Mali junaki Reviews

442
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bought this as a gift for a friend and her little boy and it couldn’t have been better. The book is lovely, well made, and arrived exactly as promised. The whole experience was smooth and stress-free.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Knjige Malih junakov so preplet vsega lepega kar je življenje. Ko se podaš v ta čaroben svet in sestavljaš podobe in zgodbe iz katerih nastane tvoja, personalizirana knjiga je to več kot darilo. Odst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eden od prijateljev praznuje Abrahama v kratkem in malo za šalo, malo zares, smo se odločili, da mu med drugim podarimo tudi osebno knjigo “Kaj bo Jože ko bo velik” :) Spletna stran je odlično zasnov... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(442)

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Good

Your book very good

31 juli 2025

Antwoord van Mali junaki

We're so glad you enjoyed the book! Thank you for taking the time to share your positive experience with us.

Zanimiva zasnova knjig

Odlična zasnova spletne strani, kjer lahko risanega junaka kar najbolj približaš dejanski osebi.

29 juli 2025

Pozdravljeni,

veseli nas, da ste bili zadovoljni s procesom izdelave knjige. Upamo, da boste uživali v knjigi.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

zakaj nimate knijege za oceta tako kot…

zakaj nimate knijege za oceta tako kot jo imate za mamo tista knjiga rad te imam mami

23 juli 2025

Pozdravljen Lan,

hvala za vaš predlog! Žal, trenutno knjiga z naslovom "Rad Te Imam Oči" ni na voljo, vendar smo si vašo idejo zabeležili v upanju, da jo lahko dodamo v prihodnje.

V primeru nadaljnjih predologov, nam lahko brez zadržkov pišete na zivijo@malijunaki.si. Z veseljem slišimo vse zamisli in mnenja naših strank!

Želim vam lep dan,
Brigita iz Malih Junakov

Hvala

Lahek postopek narocila.

23 juli 2025

Pozdravljeni,

najlepša hvala za vašo oceno. Upamo, da vam bo knjigica všeč.

Unikat

Zelo lepa knjiga, sploh pa da lahko persionaliziras

13 juli 2025

Pozdravljeni,

hvala za oceno. Upamo, da boste še dolga leta uživali v knjigi.

Najlepša hvala ekipi Malih junakov

Najlepša hvala ekipi Malih junakov, da sem lahko izdelala personalizirano knjigo svojim vnukom. Knjiga je več kot odlično darilo. Zelo mi je všeč spremenjena verzija izbira živali ob glavnem junaku. Mogoče boste v prihodnje dodali še vse živali - plišaste igrače.
Zelo sem vam hvaležna, ker ste mi pri izdelavi ves čas nudili hitro pomoč - odzivnost je neverjetna.
Hvala za prijaznost - najboljši ste!!!

10 juli 2025

Pozdravljeni!

Najlepša hvala za vaše čudovito mnenje in idejo za več plišastih igračk. Želimo vam prijetno branje in vas lepo pozdravljamo,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brez odgovora na maile

Brez odgovora na maile, placas hitro dostavo in preskok vrste —> totalna bedarija

2 juni 2025

Pozdravljeni,

opravičujemo se, da ste čakali na odgovor. Knjiga je bila odposlana v petek, tako da bi morala biti pri vas danes ali najkasneje jutri.

Upamo, da bo knjigica novopečeni družinici všeč. Če boste imeli še kakšno vprašanje, smo vam z veseljem na voljo.

Maja iz Malih junakov

AMAZING BOOKS

Everything is always perfect :D the books are just amazing :)

6 juni 2025

Antwoord van Mali junaki

We're happy to hear that everything was perfect and that you found the books amazing. Thank you for your positive feedback; we appreciate it!

Odlično

Odlično, hitro, krasno darilo! Priporočam.

20 mei 2025

Antwoord van Mali junaki

Hvala za čudovito mnenje! Veseli smo, da vam je knjiga všeč. 😊

Enostavno narocanje

Enostavno narocanje, hitra dostava in cudovit izdelek!

11 mei 2025

Najlepša hvala za vašo oceno, Žanin. 💜

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

knjiga z mehkimi platnicami je bolj podobna skripti - kupu listov, ne knjigi

Predolgo je trajalo, da je knjiga prispela. Razočaranje nad tiskom. Sicer dobra ideja. Ampak za 40€ sem prejela par zvezanih listov - ni ravno prava vrednost tega

5 mei 2025

Hvala za vašo oceno.
Žal nam je, da mehka vezava ni izpolnila vaših pričakovanj. Naša knjiga z mehkimi platnicami je zasnovana kot priročna in lahka različica, ki omogoča hitro personalizacijo in dostavo.

Ponujamo tudi knjige s trdimi platnicami, ki so kakovostno izdelane in imajo bolj prestižen videz. Za lažjo predstavo razlike med različicama sta pri personaliziranju knjige prikazani sliki obeh vrst platnic.

Naročilo ste oddali 6.5. z najhitrejšo dostavo, s katero dostavimo naročila v 5-6 delovnih dneh od oddaje naročila. Vaše naročilo je bilo odposlano 9.5. in dostavljeno naslednji delovni dan, torej ste knjigo prejeli že 4. delovni dan po oddaji naročila. Žal hitrejša izdelava in dostava ni možna.

Kljub temu upamo, da bo knjiga prinesla veselje tistemu, ki ste mu jo podarili.

Miha iz Malih junakov

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nefleksibilnost

Nefleksibilnost.

21 april 2025

Pozdravljeni,

Hvala, da ste delili svoje mnenje. Opravičujemo se, da ste bili nezadovoljni s postopkom dostave. Kot smo vam pojasnili, žal ni možno pospešiti dostave ali omogočiti osebnega prevzema. Zavedamo se, da to ni idealno, vendar so ti postopki vezani na omejitve naših logističnih partnerjev.

Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomembno. Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja ali potrebujete pomoč, nas prosimo kontaktirajte.

Julija iz Malih junakov

Super

Super! Zadovoljna

11 april 2025

Nas veseli! Hvala Maruša🥰

Čaroben pozdrav,
Ekipa Malih junakov

Popolno darilo

Oooo kako pa lepo. Trenutno so varno skrite in čakajo na pravi trenutek za darilo. Komaj čakam 🤘🥰

8 april 2025

Tina, najlepša hvala za oceno! 🤗 Upamo, da bodo knjige čudovito darilo! ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vse je odlicno in zelo dobro…

Vse je odlicno in zelo dobro predstavljeno ter enostavno za naročit😀😀super ste😀😀

10 april 2025

Antwoord van Mali junaki

Najlepša hvala za oceno in prijazne besede! 🥰 Se že veselimo, da izdelamo vašo knjigo! 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zelo hitro dobila naročeno.

Zelo hitro dobila naročeno.

3 april 2025

Antwoord van Mali junaki

Najlepša hvala za vašo oceno. 💜 Želimo vam veliko zabave ob prebiranju!

Hvala za hitro odzivnost

Hvala za hitro odzivnost. Hvala za lepo knjigo.

18 maart 2025

Antwoord van Mali junaki

Hvala za oceno, Mirjana! 💙 Veseli smo, da ste zadovoljni s knjigo in našo storitvijo.

Delivery

They are very fast with delivery and its also really beautiful.

15 maart 2025

Antwoord van Mali junaki

Thank you so much for your review! 🤗 We're glad to hear that you like the book!

Kind regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Knjige so zelo lepe z lepimi…

Knjige so zelo lepe z lepimi ilustracijami in vsebino. Kupila sem že 11 knjig in vsi vnuki jih zelo radi prebirajo in zelo pazijo na njih. Naročanje in ustvarjanje knjige je zame vedno zabavno. Želim vam še naprej uspešno delo in veliko domišljije za nove dogodivščine naših malih junakov.

16 maart 2025

Antwoord van Mali junaki

Pozdravljeni Tanja, najlepša hvala za vašo oceno in zaupanje! 🥰 Veseli smo, da so vam naše knjige všeč in upamo, da jih bodo vaši vnuki z veseljem brali še mnogo let! ❤️

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.