Makker Hoortoestellen - Hilversum Reviews 43

4,6

Kapittelweg 322a, 1216 JP Hilversum, NL

Bij Makker in Hilversum geweest daar werd ik heel vriendelijk ontvangen door Jeroen. Ik heb aan 1 oor tinnitus en kan niet tegen een gehoorapparaat achter mijn oor. Jeroen kwam met een optie dat i... Toon meer

1. Audicien

Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!

• Kapittelweg 322a, 1216 JP, Hilversum, Nederland

• 035 3030040

4,6

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bij Makker in Hilversum geweest daar…

Ik heb aan 1 oor tinnitus en kan niet tegen een gehoorapparaat achter mijn oor.
Jeroen kwam met een optie dat ik een Lyric hoortoestel een maand lang uit mocht proberen.
Gisteren besloten om ervoor te gaan en heb ik een jaarcontract getekend .
Bedankt Jeroen voor de goede service.

1 mei 2026

ECHT DES KUNDIG

naar enkele zeer negatieve ervaringen bij schoonenberg bij makkum (kerkelanden ) binnen gelopen werkelijk een verschil van dag en nacht zeer deskundig geholpen en uiteraard meteen een afspraak gemaakt voor nieuwe gehoor apparaten (over enkele maanden)
wil je goed,vriendelijk en deskundig geholpen worden dan MOET je toch echt bij makkum zijn
ik stel dit uit ervaring(met meerder gehoor winkels)

28 april 2026

De klant is koning!

De klant is koning!! Nou als dat ergens waar is, is dat bij het Makker-personeel!! Wat een klantvriendelijkheid, wat een service, nog niet eerder zo meegemaakt!
SUPER
Een zeer tevreden klant

12 februari 2026

Gehoor probleempje kort voor de Feestdagen

Kort voor de feestdagen had ik problemen met mijn hoor apparaat.
Nergens kon ik terecht.
Maar èèn telefoontje naar Makker te Hilversum, en ik mocht langs komen, en mijn probleem werd opgelost.
Wat was ik blij.
Nogmaals erg bedankt .!!
Grt, Gerard van Lint

24 december 2025

Antwoord van Makker Hoortoestellen - Hilversum

Wat fijn dat u nog voor de drukte van de Feestdagen geholpen kon worden! U bedankt voor deze review!

Hartelijke groet,

Allerliefste service

Met mijn grootmoeder voor onderhoud langsgegaan en supersnel en superleuk geholpen.

12 december 2025

Beste meneer Rigters,

Bedankt voor het schrijven van deze review en prettig te lezen dat u zowel snel als leuk geholpen werd!

Alvast fijne feestdagen!

Hartelijke groet,

Makker Hoortoestellen

Ondanks dat ik eigenlijk bij een andere…

Ondanks dat ik eigenlijk bij een andere zaak een contract en verzekering heb, ga ik 100x liever naar Makker, waar ik altijd welkom ben, en ze me fantastisch helpen. Wat een ontzettend vriendelijke mensen, waar je je niet 'lastig ' voelt maar juist erg welkom. Heel geruststellend als je al 93 bent.

4 november 2025

Beste Hetti,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zich bij ons zo welkom voelt! Hartelijk dank voor de positieve review!

Makker Hoortoestellen

Best jammer dat je maar 5 sterren mag…

Jammer dat je naar 5 sterren mag geven, Makker Hilversum verdient er echt meer. Wat zijn wij bij goed geholpen. Vito nam echt overal de tijd voor, we wisten niet wat ons overkwam, zoveel aandacht voor de klant, dat waren we niet gewend bij de concurrent. Ze hebben er in ieder geval een zéér tevreden kant bij!
“Makker Hilversum echt een aanrader”

30 oktober 2025

Beste,

Wat goed dat u liever méér dan 5 sterren had gegeven! Dat stukje extra service, staan wij bij Makker voor. We willen u dan ook hartelijk bedanken voor deze prachtige review en wensen u veel plezier met de hoortoestellen!

Makker Hoortoestellen

Jeroen heeft mij (52 jaar) fantastisch…

Jeroen heeft mij (52 jaar) fantastisch geholpen bij Makker in Hilversum. Ik ben al jaren slechthorend. Dankzij hem heb ik weer mijn vertrouwen terug in de audicien en in de techniek van gehoorapparaten! Ook over de nazorg ben ik meer dan tevreden. Dankjewel. Ik doe weer (meer) mee in de maatschappij.

8 oktober 2025

Uitstekende prijs kwaliteitverhouding

Veel aandacht en tijd genomen voor mijn hoorvraag en uiteindelijk heeft Vito een oplossing gevonden en aangemeten die optimale gehoorverbetering biedt en tegelijkertijd ook de laagste kosten oplevert. Complimenten!

30 augustus 2025

Ojee, hoorapparaat stuk

Zaterdag mijn hoorapparaat stuk. Makker Hilversum gebeld en wat een verademing, er werd direct opgenomen. Jessica aan de lijn en zonder verder vragen te stellen werden wij al uitgenodigd langs te komen. Eenmaal in de winkel heeft Jessica het probleem geanalyseerd en direct ter plaatse verholpen. Over kosten is niet gesproken het was al goed dat ik verder was geholpen. Dat noem ik nu service. Makker kan ik 100% aanbevelen.

26 juli 2025

Professionel en klantvriendelijk

Na een slecht ervaring met een grotere keten, en dan nog wachten tot eind van vijf jaren, ging ik gelukkig naar Makker. Wat een verschil. Mensen met kennis wie ook luister naar de klant. Top hoor apparaat snel geregeld. Als ik een probleem hebben is het ook snel opgelost, bijvoorbeeld vandaag door Jeroen in Hilversum. Ook altijd vriendelijk ontvangen door Jessica.

17 juli 2025

Super service

Jemig, wat een super service ontvingen wij van Jessica!! Mijn moeder, die op Curaçao woont en nu hier op vakantie is, had problemen met haar linker oorstuk. Jessica heeft even wat testen gedaan en het euvel boven water gekregen: een verstopte filter. Ze heeft uitgelegd hoe mijn moeder de filters kan vervangen. Wij waren erg onder de indruk! Mocht ik ooit iets aan mijn oren krijgen dan weet ik waar ik moet zijn ❤️

2 juni 2025

Wat een goede en klantvriendelijke service

Wat een goede en fijne klantenservice.Ik werd door Jessica te woord gestaan en niet door een dame/heer van de klantenservice.Mijn vader van 101 had al geruime dagen een kapot hoortoestel en was na lang wachten thuis geholpen door een audicien van een andere zaak.Deze werd gerepareerd,maar nadat de audicien weg was,brak het gehoorapparaat.Na vele telefoons(klantenservice) werd er nog steeds niet gebeld,maar wel gezegd dat het apparaat niet meer te repareren was en mijn vader maar moet wachten tot er weer iemand langs kon komen.Heb nu Makker Hoortoestellen gebeld en er werd meteen gehandeld .Dezelfde dag werd het apparaat gemaakt en kan mijn vader weer goed horen en wat was hij blij!

10 april 2025

Zeer tevreden!

Wat een fijne gehoorwinkel en wat ben ik goed geholpen door audicien Jeroen! Persoonlijke aandacht en luisteren naar mijn wensen, fantastisch!

6 maart 2025