Meer dan een maand geleden bestelling…
Meer dan een maand geleden bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen. Klantenservice mail klopt eerst niet. Daarna andere gevonden maar geen antwoord gekregen. Nog steeds niets ontvangen ondertussen.
Zeer slechte ervaring,
Ten eerste de advertentie en promotiefilmpjes van de Hoog Kwaliteit Loafers is echt een lachertje.
Alles komt gewoon uit China en kwalifatief gewoon slecht, dit vermelden ze ook niet op hun website, de chinese maat 44 is ook niet vergelijkbaar ,schoenen waren gewoon te klein, retour sturen is helemaal een drama omdat ze zeggen dat ditvte omslachtig is ,je kan 15 % op je aankoop terugkrijgen,
Het zijn gewoon een stelletje oplichters daar ! Bijna 100 euro weggegooid !

Antwoord van Maison Voloire
Hele slechte ervaring met deze website. Top besteld en zelf maar eens na 2 weken kunnen vragen waar mijn bestelling bleef?? Top kwam uit china en was niet dezelfde als op de foto, ook nog eens met een gat erin geleverd! Kom nauwelijks in contact met de klantenservice maar kreeg uiteindelijk als oplossing dat ik 20% van mijn aankoopbedrag terug kreeg??? Tot de dag van vandaag ook nog niet ontvangen.
NIET bestellen hier!!!

Antwoord van Maison Voloire
Waar moet ik beginnen. Wat een ongelofelijke troep zeg. Je bestelt het zogenaamd in Nederland, vervolgens moet het retour naar een random adres in China, kost je klauwen met geld dit werd van te voren niet vermeld en staat ook nergens op de site. 15 april op de post gedaan en tot de dag van vandaag is het voor PostNL een onbekend pakket. Adres maar gaan googlen komen heel veel kledingsites op uit die dit als retour adres hebben. Vervolgens wil ik het telefoonnummer bellen die op hun site staat, niet in gebruik. Dit zijn gewoon ordinaire oplichters.

Antwoord van Maison Voloire
Het contact en klantenservice was super! Heel erg behulpzaam en fijn! Het pakketje kwam netjes aan en ik zou zeker nog een keer iets bestellen !! <3

Antwoord van Maison Voloire
Ik ben heel tevreden over mijn pakje die ik bij hun heb besteld.
Levering heeft iets langer geduurd dan normaal maar bij elke vraag kreeg ik een nette reactie terug.
Indien ik weer iets leuks zie op hun site zal ik het zeker bestellen.