Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Durup med kebab smagte ok Ok høflige personale, der er meget aktivitet som IKKE helt er relateret til restauranten?? Nærmere ude på gaden. Flere personer som går ud og ind i køkkenet i deres beski... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

25-35 min for sent stort set hver gang hvor ventetiden fra start har ligget på mellem 50-60 min. Kunne være rart og serviceminded med realistiske ventetider, så man selv kan beslutte om man gider v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En Meat Lover pizza hvor der ikke sparet på noget, godt med toppings og lækker ost. Fik tilbudt en smagsprøve på noget nyt bacon, de har købt og det var lige som rigtig bacon på en pizza skal væ... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hver gang vi har bestilt pizza osv

Hver gang vi har bestilt pizza osv. har det været fra Mario’s de sidste 10 år. Men det er slut nu. Vi ringede her til aften efter vi havde ventet på maden i over 1 time og 15 min. De var slet ikke gået i gang med maden og tilbød at afbestille. De havde intet sagt om at det ville gå så længe. Det er sidste gange vi bestiller fra Mario’s i Tåstrup. Virkelig uprofessionelt 👎

25 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom hjem fra ferie vi bestiller mad…

Kom hjem fra ferie vi bestiller mad hvor den ene pizza uden ost
45 min. Efter kommer. Dog alle med ost. Vi ringer og siger vi bad om uden ost på den ene. De lovede at komme og bytte. Men vi så dem aldrig så jeg måtte i netto efter kl 21 da de havde lukke hos marios

8 augustus 2025

Forkert ordre

Jeg vil ikke anbefale San Mario pizza jeg bestilte en pølsemix med karry ketchup jeg fik en pølsemix med hjemmelavet dressing de siger det er wolts skyld og ikke deres da wolt ikke har givet ketchup det er dem der laver maden så det er dem de spurgte om adresse så de kunne sende en ny 5 min efter ringede de igen sagde de vil ikke sende en ny da wolt budet skal ha penge for at hente en ordre hvis de skulle sende en ny skulle vi betale 30kr for wolt
Jeg bestiller ikke hos dem igen 😡

19 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig smagfuld og lækker pizza

Fik tilbudt en smagsprøve på noget nyt bacon, de har købt og det var lige som rigtig bacon på en pizza skal være og smage.
Super venlig og imødekommende betjening.

12 juli 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Durup med kebab smagte ok

Durup med kebab smagte ok
Flere personer som går ud og ind i køkkenet i deres beskidt tøj. Bare for at sidde i restaurant igen.
så kan man åbenbart prutte om prisen, hvis nogle vil prøve stedet.

25 november 2024

Virkelig dårlig pizza

Virkelig dårlig pizza. vi manglede dressing, vi manglede pomfritter , istedet fik vi pomfrits dressing . Vi fik også lunkent cola, uden brus og da vi ringede for at klage, sagde det at det kunne de ikke gøre ned og vi skulle ringe til just eat. Plus så var prisen for en familie pizza virkelig dyrt.

2 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får næsten halvdelen af det man har…

Får næsten halvdelen af det man har bestilt og når man får det så er det koldt når man så ringer og klager får man en sviner og bliver lovet at de kommer og flækker en så kold mad og dårlig mad det er hvad man får hos dem
Men det værste er man bliver trude på livet

18 april 2023

No oregano
Don't put anything else if you're not asked. I ordered and specified no oregano, always put.

22 februari 2023

Vi har nu ventet 2,5 time på pizza

Vi har nu ventet 2,5 time på pizza. De fortalte os dog at det kun ville gå 40 minutter. Det er virkelige for dårligt. Vi har ringede til dem 2 gange, med 40 minutters mellemrum hvor vi begge gange blev fortalt at der ville gå 5 minutter så var den her.

Personalet er flabede og uforskammede, og virker ligeglad med deres kunder.

29 november 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.