Vi havde en fantastisk oplevelse til Jobbe Pilgaards fernisering hos Lilli von Kohl på Kedelpladsen den 18. april 2026. Inspirerende kunst, skøn stemning og et arrangement med masser af personlighed... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Utrolig nemt at handle på hjemmesiden med Applepay. Et klik og alt er udfyldt. Produktet pakket godt ind og med hurtig levering. Jeg købte den store udgave af rejse guiden til Færøerne. En super velud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastiske malerier - jeg har købt 3 stk. med de flotte sommerfugle - hænger perfekt ved siden af hinanden alle 3 Har tidligere købt en ligeså flot maleri. God personlig betjening af Jobbe hims... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Oplev Jobbe Pilgaards spændende univers af visuel kunst, skabt i hjertet af København. Uanset om du er til farvestrålende eller mere subtile værker, finder du her et stort udvalg af kunst, der passer til alle vægge og budgetter. Så fyld dit hjem med fornyet energi med kunst fra Jobbe Pilgaard.
Denemarken
Vraagt klanten om een review
Færøerne. Meget flot bog, med masser af inspiration til udflugter på Færøerne. Også insider viden om små steder hvor turister normalt ikke kommer. Masser af flotte billeder. Jeg vil bruge den til vores næste rejse til øerne.

Antwoord van JobbePilgaard.dk
Jeg fik en fremragende og personlig levering af bogen, samme aften, som jeg bestilte den :)

Antwoord van JobbePilgaard.dk
Hurtig og personlig levering samme dag som bestillingen.
Tak for en dejlig julegave til mig selv.

Antwoord van JobbePilgaard.dk
Jobbe er en dygtig, imødekommende og hyggelig kunstner/forretningsmand. Ekspedition af ordrer er hurtige, effektive og fornøjelsen af hans produkter er STOR. Varm anbefaling herfra...

Hurtig levering og hyggeligt, at Jobbe nævnte bestillingen på Instagram

Antwoord van JobbePilgaard.dk
Virkelig glad for det fine billede, som blev leveret meget hurtigt.

Antwoord van JobbePilgaard.dk
Rigtig god bog - personlig men samtidig en lærerig bog .

Er så glad for mit nye billede af de 2 søpapegøjer❤️

Antwoord van JobbePilgaard.dk
Bestilte et tryk af et maleri. Og må sige det ikke skuffede. Er så glad for billedet og helt igennem vild med det🥰♥️

Antwoord van JobbePilgaard.dk
Endnu en gang super betjening og hurtig levering.👍😊😊

Antwoord van JobbePilgaard.dk
God service. Flot varer. Hurtig levering. Meget perfekt forsvarligt pakket. Alt glas er helt.

Antwoord van JobbePilgaard.dk
Jeg kunne ikke lade værd med at bestille de 3 billeder idet de bare er så flotte, de kommer til at pynte på min væg.

Antwoord van JobbePilgaard.dk
Så flot et sommerfugle maleri og hurtige svar på de spørgsmål jeg havde. En rigtig dejlig oplevelse.