Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice
  2. Online marktplaats

Geschreven door het bedrijf

Mandset är ett svenskt e-handelsföretag som specialiserar sig på exklusiv belysning och inredningsprodukter för hem som vill kombinera design, kvalitet och känsla. Vårt fokus ligger på premiumprodukter som kristallkronor, taklampor, vägglampor och dekorativ belysning som ger rummet ett elegant och tidlöst uttryck. Vi startade Mandset med en tydlig vision: att göra exklusiv och lyxig belysning tillgänglig online, utan att kompromissa med kvalitet, service eller trygghet. Alla våra produkter väljs noggrant med fokus på material, finish och estetik, så att de ska hålla både visuellt och funktionellt över tid. Hos Mandset sätter vi kunden i centrum. Vi erbjuder personlig support före och efter köp, tydlig produktinformation och hjälp med frågor kring montering, kompatibilitet och val av rätt belysning för ditt hem. Vårt mål är att varje kund ska känna sig trygg genom hela köpresan – från första besöket på hemsidan till färdig installation. Vi strävar efter snabba leveranser, säkra betalningar och en smidig köpupplevelse. Kundnöjdhet är en av våra viktigaste prioriteringar, och vi ser varje omdöme som en möjlighet att bli ännu bättre. Mandset är valet för dig som söker stilren, exklusiv och pålitlig belysning med en serviceupplevelse som matchar produkternas kvalitet.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bluff företag

Bluff företag. 3 veckor sedan vi beställde och väntar fortfarande.

28 februari 2026

Hej Bonita,😊

Våra normala leveranstider är 5–10 arbetsdagar. Tyvärr har det uppstått vissa logistiska förseningar hos transportören i detta fall. Vi skickade även ett mejl till dig för 3 dagar sedan där vi informerade om att leveransen kunde ta lite längre tid än normalt.

Vi har full förståelse för att väntan kan vara frustrerande, men vi hoppas också att du förstår att sådana situationer ibland kan uppstå. Enligt den senaste uppdateringen är paketet redan på väg och bör anlända till dig inom kort.

Vi vill gärna att du ska känna dig nöjd med ditt köp, därför erbjuder vi också en prisreduktion på lampan. Vänligen kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte några vägglampor för vår lägenhet…

Köpte några vägglampor för vår lägenhet och vi är väldigt nöjda med produkten och snabbt leverans

1 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Aleksander,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både vägglamporna och leveransen. Tack för att du valde Mandset.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej Jag har en ljus kristallkruna o…

Hej Jag har en ljus kristallkruna o jag är jätte nöjd 😍👌

26 januari 2026

Hej,
Stort tack för ditt omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med din kristallkrona. Det betyder mycket för oss.😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gått över 20 dagar ingen produkt…

Gått över 20 dagar ingen produkt levererad

14 januari 2026

Hej Carlos,
Enligt leveransinformationen från transportören levererades paketet samma dag som det registrerades som levererat. Enligt våra uppgifter returnerades även paketet samma dag.

Om något ändå blivit fel eller om du har fler frågor är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna att kontrollera leveransen och reda ut situationen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte en kristalkrona imperial jätte…

Köpte en kristalkrona imperial jätte nöjd med köpet. Hög kvalitet produkt. Rekommenderar

22 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Mandset

Tack för ditt omdömen och vi jätte glad att ni har gillar vår Kristallkrona Imperial

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.