Heerlijk om al m’n buitenlandse fruit en groente’s thuis bezorgd te krijgen! Mijn bestelde groente’s werden vers én gekoeld geleverd. 👌🏽 Goede kwaliteit ook, zoals elke klant dat wilt. Netje... Toon meer
Wij hebben een aantal producten besteld en de volgende dag keurig op tijd geleverd gekregen. De producten zijn vers, goed en professioneel verpakt en word aangeboden tegen eerlijke prijzen. Ik hoef... Toon meer
Ik heb mooie groenten en fruit gekregen!
Van bestelling tot bezorging is prima verlopen. Het gemak van bestellen vanuit huis en de bezorging aan huis is een enorme uitkomst. De groenten zijn verse en lang houdbaar. Vandaar ook een week bes... Toon meer
Markt2home de naam zegt het al, de markt naar uw huis. Wij verkopen allerlei lokale en exotische soorten groenten, vruchten, knollen, fruit en peulvruchten, maar wij zijn gespecialiseerd in Surinaamse groenten en fruitsoorten.
Almere, Nederland
- 085-2006933
- info@markt2home.nl
- markt2home.nl
Ik heb mooie groenten en fruit gekregen!
Prima ervaring
Wat een prettig bedrijf is dit. Super klantvriendelijk en leveren snel. Vandaag mijn pakket ontvangen. Prima koopwaar. Ik ga er zeker weer bestellen.
Ik heb voor de eerste keer besteld en…
Ik heb voor de eerste keer besteld en heel goed geholpen door Markt2home ben er heel blij mee
De groenten zagen er fris uit
De levering was snel en de groenten zagen er zeer verzorgd en fris uit.
Goede en snelle service .
Van bestelling tot bezorging is prima verlopen.
De groenten zijn verse en lang houdbaar. Vandaar ook een week bestelling gedaan, zodat ik elke dag lekkere Surinaamse groente kan koken.
Alles wat ik besteld heb was vers
Alles wat ik besteld heb was vers. Goed verpakt en op de afgesproken dag keurig bezorgd.
Het lekkerste fruit voor de goedkoopste prijs!
uper snelle levering en alle fruit super netjes en zorgvuldig verpakt. Werd netjes gebeld of ik thuis was zodat ze het konden bezorgen. Goedkope prijzen tegen A-kwaliteit fruit. Zeker de moeite waard om te bestellen! En zeker voor herhaling vatbaar!
👍🏽
Vrijdagavond besteld en Maandag al bezorgd! Fruit was ook vers en netjes verpakt
Buitenkansje aan huis!
Heerlijk om al m’n buitenlandse fruit en groente’s thuis bezorgd te krijgen!
Netjes op de dag van levering, van te voren een telefoontje ontvangen dat de bestelling onderweg is. Vriendelijke bezorgers.
Als de prijzen zo redelijk blijven dan is het bestellen voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Top service
Top service, snel mijn pakket ontvangen. Alle producten waren vers. Bezorgers komen met representatief over en zijn herkenbaar dat zij van Markt2Home zijn.
Top kwaliteit en service
Ik hoef niet de deur uit, hoef geen parkeer geld te betalen, want ik gun het liever zulke bedrijven
Ik zou het een ieder aanbevelen. Ga zo door jongens!
Ik zou volgende keer weer een bestelling plaatsen.
Top service
Top service.
Inmiddels meerdere keren besteld, A-kwaliteit producten voor hele mooie prijzen. En hele vriendelijke jongens!
Al met al een 10
Eerlijke prijzen, lekker vers en snel geleverd. Keep up the work!
Markt thuisbezorgd dienst
Aardige jongens, had mijn fruit snel binnen en zag er net zo vers uit als ik het zelf zou halen bij de markt. Vooral in de corona tijd is een markt thuisbezorgd dienst perfect.
Perfect!
Bestelling geplaatst, volgende dag al in huis, werd vooraf netjes gebeld om te vragen of ik thuis was voor de levering. Zeker voor herhaling vatbaar!
Aanrader!
Al lange tijd op zoek naar een bedrijf dat Surinaamse groente en fruit bezorgd. Eindelijk een gevonden met geweldige service! Duidelijke site en de bezorgers zijn erg aardig. Ik bestel zeker nog een keer hier!
Snel in huis en uitstekende smaak van…
Snel in huis en uitstekende smaak van de pepers
Vers fruit en snel geleverd!