale Magnussens Optik til alle der går op i god og professionel service!

Antwoord van Magnussen Optik
Følte mig godt tilpas fra 1. besøg i butikken Hvilken ekspertise Kenn og Anette har. Fantastisk udvalg af lækre brillestel - svært at vælge.

Antwoord van Magnussen Optik
Har i dag fået min nye briller. Jeg er super tilfreds og kan kun anbefale dem. Der er super service og rigtig god behandling fra dem begge to. De er virkelig kompetente i deres arbejde og vil ikke tiltro andre hvad angår mit syn samt den grundige undersøgelse de laver. Man betaler for kvalitet og ikke kvantitet. Tak til jer begge to

Antwoord van Magnussen Optik
Jeg er kommet hos Magnussen Optik i nogle år.
Altid god service!
Venlige og imødekommende.
Jeg vil til enhver tid anbefale denne optiker.

Antwoord van Magnussen Optik
Hos Magnussen Optik får man en helt enestående behandling. Lige fra synsprøve til valg af briller, og ikke mindst når brillerne skal tilpasses, så er man aldrig i tvivl om, at man er i de bedste hænder. Jeg kan kun give den største anbefaling til Kenn og Anette, som altid går en ekstra mil for deres kunder og deres kunders syn.

Antwoord van Magnussen Optik
Det er en fantastisk kundeservice når man kommer ind i deres butik og der er et godt udvalg af ny briller

Antwoord van Magnussen Optik
Fantastisk serviceniveau, stor faglig dygtighed og brug af de sidste nye teknologier hvilket giver stor præcision.
Imødekommende og problemer bliver løst gelinde og til stor tilfredshed.
Husker fra gang til gang hvad mine valg var tidligere, hvilket imponerer mig.
De får mine varmeste anbefalinger og er bestemt pengene værd

Antwoord van Magnussen Optik
Deres faglige viden, super betjening. Og servicen efter at man har købt brillerne

Antwoord van Magnussen Optik
Altid god og venlig betjening og mennesker med hjertet på rette sted 🥰

Antwoord van Magnussen Optik
Jeg mødte magnussens optik første gang for ca. 10-11 år siden, og jeg er igennem alle disse år altid blevet mødt med stor faglig kendskab og en fantastisk kundeservice, som er så ærlig og autentisk at jeg hver gang går derfra med en god oplevelse.
Alle de gange jeg har fået nye briller, har de altid fulgt mig og lyttet. de har altid sørget for at jeg til sidst fik et godt produkt.
Jeg vil klart anbefale magnussens optik.
Mvh. Freddi hofverberg