Bestiller sent om aftenen tirsdag d. 11 juli en bog. Allerede om formiddagen torsdag d. 13 bliver den leveret. Så fint kan det gøres. Gid der var mange flere af den slags web-shops. 5 velfortjente st... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Godt sted. God service. Hurtig levering. Jeg har lige købt en stor æske farveblyanter. De blev betilt lørdag aften, og onsdag var de klar til afhentning på posthuset. Jeg havde et par spørgsmål... Toon meer
Hurtig levering jeg Bestille mandag den 25/01 og modtog den 27/01 og Det er første gang under corona 2021 jeg har handlet hos martensensboghandel. Dk jeg bestilte 4 Glimmerdåse I alt og nogle pai... Toon meer
Glad for handlen!
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Kongensgade 12, 6070, Christiansfeld, Denemarken
- martensensboghandel.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Lynhurtig forsendelse og varer som…
Lynhurtig forsendelse og varer som beskrevet.
Danmarks bedste boghandel
Danmarks bedste boghandel, fantastisk sød ejer og medarbejdere. Vi elsker at komme der, man får altid et godt grin.
Top Kundeservice!
Top Kundeservice! Bestilte bogbind på hjemmesiden, som forsvandt i posten. Jeg bøvlede både med Postnord og udleveringstedet. Da jeg ringede til butikken, fik jeg top kundeservice. Medarbejderen overtog kontakten til Postnord og sendte en ny pakke med mine bogbind så at jeg ikke skulle vente. TAK for fantastisk kundeservice😊
Lille lokal hyggelig
Hvis du skal bruge en fantastisk betjening, humor og en anbefaling af hvad der ellers findes i Christiansfeld.
Ja så er det hos Martensens boghandel du finder det.
Her finder man ALT og har de det ikke hjemme skaffes det hurtigt..
Fantastisk hurtige til at sende pakker…
Fantastisk hurtige til at sende pakker - også selvom det er lige op til jul.
Hurtig og enkel handel
God og hurtig ekspedition.
Formidabel god og venlig telefonisk hjælp - hurtig ekspedition og bogen landede hos mig på Sjælland på 2 dage. Tak for det - mine bedste anbefalinger !
Perfekt oplevelse
5 velfortjente stjerner til Martensens Boghandel. Jeg handler gerne her igen.
Godt tilbud og hurtig ordrebehandling
Jeg købte nogle bøger til en rigtig god tilbudspris. Bøgerne blev sendt afsted hurtigt :-)
Nemt og hurtigt!
Jeg tror, at de havde den bog jeg ledte efter i aller sidste eksemplar i hele Danmark - så fedt først og fremmest! Dernæst var det bare nemt og hurtigt - og så fik jeg en pæn lille hilsen med. Her vil jeg gerne handle igen!
Bedre bliver det ikke
Nemt at bestille en bog til en skarp pris og den var leveret 1 dag efter, godt indpakket, med en venlig hilsen.
De har et rigtig fint udvalg og meget…
De har et rigtig fint udvalg og meget hurtig levering
Super!
Fint udvalg af varer til gode priser, og der var hurtig levering.
Super hurtig forsendelse
Super hurtig forsendelse - og rigtig godt udvalg.
Har handlet jer flere gange - og kommer helt sikkert tilbage igen.
Hurtig og godt
En time efter jeg havde lagt min ordre, havde de pakket den, og den blev sendt samme dag, og leveret dagen efter - det er hurtig😊
Indholdet i pakken var også rigtigt.
God oplevelse!
Martensen's har næsten alt, og butikken er altid et besøg værd. Sød og venlig betjening - eller man kan få lov til selv at gå på opdagelse og finde sjove og spændende sager 😊
Virkelig god service :)
Hurtig levering jeg Bestille mandag…
Hurtig levering jeg Bestille mandag den 25/01 og modtog den 27/01 og
Det er første gang under corona 2021 jeg har handlet hos martensensboghandel.
Dk jeg bestilte 4 Glimmerdåse I alt og nogle pailletstjerner i små glas og en malebog jeg synes det er en super god hjemmeside og rigtig godt udvalg af rigtig mange ting til forskellige aldersgrupper Alt var som forventet da jeg åbnede pakken og blev ekstra glad da jeg så at der lå to slikkepinde i lækkert Og vil klart bruge denne hjemmeside igen og kan klart anbefale den til andre
Købte et par af de berømte Herrnhut…
Købte et par af de berømte Herrnhut julestjerner og de er bare flotte. Handlede i netbutikken, hurtig levering og hyggelig hilsen.
Dit is Trustpilot