Bedrijf heeft geantwoord
Min veninde og jeg mødte Malene på et loppemarked, hvor vi faldt pladask for hendes gudesmukke vendbare jakker. Jakkerne er lavet af rest materialer og har så mange fine detaljer - jeg er helt for... Toon meer
Jeg havde det bedste besøg i butikken i sidste uge. Virkelig godt udvalg af en masse fine ting, gode priser og super sødt personale!! Jeg kommer helt sikkert igen meget snart:)
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med sans for internationale trends og de bedste kvaliteter, i krydsfeltet mellem Østens mystik og det danske lys og vejr, designer
Kildeskovsvej 44, 2820, Gentofte, Denemarken
- kontakt@malenehocke.dk
- malenehocke.dk
Smukke varer og god skik
Tog et par dage før min jakke blev sendt afsted, men jeg er meget tilfreds med den, og får mange komplimenter på den! Modtog et super smukt gratis net med min ordre, hvilket er rigtig god stil🌸 Kommer helt sikkert til at bestille herfra igen!!
En sand fornøjelse
Sødeste Malene gav den bedste oplevelse i hendes butik:) min veninde og jeg gik derfra med flotte jakker som man har lyst til at købe mange flere af!
Hocke
Malene Hocke har altid et stort udvalg af varer. En masse dejlige farver og stil sikkert.
De bedste Net er fra Malene - en helt sikkert vinder.
Smukke farver og lækkert materiale
Jeg blev hurtigt draget over til standen da der var så mange smukke farver - så meget lækkert tøj at vælge imellem! Jeg endte med at købe en dejlig jakke som jeg vil glæde mig til at bruge. Jeg blev hurtigt hjulpet og fik svaret på alle mine spørgsmål. Fik selv en fin taske med i købet - rigtig god service :)
Gudesmukke jakker
Min veninde og jeg mødte Malene på et loppemarked, hvor vi faldt pladask for hendes gudesmukke vendbare jakker. Jakkerne er lavet af rest materialer og har så mange fine detaljer - jeg er helt forelsket i min.
Malene er utroligt sød og serviceminded og gav endda min veninde og jeg et gratis net til at holde jakkerne i. 🥹
Kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk service og hurtig levering
Hurtig levering, god betjening, god service og stort flot udvalg af både tøj og diverse andre ting!

Antwoord van Malene Hocke
Købte et flot net og nederdel
Købte et flot net og nederdel. Det passede perfekt og leveringen var hurtig:)

Antwoord van Malene Hocke
Fine produkter, men one-size lever ikke op til beskrivelse
Fine produkter. modtog mine varer hurtigt, og modtog et fint net med mine vare, men havde bestilt en nederdel i one-size (str. 34-42), som jeg ikke synes levede op til varens beskrivelse. Passer normalt en 38-40, men den sad ikke som forventet, da der ikke var noget på nederdelen der kunne justere størrelsen.
Returnering fremgår heller ikke særligt tydeligt af hjemmesiden, hvilket gør det meget besværligt at sende en vare retur.

Altid god service
Altid god service. Lækkert tøj der er til at betale og holder så godt selv efter mange vask. 🙏

Antwoord van Malene Hocke
Jeg havde det bedste besøg i butikken i…
Har modtaget en meget flot Fiona jakke…
Har modtaget en meget flot Fiona jakke fra hjemmesiden - Hurtig levering, rigtig god service og hurtig respons! Kan helt klart anbefales<3
Super flotte veste :)
Hurtigt og nemt
Lækker kvalitet
Lækker kvalitet, flotteste designs og sødeste ejer! 5 ud af 5 stjerner💛
Fantastisk og mega sød service
Fantastisk og mega sød service, masser af lækkert tøj og andre lækre ting⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Så fin butik
Så sød ejer, og meget hjælpsom. Det er så fine varer, med flotte print som er perfekt til sommer.
Kun en anbefaling herfra!
Mega hyggelig butik
Mega hyggelig butik, med en masse flot tøj og accessories
Lees meer over geverifieerde reviews.