1. Autoregistratiebedrijf

Marlog Europe imports and exports your car, oldtimer, motorcycle or boats to and from any destination in Europe. We are specialized in the import and export of motor vehicles, from a non-EU member state to an EU member state and vice versa.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastische en voorbeeldige service…

Fantastische en voorbeeldige service plus veel kennis van zaken. Ze hebben mn auto vlekkeloos ingeklaard en geïmporteerd! Ze nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en houden je op de hoogte zodra ze een stap verder zijn in het invoer proces.

Ik raad het iedereen aan!

31 maart 2026

Zeer goede ervaring, aan te bevelen

Mijn contact was Mitchell Schilperoord en de mate waarin hij het voor jou als klant opneemt heb ik als uitzonderlijk ervaren; zeer aan te bevelen!
Bij zijn afwezigheid ook enkele malen contact gehad met Laura en Mark en ook zij zijn bijzonder behulpzaam en snel met antwoorden. Topbedrijf!

5 maart 2026

Duidelijk en meedenkend

Marlog Europe heeft me snel en duidelijk geholpen met de douane formaliteiten, daarnaast ook vlotte en duidelijke afhandeling voor de NL-kentekenafhandeling.

Zeker een aanrader!

27 februari 2026

Snelle en duidelijke communicatie

Onlangs had ik een richtprijs nodig voor het importeren van een motor vanuit UK. Binnen een uur reactie met een complete prijs. Helaas wogen de kosten niet op tegen de waarde van de motor. Was dat niet het geval geweest had ik zeker zaken gedaan met Marlog.

21 juli 2025

Top service

Vervoer verzorgd door Marlog in samenwerking met een van hun gespecialiseerd contractpartners. Erg tevreden over uitvoering en geboden verzekering.

14 juli 2025

Marlog Europe heeft een goed hart

Zeer tevreden met het moreel kompas van Marlog Europe! Als fondswerver van de Voedselbank kreeg ik een zeer positieve, gewillige sponsor welke de Voedselbank super helpt waardoor wij meer goederen bij de juiste mensen kunnen krijgen! Bedankt Marlog!

11 juni 2025

Super service

Super service. Doordat andere transporteurs het lastig vonden om onze lage auto’s te transporteren nu 2x last minute bij Marlog terecht gekomen. Gesloten of open transport was geen probleem en ze werken met bekwame transporteurs.
Snelle reacties en offertes via mail/app/telefoon en alles keurig netjes geregeld met transport van A tot Z.

12 juni 2025

Afschuiven heet dit

Beste team Marlog Europe,
u schrijft in een reactie op een negatieve review het volgende:
Beste .........,

Uit de review maak ik op dat u het heeft over Marlog Car Handling, dit is een heel ander bedrijf dan Marlog Europe. We vinden het vervelend voor u dat u een slechte ervaring heeft gehad met Marlog Car Handling, maar hier kunnen wij als Marlog Europe helaas niks aan veranderen.

Echter staat er op uw eigen website het volgende:
Marlog Europe was founded in early 2021 as a new subsidiary of Marlog Car Handling
U bent dus gewoon een dochter onderneming van Marlog Car Handeling

Wauw wat een snelle reactie anderhalve maand later.. Geeft opnieuw aan dat het jullie totaal niet boeit

19 februari 2025
Logo Marlog Europe

Antwoord van Marlog Europe

Beste Stef Suyskens,

Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat u dit zo ervaren heeft en willen onze excuses aanbieden voor deze verwarring. Marlog Europe is onderdeel van de ‘Marlog group’ maar is wel een aparte B.V. Echter kunnen wij wel invloed uitoefenen om bepaalde klachten aan één van de ondernemingen van de Marlog group aan te pakken.
We betreuren het ten zeerste dat onze eerdere reactie de indruk heeft gewekt dat we uw zorgen niet serieus nemen. We zullen deze situatie intern bespreken om ervoor te zorgen dat dergelijke misverstanden in de toekomst worden vermeden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en dank u voor uw begrip.

Het Marlog Europe Team

Reviews in alle talen tonen. (29 reviews)