Mali junaki Reviews

442
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bought this as a gift for a friend and her little boy and it couldn’t have been better. The book is lovely, well made, and arrived exactly as promised. The whole experience was smooth and stress-free.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Knjige Malih junakov so preplet vsega lepega kar je življenje. Ko se podaš v ta čaroben svet in sestavljaš podobe in zgodbe iz katerih nastane tvoja, personalizirana knjiga je to več kot darilo. Odst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Najlepša hvala ekipi Malih junakov, da sem lahko izdelala personalizirano knjigo svojim vnukom. Knjiga je več kot odlično darilo. Zelo mi je všeč spremenjena verzija izbira živali ob glavnem junaku.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(442)

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

lepa knjigica

Zelo lepa knjigica

1 juli 2024

Antwoord van Mali junaki

Veseli smo, da vam je knjiga všeč. Želimo vam prijetno branje! 🤗

Super

Super, vse pregledno, da lahko narediš čimbolj luštne like

12 juni 2024

Najlepša hvala za vašo oceno, Mateja. ❤️

Prelepo darilo

Prelepo darilo, prispelo zelo hitro.

4 juni 2024

Antwoord van Mali junaki

Najlepša hvala za vašo oceno, Katarina. ❤️ Veseli nas, da ste s knjigo zadovoljni.

Kaj bi popravila

Tej spletni aplikaciji ni treba popraviti ničesar samo da bi lahko za določeno dobo sam zbiral obleke.

4 juni 2024

Najlepša hvala za vašo oceno in predlog, Laura. 💜

Awesome gift

Super stran, hitra izbira parametrov, edino pri izbiri zgodbic bi predlagala drugacen nacin nabiranja oz dolocanja zaporedja, ker ce zgresis zaporedje, moras zaceti od zacetka nabirat zgodbe.. Ce bi se dalo premikat izbrane zgodbe oz njihovo zaporedje/pozicije bi bilo super!

29 mei 2024

Antwoord van Mali junaki

Hvala za vašo oceno in predlog, Andreja. 💙 Ravno v teh dneh smo dodali možnost spremembe vrstnega reda zgodbic. 😊

Mamina reakcija 🥰

Mamina reakcija 🥰 To res nima cene

17 mei 2024

Antwoord van Mali junaki

Hvala za vašo oceno, Hana. 💜🥰 Veseli nas, da je mami bila knjiga všeč.

Najlepše darilo

Najlepše darilo, izjemna ideja, čudovite ilustracije, zgodbice...

16 mei 2024

Antwoord van Mali junaki

Najlepša hvala za vašo oceno, Anja. 🥰 Zelo nas veseli, da ste zadovoljni s svojo knjigo.

Excellent

Excellent

Great service

20 mei 2024

Antwoord van Mali junaki

Thank you for your kind words, Breda! 💖 We are happy you liked our service 🤗.

Best regards

Product looks amazing

Its very easy to put book together. The results are always beautiful.

17 mei 2024

Hello Katja,

Thank you so much for your review and your kind words! 💖

Kind regards

Pozdravljeni Vesna,

Zahvaljujemo se vam za vaše mnenje in smo zelo veseli, da so vam naše knjigice ter postopek naročila všeč! 💖

Čaroben pozdrav,
Mali junaki 🐞

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Zelo cenen izdelek.

Zelo cenen izdelek.

12 april 2024

Antwoord van Mali junaki

Hvala za vašo oceno. Žal nam je, da ste izdelek doživeli kot cenene kakovosti. Vaše mnenje nam veliko pomeni, in vase povratne informacije bomo upoštevali pri nadaljnjem izboljševanju naših izdelkov.

Za izdelavo knjig uporabljamo visokokakovostne in trpežne materiale in vsaka knjiga je izdelana posebej za vsakega kupca. Poleg tega se trudimo za odličen tisk, ki zagotavlja boljšo izkušnjo branja.

Kljub temu upamo, da bo vaš mali junak užival ob prebiranju svoje knjige. 📚💙

Ema iz Malih junakov

Lots of choice for characters

Lots of choice for characters

15 april 2024

Antwoord van Mali junaki

Hello Natalija, thank you for your feedback. We are happy that you are satisfied with the personalization options for the characters in our books 💖.

Happy reading,
Mali junaki 🐞

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Prisrčno darilo tako za otroka kot tudi za odraslega:)

Eden od prijateljev praznuje Abrahama v kratkem in malo za šalo, malo zares, smo se odločili, da mu med drugim podarimo tudi osebno knjigo “Kaj bo Jože ko bo velik” :) Spletna stran je odlično zasnovana, brez težav smo izbrali najbolj primerne vsebinske in oblikovne vzorce ter naročili knjigo…plačano prek Mastercard, potrdilo je prišlo prek e-maila, vse skupaj res u redu.
Priporočam:)

5 april 2024

Antwoord van Mali junaki

Čudovita ideja! 😍 Sporočite nam, kakšen bo njegov odziv, ko bo prejel vaše darilo! 💖

Pohvala

Super ste! Kvalitetno in dostavljeno v najkrajšem možnem času, celo pred rokom kot je bilo napisano, tako da je darilo za materinski dan bilo prfektno.
Zelo zadovoljna!💪

19 maart 2024

Antwoord van Mali junaki

Maja, najlepša hvala! 🥰 Veseli smo, da je vaša knjiga prispela tako hitro in da vam je bila všeč. 😍

Popolno darilo!!!

Tole je blo pa popolno darilo za materinski dan! Tekli so potoki solza sreče❤❤ Res vam iz srca hvala!!

26 maart 2024

Antwoord van Mali junaki

Enja, najlepša hvala za oddajo mnenja. Zelo smo veseli, da vam je bila knjiga všeč! 🥰 Upamo, da jo bo vaša mami z veseljem brala še mnogo let. 💖

Very emotional

Very emotional, it was a gift for my mom and she couldn't read further then 3rd page (literally) :)

17 maart 2024

Antwoord van Mali junaki

Thank you so much for your review and your kind words, Tina! 💖 We are very happy that the book was a success. Happy reading!

Kind regards

pomoč

brez težav priskočijo na pomoč in probajo razrešiti nastali problem. izdelek je odličen!

16 maart 2024

Antwoord van Mali junaki

Neža, najlepša hvala za oddajo vašega mnenja. Veseli nas, da smo vam lahko pomagali in upamo, da boste knjigo z veseljem brali še mnogo let! 🥰💖

Superfinofajn!

Darilo pride pravočasno, občutki ob prebiranju zgodbe in videt mamo srečno do solz je pa neprecenljivo. Naslovna slika je dbest!

12 maart 2024

Antwoord van Mali junaki

Najlepša hvala za vaše mnenje! Zelo smo veseli, da vam je naša knjiga všeč in da je osrečila vašo mamo! 🥰

Vse v redu

Vse v redu. Hvala.

11 maart 2024

Hvala za Vašo oceno!❤️

Lep pozdrav,
ekipa Malih junakov

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.