Majorr Online Home DesignReviews

TrustScore 3 uit 5

1. Woonwinkel
  2. Meubelaccessoires
  3. Woonkamermeubilairwinkel

Majorr.nl, de leukste webwinkel op het gebied van wonen en woonaccessoires. Ontstaan uit passie voor interieur. Een innovatieve, sterke en dynamische woon webwinkel met een vernieuwende kijk op de woonwensen van vandaag, dé specialist op het gebied van wonen. Wat onze klanten wensen, dat houdt ons dagelijks bezig. Daarom werken wij, samen met onze fabrikanten en leveranciers, continu aan de woonwensen van morgen. Of je nu op zoek bent naar een perfecte fauteuil voor in de woonkamer, design eetkamerstoelen, of betaalbare woonaccessoires, bij ons vind je de nieuwste trends én de leukste ideeën voor jouw interieur. Niet voor niets kiezen steeds meer consumenten uit de collecties van Majorr. Veel van onze producten hebben wij op voorraad en als je die vandaag bestelt, heb je het morgen al in huis.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Oplichters

Oplichters! Hier absoluut niets bestellen. Geen track & trace ontvangen, geen verzendgegevens en op meerdere e-mails geen reactie. Kortom: geld weg en totaal geen levering of communicatie

12 juni 2026

Prachtige bank

Wij werden erg vriendelijk geholpen bij t bestellen van onze bank.
Net is de bank gebracht echt prachtig en zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers .
Een heerlijke showroom en zeer ruime keuze !
Bedankt Mador wij zijn blij met onze aankoop !

2 april 2026

Dropshipper en geen oplossing voor klacht

Dit is een dropshipper. Wellicht goed om dit vooraf te weten. Bij uitpakken van een kast, bleek deze flink beschadigd. Geen telefoonnummer om te bellen enkel onpersoonlijk contact via mail en zeer summier. Vaak geen antwoord op mijn logische vragen. Weken later heb ik de kast nog steeds staan en is mij verzocht deze zelf af te voeren naar de stort (met alle kosten die hierbij horen). Schandalig! Als je enige irritatie laat blijken (uiteraard op een nette manier) ben je opeens agressief. Huh. Heel onprettige ervaring.

18 augustus 2025

Super goede service!!

Super goede service!!!
Vriendelijke en behulpzame medewerkers, We hebben Prachtige bank uitgekozen,
personeel heeft ons super goed geholpen
Bedankt mador home !!

3 september 2024
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)