Fijne horloges. Helaas ging de mijne net binnen het jaar stuk. Ik kreeg zonder gedoe een nieuwe opgestuurd met zelfs extra kleuren bandjes. Echt goed service dus! Dank!

Half jaar geleden horloge gekocht maar ineens wilde hij niet meer opladen. Contact opgenomen en dezelfde dag reactie terug. Na paar keer heen en weer een mail om dingen uit te proberen wat jammer ge... Toon meer

Het is een heel mooi en handig horloge. Allerlei gezondheidsmetingen zijn mogelijk. Maar helaas was mijn smartwatch binnen een half jaar kapot. De wijzerplaat liet volledig los. Het heeft even geduu... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Slimme wearables voor een actievere levensstijl.

4,4

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

21 maart 2026

Professionele

Professionele, behulpzame service. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo'n snelle hulp gehad. Ik ben er heel blij mee.

8 november 2025

Na paar maanden problemen met de…

Na paar maanden problemen met de batterij die ineens leeg was op 30% en zomaar uitvalt.na paar mails heen en weer stuurden ze mij gewoon een nieuwe watch toe!nu zien of deze beter is.maoo word in China gemaakt dus dan zit daar het probleem maar de service vanuit NL is top! Bedankt!

15 juli 2025

Top service

Na paar keer heen en weer een mail om dingen uit te proberen wat jammer genoeg niet werkte hebben ze een nieuw horloge opgestuurd.
Heel tevreden met de service van maoo

16 juni 2025

Super ervaring

Horloge besteld bij maoo, helaas is dit horloge nooit bij mij geleverd, contact gehad met het bedrijf, die hebben mij zonder moeite een nieuw horloge toegestuurd. Hoop dat het eerst horloge is terug gestuurd naar het bedrijf maar dit is echt een top bedrijf, erg klant vriendelijk. En uiteraard erg blij met het product, nogmaals heel erg bedankt

26 juni 2025

Ze zijn heel vriendelijk

Ze zijn heel vriendelijk
Heel klant vriendelijk
Denken graag mee
Echt een aanrader om hier iets te bestellen ik heb een horloge gekocht die hebben ze toen omgeruild zonder problemen im had nu weer een garantie verhaal en er wordt echt mee gedacht voor een oplossing

24 juni 2025

Top bedrijf.

Top bedrijf.
Na 6 maanden een defect aan het horloge.
Kontact opgenomen en kreeg direct een antwoord met mogelijke oplossingen.
Attent
Vriendelijk
Deskundig
Kortom raad ik 100 procent deze verkoper aan!!!

5 juni 2025

Voor mijn verjaardag kreeg ik de MAOO

Voor mijn verjaardag kreeg ik de stappenteller.
Vanaf dag twee heb ik de 8000 stappen al ruim gehaald zonder al te veel moeite eigenlijk. Een fijne reminder om meer te lopen.
Mooi en compact ontwerp met veel functies. Een goede aankoop en zeker een aanrader als je meer wil bewegen.

10 mei 2025

Hele fijne service!

Hele fijne service! Touchscreen van mijn smartwatch deed het na bijna een jaar gebruik niet meer. Na mailcontact kreeg ik een nieuwe smartwatch toegestuurd!

10 april 2025

Heel goed

Heel goed. Mijn horloge wou niet werken, dus ik had contact opgenomen met maoo en zei hebben mij een paar vragen gestelt en een video laten sturen en daarna kreeg ik een nieuwe horloge en ik moest de vorige niet terugsturen.

1 mei 2025

Top service!

Al bij het eerste contact meteen goed opgepakt door de betreffende medewerkers met informatie over de te nemen stappen. Dit geldt voor zowel het telefonisch contact alsook het mail contact. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Mijn voornaamste contactpersoon was Aschna. Nogmaals dankjewel Aschna voor je hulp!

28 april 2025

Slechte sluiting

Balen. Ik had al mijn twijfels over de kwaliteit van de sluiting van het bandje. Helaas klopte mijn gevoel. Binnen 24 uur kwijtgeraakt onderweg op de fiets. Dus dan is het goedkoop duurkoop. Jammer. Verder een goed horloge met leuke functies

1 mei 2025

Het is een heel mooi en handig horloge

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is er een nieuwe smartwatch naar mij opgestuurd.

24 april 2025